бензінка, рено меган 2007 не заводиться на холодну з першого разу. як мені порекомендували заводити на офіційному сто: 1. вставляємо ключ-карту 2. тицькаємо стар-стоп(починає працювати кондюк і радіо) 3. натискаємо педаль гальма 4. тицькаємо старт-стоп(заводиться машина) 5. profit
проїхався, прогрівся - заводиться вже без танців з бубном. Як я зрозумів по форумах - проблема у багатьох і нормального вирішення я так і не знайшов. Не те щоб мене це дуже турбує, але все ж таки, імхо це якийсь глюк. Що порадить шановне панство? (на офіційному сто вже був, ага)
А как раньше заводил? ЗЫ. Ручка, АКП?
поки ти тицькаєш другий і третій пункт твого списку бензонасос дає тиск. на четвертому пункті в рейці тиск, ти даєш команду завестися, машина заводиться. все це мені імхується.
ручка
а ще задавбує магнітола. як -15 так вона відрубується і повернути до життя її можна тільки скинувши акумулятор, або запобіжники витягнувши.
Какие вы страшные вещи рассказываете!
Чистка дросельки допомогла.
бензінка, рено меган 2007 не заводиться на холодну з першого разу. як мені порекомендували заводити на офіційному сто: 1. вставляємо ключ-карту 2. тицькаємо стар-стоп(починає працювати кондюк і радіо) 3. натискаємо педаль гальма 4. тицькаємо старт-стоп(заводиться машина) 5. profit
То може варто п2 і п3 поміняти місцями? Бо, наприклад, дизельний меган 2 без нажатої педалі гальм не заводиться. Чи у вас стартер крутить але не заводить?
На некоторых машинах нажимается педаль сцепления для того чтобы завести.
В чем смысл нажатия педали тормоза для запуска - непонятно.
То може варто п2 і п3 поміняти місцями? Бо, наприклад, дизельний меган 2 без нажатої педалі гальм не заводиться. Чи у вас стартер крутить але не заводить?
без гальм не завести. як що без першого стар-стопа, то стартер крутить, але двигун не стартує. Другий раз натискаю - з півоберту.
це ж француз
Какие вы страшные вещи рассказываете!
сам у шоці до цього був японець - трабли тільки по ходовці були
Сколько секунд крутите при первой заводке? Про давление в рампе имхо хорошая догадка, возможно не держит обратный клапан, попробуйте покрутить секунд 7-10 с первого раза заведеться или нет.
Сколько секунд крутите при первой заводке? Про давление в рампе имхо хорошая догадка, возможно не держит обратный клапан, попробуйте покрутить секунд 7-10 с первого раза заведеться или нет.
не заведеться, крутив вже. Перший раз - не заведеться, другий раз - миттєво. На сто запропонували не гвалтувати стартер перший раз, а запускати без гальма, так починає електрика працювати, а потім вже як звичайно. Працює, але трохи дістало.
а может надо найти другой официальны сервис? или, может, в письменном виде потребовать устранения дефекта? Если уж достало, то надо действовать.... Все ИМХО
А газ на машине не установлен?
ручка
не имеет значения меган не заведешь на передаче, даже механику. Жми тормоз потом заводи.
це ж француз
Что бы авто не поехало;) это пункт от блондинов, если они на передаче заводят
Это если датчик в коробке не работает. Но тогда и стартер крутить не будет.
як -15 так вона відрубується і повернути до життя її можна тільки скинувши акумулятор