Є аналогічний топік у "бесідах за бізнес". Але є бажання розширити цю тему на більш "курилочну". ------------------- Відкрив я тут на днях один із вебманівських киперів (який я роки зі 2 не чіпав). Дивлюся, а там 90 BTX (аналог біткоін, тільки вебманівський), які я купив за 50 баксів, а продав учора за 230. Подивився на графік курса - скаче як блоха І от сиджу я, собі такий інвестор і гадаю. Пропити - скушна. А от погратися у трейдера начебто і можна (профукаю - не шкода).
Може хто шарить за цей біткоін? Де б про нього почитати - які плани, що буде з ним взагалі? рост чи піде на дно...
Ну і воопше, я б потриндів би на цю тему.
З.и. т.я. маю відношення до обміну webmoney, то періодично у голову лізуть різни думки накшталт зайнятися обміном криптовалют (не тільні біткоіна). Тобто інтерес є і в цьому полі.
Є аналогічний топік у "бесідах за бізнес". Але є бажання розширити цю тему на більш "курилочну".
Ну-ну
Пропити - скушна. А от погратися у трейдера начебто і можна (профукаю - не шкода).
Краще пропити купити щось корисне Бо гратися в трейдера з $230 дуже нудно буде.
Пропити - скушна. А от погратися у трейдера начебто і можна (профукаю - не шкода).
Краще пропити купити щось корисне Бо гратися в трейдера з $230 дуже нудно буде.
та були думки... але вирішив проміняти на "життєвий досвід".
На жаль життєвий досвід = просрати... якось неправиьно я вважаю! Завжи коли я хотів отримати життєвий досвід виходило саме так!
На жаль життєвий досвід = просрати... якось неправиьно я вважаю! Завжи коли я хотів отримати життєвий досвід виходило саме так!
чому? це плата за цей самий досвід. можна найняти того хто шарить, віддати ти ж самі 200 баксів, та отримати цей досвід від нього.
А шо це таке?
давай их мне, а я тебе про биткоины расскажу. тоже из жизни. ты может даже всплакнешь вконце, или рассмеешься история годная, на серию в сериале точно потянет
давай их мне, а я тебе про биткоины расскажу. тоже из жизни. ты может даже всплакнешь вконце, или рассмеешься история годная, на серию в сериале точно потянет