Що ж. Поганий той вагофоб, котрий критикує без реального досвіду. Нині попрощався з інсігнією. Все ж хороша машина. І безпроблемна. Пічалюсь. Тєрзаюсь питанням чи ваг, котрий стоїть зараз на її паркувальному місці, зможе тішити не менше за неї.
ПС витрата пакашо тішить. 8.3 у змішаному - такого я на інсігнії ніколи не бачив.
Купра єслєшо. Таки я зміг влізтися
50грн экономии получается на 100км. ресурс правильной дсг 100тык. получается 50к грн на её ремонт. всё точно)))).
50грн экономии получается на 100км. ресурс правильной дсг 100тык. получается 50к грн на её ремонт. всё точно)))).
Та де там. Я в такому тошнотському режимі ще від сили 1300-1400 км зможу протриматися. І всьо. На ремонт не наекономлю
Що ж. Поганий той вагофоб, котрий критикує без реального досвіду. Нині попрощався з інсігнією. Все ж хороша машина. І безпроблемна. Пічалюсь. Тєрзаюсь питанням чи ваг, котрий стоїть зараз на її паркувальному місці, зможе тішити не менше за неї.
ПС витрата пакашо тішить. 8.3 у змішаному - такого я на інсігнії ніколи не бачив.
Купра єслєшо. Таки я зміг влізтися
Поздравляю, правильная машина, жаль на переднем приводе. Шо, как едет? Рестайл? DCC есть?
Дякую!
Їде мєдліно. Бо тіпо обкатка
Так, рестайл з дцц
Дякую!
Так, рестайл з дцц
Очень круто! По доброму завидую. Давай фото уже, красивая ж машина. На рестайле все болячки уже вылечены, меняй масло не реже 10к и будет ездить долго и счастливо.
Дякую!
Так, рестайл з дцц
Очень круто! По доброму завидую. Давай фото уже, красивая ж машина. На рестайле все болячки уже вылечены, меняй масло не реже 10к и будет ездить долго и счастливо.
Так і робитиму. Хоч сервісний інтервал - 15000.
Ще толком не розібрався з сидіннями. Проїхали 200 км і спина бо-бо
Дякую!
Так, рестайл з дцц
Так і робитиму. Хоч сервісний інтервал - 15000.
Ще толком не розібрався з сидіннями. Проїхали 200 км і спина бо-бо
Я на Леоне толком уселся где-то за 3 дня. А на Туре вот уже месяц каждую поездку что-то кручу, но то ж уазик, как не сядь, все равно как на табуретке. Сервисный 15к, правда, но стоит понимать, что под капотом больше 300 сил с наддувом 1.2-1.3 в стоке. Это ж убийца масла. При цене замены в 1500 грн (масло + фильтр + пробка + работы) экономить, имхо, не стоит.
Хоч сервісний інтервал - 15000.
Бгг, я смеюсь вам в лицо и масло в каропке на весь срок службы авто
На щот масла - безперечно погоджуюсь.
А в дсг як часто міняти? По регламенту, здається, раз на 60 тисяч
Та ладно, я ж всьо панімаю. В Європах, до речі, офіційно 30 тисяч. А потім отетовот привезуть до нас по пільговому розмитненню
На щот масла - безперечно погоджуюсь.
А в дсг як часто міняти? По регламенту, здається, раз на 60 тисяч
Регламент на 60, в принципе этого достаточно, главное оригинал в коробку лить. Если ближе к интервалу замены начнут появляться небольшие толчки, значит маслу пора. После замены она всегда намного плавнее работает. Но обычно между интервалами проблем нет. Конечно, если финансы позволяют, я бы менял где-то на 40-45, но там цена вопроса уже не такая приятная, как по маслу в двигатель, поэтому смотри по состоянию. Вообще ж мокрая 6 уже давно надежная коробка и переваривает намного больше стокового момента, поэтому за коробку я бы не переживал.
Дякую за інфу. Поміняю десь на 40
Взагалі цікава така машинка. Перші кілька кіл довкола автосалону були з досить дивними відчуттями. Особливо від того, що кермо має доволі короткий хід, якщо так мона сказати
І дсг в режимі "комфорт" кумедно перецикує передачі вгору. Відпустив газ, воно ледве повзе, але вже тулить другу передачу
Нє, витрата мені апрідільонно нравиться. В інсігнії було би 11.5 прлти тих 8 з копійками по сьогоднішньому маршруту. Хоча нє відать тепер мені скидки на окко за запоавку на понад 50 літрів. Бо тут бак всього на 50
І ще, зараза, хоче 98
Та ладно, я ж всьо панімаю. В Європах, до речі, офіційно 30 тисяч. А потім отетовот привезуть до нас по пільговому розмитненню
я бы сделал такой интервал масло двиг 8(потолок10), коробка 45 50.
Дякую за інфу. Поміняю десь на 40
Взагалі цікава така машинка. Перші кілька кіл довкола автосалону були з досить дивними відчуттями. Особливо від того, що кермо має доволі короткий хід, якщо так мона сказати
После обкатки ещё интереснее будет. И прикольные ощущения, когда в повороте давишь газ, а она все равно едет четко по траектории. Кстати, а какая резина родная?
Мої вітання, і трохи добрих заздрощів! Нехай тішить!
Та я вже помічаю, що поворотіки вона любить і то в комфорті. Піреллі p zero 235/35 r19, якщо не помиляюсь
"Шо такоє, Ваня?"(с)ЛП А як же ОПЦ чи як там ті заряджені "вбивці гольфа"тм звуцця?
п.с. Щиро вітаю! Нехай машинка всім радує і не дошкуляє проблемами
я бы сделал такой интервал масло двиг 8(потолок10), коробка 45 50.
Так і буде. Я вже змирився, що по вог 100 їздити на другий кінець міста. А масло поміняти частіше - то такоє, не складно
Та де там. Я в такому тошнотському режимі ще від сили 1300-1400 км зможу протриматися. І всьо. На ремонт не наекономлю
сори. не дочитал о конкретной марке авто. ситуация меняется. 50тык до замены коробки на golf gti. особо ушлые ваговоды успевают менять 2 коробки по гарантии.