капец какой то - после стирки я не могу 2ой найти очень часто ))) а если серьезно то интересуют нормального качества
За границей.
капец какой то - после стирки я не могу 2ой найти очень часто ))) а если серьезно то интересуют нормального качества
Так а толку? Бери одноразові! А якщо серйозно, то ... я б от не став за кордон їздити за носками, шоб там прикупити якісь житомирські. Це ж тіпо чисто "расходнік"
На Амазоні.
на осень-зиму - носки от Дюна. на лето - DiWari. И тех и других спокойно хватает на сезон. Беру по 7 пар одинаковых, а потому вопрос с поиском второго не возникает
Marks & Spencer...поставленные перед ними задачи выполняют (иногда теряются, как и отечественные)
Есть куча роликов в ютубе куда деваются носки при стирке в стиральной машине.
Практично біля кожного виходу із станції київського метро є розкладка із шкарпетками. От там і беру типу Житомир, щоб бавовни побільше. Ну і мене ще батько вчив, коли я студентом тільки став - бери шкарпетки відразу 10 однакових пар. Через якийсь час у тебе їх стане 9 пар, потім 8 і коли стане 2 пари - купуй ще 10.
Практично біля кожного виходу із станції київського метро є розкладка із шкарпетками. От там і беру типу Житомир, щоб бавовни побільше. Ну і мене ще батько вчив, коли я студентом тільки став - бери шкарпетки відразу 10 однакових пар. Через якийсь час у тебе їх стане 9 пар, потім 8 і коли стане 2 пари - купуй ще 10.
Поступаю примерно так же. На ярманке им. КМДА или на рынке в Тараще покупаю много хбшных носков по акциям кто возьмет 5 пар 6 бесплатно. Исключение - носки для спорта, хотя тоже амазоном или дорогими магазинами не заморачиваюсь, но тут уж смотрю на качество, если начинают проскальзывать ноги по некачественной махровке, сразу летят в мусор. Хотя такое вообще пару раз было, что там те носки сделать с махровкой на подошве, чай не айфон Х.
на осень-зиму - носки от Дюна. на лето - DiWari. И тех и других спокойно хватает на сезон.
+1. DiWari - нормально носяться, тільки продаються не скрізь. А на літо, декому - носки зовсім непотрібні.
Практично біля кожного виходу із станції київського метро є розкладка із шкарпетками. От там і беру типу Житомир, щоб бавовни побільше.
После того, как присутствовал при разгрузке житомирских носков из Китая, вообще забыл про этот бренд
После того, как присутствовал при разгрузке житомирских носков из Китая, вообще забыл про этот бренд
А країна походження такого високотехнологічного товару, як шкарпетки, має принципове значення? Чи може той же згадуваний Маркс=Спенсер у Лондоні виробляють? Як на мене, то головне, шоб у тканині було не менше 85% бавовни (навпомацькі визначається без проблем), а назва, країна виробник - мені байдуже. От питання на засипку, а хто і де у Києві бачив у продажу тонкі, бавовняні однотонні шкарпетки темно-коричньового кольору і не по 200 грн. за пару?
Обычно беру Легка Хода арт.728. Немного разочаровали тем, что с прошлого раза когда покупал пару мешков, они "оптимизировали" модель. Раньше было 100% бавовна, а теперь в продаже только 95% бавовна/5% полиамид. Но все равно взял опять пару мешков, по ощущениям норм. А на лето беру Монтекс бамбук, они тоньше и легче. Магазинов в интернете полно, если брать не по 2-3 пары. Кстати, вроде в розетке тоже носки продают, но 728-го арт. в наличии не было.
Практично біля кожного виходу із станції київського метро є розкладка із шкарпетками. От там і беру типу Житомир, щоб бавовни побільше.
Сейчас на многих этикетках пишут "Житомирские", "Житомир", "Ж..., а по качество унылое (возможно китайское) стеклянное г... И надпись 85% бавовна на них по ощущениям тоже зачастую не соответствует действительности
Беру Турецкие. Но не в Киеве.
От питання на засипку, а хто і де у Києві бачив у продажу тонкі, бавовняні однотонні шкарпетки темно-коричньового кольору і не по 200 грн. за пару?
точно були шоколадного кольору чи Акцент, чи Бонус, в районi 40 грн. Акцент, бачу, вже 66 грн. - я купляла дешевше.
От питання на засипку, а хто і де у Києві бачив у продажу тонкі, бавовняні однотонні шкарпетки темно-коричньового кольору і не по 200 грн. за пару?
точно були шоколадного кольору чи Акцент, чи Бонус, в районi 40 грн. Акцент, бачу, вже 66 грн. - я купляла дешевше.
Дякую.
ковчег уплыл а в доме ноя от двери чуть наискосок плывёт оставленный непарный носок(с) Акцент или бонус ещё ничего из бюджетного.
Надо щупать, чтоб мягкие и плотные были, и чтоб резинка была качественная," житомир" из выхода метро точно под такие параметры не попадают, они теряют вид и снашиваются очень быстро, поэтому в итоге выходят дороже.
А на літо, декому - носки зовсім непотрібні.
погодь! А под шлепанцы?! Их же не зимой носят Но это правда - нынешним летом пару раз под кроссовки, а все остальное время без носков.
Надо щупать, чтоб мягкие и плотные были, и чтоб резинка была качественная," житомир" из выхода метро точно под такие параметры не попадают, они теряют вид и снашиваются очень быстро, поэтому в итоге выходят дороже.
На розкладках є різні шкарпетки, різної ціни та якості. У т.ч. і та ж легка хода. Обрати з нормальної тканини - не проблема (правда інколи треба кілька розкладок обійти) - навпомацьки. Щодо 100% бавовни, то такого нам не треба. Вона не еластична і на нозі плотно не сидітиме, особливо після першого прання. 85-95% бавовни - оптимально. Про те, що нормальні шкарпетки з розкладки швидко зношуються - неправда. Були і італійські в користуванні, придбані у брендовому магазині, і з розкладок. В режимі носиш шкарпетки з ранку до вечора, назавтра нові, раз на тиждень праєш усю купу і по новій (тобто кожна пара шкарпеток за тиждень один раз годин 10 носиться і після цього прається) шкарпеток що супербрендових, що "житомир" вистачає десь на півроку. Бамбукових - максимум на місяць. Так що ніякого позитивного економічного ефекту від купівлі дорогих брендових шкарпеток не вбачаю.