Шановні друзі..рятуйте)дайте пораду хто б що брав з вищеперечисленого..Схиляюся до Мегана3 версія босе або gt line..2012-13 рік випуску за новим законом 9-10 тис можна пригнати+200 дол облік і т.д..лагуна та сценік так само як і меган..на місці є лансери з 1.6 та королли..Розумію що авто занадто різні,але чомусь вибір зупинив на них..Допомагайте пліз)
Шановні друзі..рятуйте)дайте пораду хто б що брав з вищеперечисленого..Схиляюся до Мегана3 версія босе або gt line..2012-13 рік випуску за новим законом 9-10 тис можна пригнати+200 дол облік і т.д..лагуна та сценік так само як і меган..на місці є лансери з 1.6 та королли..Розумію що авто занадто різні,але чомусь вибір зупинив на них..Допомагайте пліз)
Megane 3 < Laguna 3 -+ вартість та сама Lancer X - без коментів Corolla +++ GrandScenic чудовий сарай, але у продажу - нерухомість
Не зрозумів,а що з сценіком не так...Ви маєте на увазі,що його важко продати в подальшому?
Королла до речі на фоні метана/лагуни взагалі ніяка...тим більше то седан який менш практичний для сім`ї..дивлюся на них виключно із-за надійності..хоча прочитав,що й масло під`їдають,й рул.рейка не надійна..от й вагаюся..ще є шкода а5...подобається теж,але от там той 1.8 зі своїм масложором дуже відлякує)
где это вы прочитали что королла масло подъедает? или на пробеге 300+тыс?)))
Пишуть, що з 2013 р. Шкода перемогла масложор в 1.8.
Пишуть, що з 2013 р. Шкода перемогла масложор в 1.8.
читай уважніше, бо пишуть, що перемогла - з листопада 2011 р....
по темі, я - за дизельний меган+ЕДЦ, у порівнянні з усіма вказаними сабжами - опптимальнійший з усіх боків.
Все правильно)масложор подолано на шкоді з листопада 11 року,а за 13 рік мовчу..там й так на той тазік ціни неадекват)..я теж схиляюся до Мегана,але на механіці..
В знайомого корола 2009 року. Куплена ним бу, пробіг на одометрі 120 тис десь, скільки реально - хз. Є намьоки на підїдання масла (літр на 10 тис., мабуть бмв=-води сміються))), правда попередній власник лив Мобіл Супер, не саме краще масло. Та і пробіг може бути під 200. А от по підвісці - мабуть таки рідна.
Не зрозумів,а що з сценіком не так...Ви маєте на увазі,що його важко продати в подальшому?
Так, взяв би й собі сценика або гранда... Але ж потім не продаси за гроші
Lancer X - без коментів
а что не так с лансером? Сам вот думаю между киа сидом 2008, маздой 3 2006, лансером х 2008 и меганом 2010+. Последний самый дорогой, но и самый свежий, если пригнать из Европы...
В знайомого корола 2009 року. Куплена ним бу, пробіг на одометрі 120 тис десь, скільки реально - хз. Є намьоки на підїдання масла (літр на 10 тис., мабуть бмв=-води сміються))), правда попередній власник лив Мобіл Супер, не саме краще масло. Та і пробіг може бути під 200. А от по підвісці - мабуть таки рідна.
вот именно) там пробега за 200 тыщ и на таком пробеге наверное любая машина будет съедать 1л на 10 тыс
Я за Grand Scenic, очень удобный и вместительный автомобиль для семьи. За почти год владения - только положительные впечатления!
Згідний)Гранд для сім`ї то мегамашина..лансери й решту й рядом не стоять..плюс ще й економний до того..блін..подобаються всі три..меган,лагуна й гранд..от чув,що в лагуни ходова слабша..не знаю наскільки то правда..
теж схиляюся до Мегана,але на механіці..
вы прбовали сами эту механику? Скорее всего с таких приводов переключения и стали механику называть мешалкой. Мне после форда мешалка мегана это тихий ужас. Сюда добавляем еще и невнятное сцепление и остается только ЕДС.
теж схиляюся до Мегана,але на механіці..
вы прбовали сами эту механику? Скорее всего с таких приводов переключения и стали механику называть мешалкой. Мне после форда мешалка мегана это тихий ужас. Сюда добавляем еще и невнятное сцепление и остается только ЕДС.
А что там не так с механикой??? Автомат плохой, механика - ужас... И вообще, машина г..но. А другие хвалят. Всё субъективно, наверное.
Пожалуй тоже послушаю, шшо не так с механикой? ЗЫ да и с ЕДЦ шо не так?
Что с механикой? Вчера на глаза попалась Лагуна на механике с проьегом 320 тыс, бралась тут с 230 и уже 90 по нашим замечательным дорогам наездила. По коробке - масло меняли только. Владелец прокатил - все отлично там. Меган на EDC сам катал за рулем, никаких нареканий, в паре с этим мотором очень даже хороша. Только сцепление к 200 тыс, как тут написали, менять надо, а оно не дешевое. Но сейчас все современные коробки не дешевые.
Только сцепление к 200 тыс, как тут написали, менять надо, а оно не дешевое. Но сейчас все современные коробки не дешевые.
Независимо от того, механика или автомат?
Только сцепление к 200 тыс, как тут написали, менять надо, а оно не дешевое. Но сейчас все современные коробки не дешевые.
Независимо от того, механика или автомат?
парадокс но на мех даже раньше может настать - чел.фактор, но оно дешевле.