Хороша новина - наша традиційна клубна зустріч на природі, з шашликами, пивом, пловом та всіма іншими традиційними розвагами БУДЕ.
Погана новина -... поки що немає кому взяти на себе тягар організації. Потрібно якось попасти на наше традиційне місце, переговорити з керівництвом бази. Це саме важливе та критичне питання. Більше поганих новин немає. решта все стандартні питання: Шашлик - хто маринує? Плов Хто буде збирати кошти в різних районах? Вартість - я так розумію що щось сказати можна буде тільки після розмови з керівництвом бази.
Питання, пропозиції пишіть тут.
Хто буде збирати кошти в різних районах?
Не забудьте забрать штуцер бакинских с ловца вороны.
Можу допомогти із збором коштів. Центр, Харківський, Позняки. Є 2 каструлі великі емальовані (від Акварелі у спадщину для клуба), хто буде маринувати шашлик, можна взяти. Я можу допомогти різати м'ясо/цибулю і все таке, але під чиїмось мудрим керівництвом. З'їздити - потрібний конкретний дядько з машиною. (Діма не може?...)
Потрібно якось попасти на наше традиційне місце, переговорити з керівництвом бази.
У них телефонов нет? Съездить могу я - мне ближе всех. Тока я дорогу не помню, дайте мне того же Лачета в штурманы, что ли...
Можу допомогти із збором коштів. Центр, Харківський, Позняки.
Спонсор с вороной тож в центре.
Потрібно якось попасти на наше традиційне місце, переговорити з керівництвом бази.
У них телефонов нет? Съездить могу я - мне ближе всех. Тока я дорогу не помню, дайте мне того же Лачета в штурманы, что ли...
я могу отвезти, за одно резину потестируем на песке)))
Так ты дорогу знаешь?
Так ты дорогу знаешь?
Неа надо с Лачетом ехать. Где то на Десенке вродь не помню
Рома, так что с телефонами/позвонить? Если по телефону не получается, то я могу съездить. Только ж ехать нужно с какими-то предметными вопросами/просьбами/предложениями...
Могу собирать денежку Оболонь, Петровка, Минская, Героев Днепра. 24/7
Так ты дорогу знаешь?
Я тока знаю де твоя мойка)))
Погана новина -... поки що немає кому взяти на себе тягар організації.
кто сказал?
уже все в работе
кстате...а в этом году слет будет юбилейным....ДЕСЯТЫМ!...Если кто помнит.
А если я только недавно зарегистрирован, я могу поучавствовать в слете?
Пить будете? Голым танцевать будете при луне?
Будет только первый вариант!
Эх!...Ну что ж, воспользуйтесь гостеприимством.
кстате...а в этом году слет будет юбилейным....ДЕСЯТЫМ!...Если кто помнит.
в 2005 был, так что не юбилейный))))
ну в 2005 это ж еще было до исторического магнетовского материализма..
Тогда так: в этом году мы будем отмечать 10 лет с момента слета, который организовывался именно администрацией клуба... ..
...
Эх!...Ну что ж, воспользуйтесь гостеприимством.
не верь им! Им бы только заманить новеньких а там и пить и плясать заставят еще и курить научат Зы Конечно приезжай