сьогодні дінькнуло 1000 годин відпрацьованих на upwork. Грац мене:) Давайте мірятись піпіськами відпрацьованими годинами: у кого більше? Як працюється фрілансером? Чи є альтернатива upwork?(останні зміни, коли до 500 доларів вони знімають по 20 відсотків якось охолодили мій пил шукати нових клієнтів) Ну і взагалі, фрілансери - як життя?
Мои поздравления. На одном профиле 1,166 hours worked на втором 1,405 hours + тут Fixed Price не учтен.
Но работаю через агенство, сам время на поиск проектов не трачу, 20% тоже не волнуют, ибо платят не зависимо от этого.
Мои поздравления. На одном профиле 1,166 hours worked на втором 1,405 hours + тут Fixed Price не учтен.
Но работаю через агенство, сам время на поиск проектов не трачу, 20% тоже не волнуют, ибо платят не зависимо от этого.
хм, що з агентства? як туди потрапити?:)
хм, що з агентства? як туди потрапити?:)
Грубо говоря посредники. Выплата идет им, тебе платит уже агенство. 20% не волнует так как маржа может быть и 50% но ты об этом не узнаешь. да и надо ли тебе это знать? Свое то ты получишь.
Так а чем ты занимаешься? Кинь ссылку на профиль в личку. Может когда какой работы подкинем.
а я как-то почасовые заказы не люблю мне больше нра по факту )
А хто на чому спеціалізується на upwork?
а я навпаки шукаю більш погодинні. Fixed декілька разів брав і забив. Дуже багато правок іде, змусити які оплачувати буває важко, не люблять клієнти додавати до fixed price, навіть як що робота іде як додаткова. А по годинах - нехай хоч до пенсії правки висилають:)
+1 за почасовую оплату. При фиксированной очень часто страдает качество...
а я навпаки шукаю більш погодинні. Fixed декілька разів брав і забив. Дуже багато правок іде, змусити які оплачувати буває важко, не люблять клієнти додавати до fixed price, навіть як що робота іде як додаткова. А по годинах - нехай хоч до пенсії правки висилають:)
а какой направленности заказы?
А хто на чому спеціалізується на upwork?
У меня диджитал маркетинг, но ни одного заказа еще не взял. По этому профилю почему-то в основном предлагают близкое к фултайму. А у меня фултайм уже есть. Мне бы по мелочи что-то Хотя и не скажу, что я сильно ищу. Чисто, когда предложение на интервью придет, могу пошариться, посмотреть, что там предлагают, и на этом всё.
два роки пройшло, Hours worked - 3,000+ як плине час... особливо на роботі.
Шопачьом? Подняв бабла? "Азіно 3 топора"
I wish... нічого не подняняв, витратив 3000 годин свого життя на чужі проекти.
I wish... нічого не подняняв, витратив 3000 годин свого життя на чужі проекти.