Навіщо люди (не африканці, пд.американці, не зеки) роблять ті штуки? Імхо, -> не гарно, не доцільно, псує тіло. Це люди, у яких дитинство було важким? Інколи таке собі зроблять, що я не дозволяю собі з ними спілкуватись через певний псих.бар'єр (думаю що ті створіння трохи тютю ).
Кадато уже была такая тема на здесь и тогда татуированные умело отбились от нападок нетатуированных
О чём мечтают мальчики Из города Одессы? О чём мечтают мальчики Из лагеря Надым? Мечтают удостоиться Внимания принцессы, И нет другого способа, А только стать крутым! = Ответ на вопрос в последней строке
роблять, бо можуть.... як на мене - така собі "мода" - девіантна поведінка в більшості, яку протягує з собою "сучасна культура". Є виключення.
Полегшує ідентифікацію трупа.
Навіщо люди (не африканці, пд.американці, не зеки) роблять ті штуки? Імхо, -> не гарно, не доцільно, псує тіло. Це люди, у яких дитинство було важким? Інколи таке собі зроблять, що я не дозволяю собі з ними спілкуватись через певний псих.бар'єр (думаю що ті створіння трохи тютю ).
Мода. У спробі продемонструвати індивідуальність роблять те ж саме, що й безліч інших людей
як на мене - така собі "мода" - девіантна поведінка в більшості, яку протягує з собою "сучасна культура".
Якщо це є частиною сучасної культури - то це не є девіантною поведінкою суто тому що девіації від суспільних норм як такої не має.
Л - логіка.
Ну і картинка для іллюстрації:
Інколи таке собі зроблять, що я не дозволяю собі з ними спілкуватись через певний псих.бар'єр
Це дуже правильне рішення. Не подобається щось - не робиш. Не подобається хтось - не спілкуєшся. В результаті усі живуть мирно, без конфліктів.
Респект.
Кожен др.. як він хоче
Плюс в тому, що працює економіка послуг. Спочатку гроші йдуть на створення тату, потім - на видалення. Ітого усім харашо
А так, канєшно, важно по масті бить
Гггг. Ну да. Ну да )))) Прям выехал за пределы неньки и вокруг большинство с тяжёлым детством ))))) ога )))
Якщо це є частиною сучасної культури - то це не є девіантною поведінкою суто тому що девіації від суспільних норм як такої не має.
Л - логіка.
я не сильний в татах,але досі вважав - що це на все життя (за виключенням "вивести"). Культурні цінності можуть змінюються досить радикально від покоління до покоління і навіть у людини, а тата залишається. І хто тоді буде "девіантним"? Ну і незважаючи, що почуття краси у всіх різне - можу собі уявити, що деякі тату таки можуть бути чимось на зразок прикраси. але коли бачу вінегрет зображень на руках і ногах що воно означає?
А почему оно должно что-то тебе означать? Оно означает тому на ком нарисовано. Это все равно что спросить что означают надетые на тебе джинсы или твоя прическа например
Ну и чтоб два раза не вставать - у меня две тату. Одна «что-то означає». А вторая просто так.
а навіщо носять барсєткі, картузи "качечка" і гостроносі черевики?
Есть предположение, что негатив к таким явлениям от закомплексованости. Зависть к бОльшей свободе другой личности.
Щоб не бути голослівним, слайд з презентації однієї поважної людини
Гггг. Ну да. Ну да )))) Прям выехал за пределы неньки и вокруг большинство с тяжёлым детством ))))) ога )))
А що, за межами неньки немає важкого дитинства?
А я вот не ношу ни цепочек ни колец. Совсем. Они меня раздражают. Зачем люди их носят? Ничего, терплю, все хорошо в меру. Шотландцев, может быть, в свое время брюки раздражали, представляешь их психологический барьер? А попы в церкви женщин в брюках прямо ненавидят. Дальше перечислять? Цветные контактные линзы, рваные джинсы....
А почему оно должно что-то тебе означать? Оно означает тому на ком нарисовано. Это все равно что спросить что означают надетые на тебе джинсы или твоя прическа например
Ну и чтоб два раза не вставать - у меня две тату. Одна «что-то означає». А вторая просто так.
А бубка на язику є?
а навіщо носять барсєткі, картузи "качечка" і гостроносі черевики?
Фотки картуза-качечки можна? Барсєток не бачу, гостроносих черевиків теж.