Місяць тому в сусідню квартиру на поверсі заїхали нові люди. ЖІночка років 35 і собака кілограмів 40.
2 неділі тому, я виходжу з ліфта і відразу на мене налітає пес. Надзвичайно неприємно, скажу я вам. Серце прихватило. Собака була навіть без поводка. Ну я поговорив з жіночкою, я чомусь був упевнений, що мене почули.
Але ні.
Вчора повторилося. В цей час дружина чекала на ліфт. Ні, собака не вкусила, а лише різко підбігла, ткнулася носом в ноги і лизала туфлі.
Результатом є те, що у дружини зчавило серце, чого досить давно не було.
Було після того ще 2 розмови з тієї жіночкою - все рівно що пугою по воді.
собачники неадекватны в большинстве своем. Есть у меня один товарищ, который по любому поводу пишет бумажки. Так вот пойти зафиксировать стресс, а потом написать заяву. К примеру, могут заставить подписать бумажку с согласием не подходить к вам ближе сколько то метров.
був у мене випадок в дитинстві - у товариша з"явився дурний цуцик (східноєвропеєць ?). Мав звичку бігти з гавкотом і гарчанням через усе подвір"я тобі назустріч. Приємного було мало. Тоді мій кум (майбутній) не придумав нічого кращого як самому диким ревом побігти на песика. потім ще хвилини 3 сидів на будці і лупив по ній гілякою. До самої смерті той цуцик, побачивши кума ховався прожогом до найближчого укриття. Після такого звичайно, тебе вважатимуть неадекватом, та інколи це навіть на руку.
я взагалі не розуміюся. ЖІночка постійно каже що він не кусається - але коли відчиняються двері ліфта і на тебе летить тушка і підстрибує - то думаю розумієш мої емоції
я взагалі не розуміюся. ЖІночка постійно каже що він не кусається - але коли відчиняються двері ліфта і на тебе летить тушка і підстрибує - то думаю розумієш мої емоції
ну так порозумійся. Проблема впевен не у псі а втому що ви там навигадували за монстра. Ps Щя окажется лабрадор или голден.
ну так порозумійся. Проблема впевен не у псі а втому що ви там навигадували за монстра. Ps Щя окажется лабрадор или голден.
Результат - підвищене серцебиття, больові відчуття в районі серця не проходять. Яка різниця яка собака ?
тогда иди к врачу, собирай бумаги, везде указывай что самочувствие ухудшилось после того как собачка напугала, покупай лекарства, лечись и предъявляй хозяйке гражданский иск на возмещение материального и морального вреда.