Добре, що маю свою голову, і не слухав всяких бздур тут чи де-інде. Трапилось так, що тра було друге авто в сім'ю, жінка здала на права, всі діла, рублів сильно на нових спортеджів чи равів не було, думаю, купимо на разі кЕтайця, а там буде видно. Чому кЕтайця? Бо за 8К було ВСЬО!!! Автомати-подушки-абееси-склопідйомники-дотяжчики-парктроніки-магнітоли_з_флешками і т.д. Потім читаю всякі отзиви - біда. І як я доїхав до дому з салону і не зігнив по дорозі? хз.... Ну то такоє. Через рік жінка попадає в ДТП невеличке. Мінус крило і бампер. Ну як мінус - крило потягнув, троха порівнав, куски бампера стягнув стяжками і т.д. Забив.
Ну і тако: крило в місцях згину почало рижіти. 2 роки рижіло. Потім почало ржавіти. Нині поміняв. і так, в студії кЕтаєць 10-го року.
Фото нижче, бо теперка в гугля немає опції "доступно джля всіх в мережі".... іно для ізбраниих. Вже їм написав, але звісно, шо то фіг шо поможе...
ПС. Авто 99% часу ночує надворі - тобто мокне, мерзне і т.д.
Сцуко, хочу вбити тих всіх гуглістів. Було роками все ОК, нє - шкодила їм пікаса.... а з того дурнуватого гугль фото чомусь не відкриваються посилання...
Сцуко, хочу вбити тих всіх гуглістів. Було роками все ОК, нє - шкодила їм пікаса.... а з того дурнуватого гугль фото чомусь не відкриваються посилання...
та не в тім проблема... ідіотський гугль рішив, шо автоуа не має права доступу до фоток.... більше відкрити тупо не має можливості - банально нема кнопки "бачити всім"
мда...многа букофф видимо, с кетайцами действительно всё плохо...
ты что то принял на грудь? а то что то по тексту ничего не понятно.... был Китаец, на 3-й год попал в ДТП, снял крыло и Окупел! Под крылом на раме голый метал, все рыжее. на 4-й подал... это в 2-х словах про китаепром.
та не в тім проблема... ідіотський гугль рішив, шо автоуа не має права доступу до фоток.... більше відкрити тупо не має можливості - банально нема кнопки "бачити всім"
Тогда сори. Можно любой другой картинкохостинг использовать - такой, например. Или, возможно, картинки просто не проходят по размерам для данного форума?
Ти фотки побачив?
Вдарене, погнуте і вирівняне, і нарешті через 5 років зігнивше крило:
Хоча, підозрюю, якби не наші спеціалісти з "прєдпродажної підготовки", би їм ся гикало, воно би ще жило. Чотко видно корозію іно в районі дзюрок від саморізів, якими прикручували підкрильники.
Поріг, який давно мав згнити в ноль:
підкрильне середовище:
Загальний в'ю китайця (тут згідно всіх автоюашних лєгенд має бути видно калєндар на протилежній стіні через іржаві дзюри)
на последнем фото, то вы так гламурными ножницми, так машину разобрали? по фото ничего не ясно, надо брать отвертку и проверить, может там все на краске держится у дяди жили ск с виду все ок, после маленького дтп в заднее крыло пришлось всю задницу варить, так как там все сгнило ps машина в такси 12йгод в техпаспорте и суровые реагенты на дороге
І слава тобі, Боже. На цьому можна ставити крапку. Ото знайшов чим перейматися, як тим, що думають в інтернетах. Давно минули ті часи, коли доступ до мережі мали тільки розумні Якби не було ліньки, поліз би шукати фотки, як вздувається фарба на арках 5-літнього міцубісі пажеро спорт, чи наскрізь дірявого 8-річного міцубісі пажеро вагон, якого варив знайомий зварювальник. Ні, міцу просто одразу на поличці скраю пам'яті лежав, я і про інші марки можу розказати Як на супербі, на 75 тисячах, після тижневого простою при заведенні загинає всі 16 клапанів, і завод признає, що це їх глюк, але от конкретно цих місяців випуску машини не попадають під гарантію... І так далі, і тому подібне. Погодься, значно образливіше, коли на практично новому мерсі е-шці при 140 підломуються кріплення амортизаторів і машина падає задницею на дорогу, як у одного мого знайомого. А ти переживаєш, що тебе надурив інтернет і китайці не настільки погані, як про них пишуть
я подозреваю, что там все так "хорошо" по причине установки Доп подкрылок и туда ничего не попадало. Иначе как объяснить почему неокрашенные части кузова не прогнили? а на своем китайце снял и охренел... подкрылки были заводские.
На Чери на 2 году жизни, точки ржавчины полезли на передней стойке пассажира, на 4 году когда продавал, краска вздулась на всех колесных арках. Продал и забыл как страшный сон.
Власне після того описуваного ДТП підкрилок розламався, і я його викинув. Тобто вже 5 років якраз під описуваним крилом ніяких підкрильників не було...
Ну і на останньому фото видно купи глини, що висипав з крила...
У меня за 4 года в принципе, если бы не снимал крылья,то было более менее, ну крышу постреляло, по порогом пару цяток. Сквозного конечно не было. Но я наблюдал точно такую же возле работы, на 6-й год ее потыкало насквозь как долматинца.
Что для русского хорошо, немцу смерть, для меня цяточка ржавчинки и уже трагедия, а кто хвастается, что на всех частях кузова полно очагов коррозии, но дырок нет
На Чери на 2 году жизни, точки ржавчины полезли на передней стойке пассажира, на 4 году когда продавал, краска вздулась на всех колесных арках.