Вдруге за останніх пару місяців бачу це чудо і мене дивує чого його ще не забрали на штрафстоянку Номер ззаду прочитати не зміг. 3 букви (вроді латиницею). Спереду номерів немає.
В середньому раз в місяць помічаю ідіотів, які ліплять червоні лампочки в передні фари. Хтось знає хоча б одну історію щоб їх нормально наказали? Мені здається що з цим питанням у Поліції бездіяльність.. В середньому раз в місяць в Києві бачу таких кадрів. В основному це кавказці/азіати.
Вчера видел Ланоса с тонированными задники фонарями и тонированным же задним стеклом. При этом правый стоп не горел, а лампы в обоих поворотниках были белого цвета и мягко говоря, движение за таким "чудом" сильно смахивало на игру "угадай манёвр".
Вконтакте уже 3 роки як дельнув аккаунт, тому коментувати не буду Потрібна дія поліції. Просто людина реально смертельно небезпечна вночі з червоними фарами.
Вконтакте уже 3 роки як дельнув аккаунт, тому коментувати не буду Потрібна дія поліції. Просто людина реально смертельно небезпечна вночі з червоними фарами.
И я удалил акк., еще раз убедился ,что правильно сделал
скорее всего, человек без мозга, ибо подумать, что помимо эстетики, это, в первую очередь безопасность, это нужно быть слишком тугим.
Это "веселее" чем кетайский ксенон
Якось на трасі ввечері пішов на обгін, бо попереду були тільки габарити... Вчасно помітив, що одні "габарити" наближаються дуже швидко.