Пишу в курілку, так як просто на потрендіть тема, ну і заодно людей трошки попередити про неадекватів навколо нас :-)
Я в шоці. Ні, не так, я в АХЄРЄЗНОМУ ШОЦІ!!! Виходжу значить ото з роботи, бо треба їхати забирати доцю з інглішу. Ну треба то треба. Але засада, заднє праве колесо сильно підспущене, а компресор як на зло залишився в машині брата. А він далеко. Ну не біда, знаю неподалеку один шино монтаж, а так як колесо не зовсім на ободі – то потихеньку, метрів 700 прокочусь. Докотився. Заходжу, здороваюсь далі діалог: Я – це власне я, а Ш – це шино монтажник. Я: -Доброго вечора, можна у вас колесо підкачати? Ш: - Нєт!!! Я: - тобто як це ні? Я ж не безкоштовно, за гроші. Ш: - НЄТ! Нє нужни мнє ваші дєньгі! Я: ООООООООООООООООООООООООООООО І з оттакими випученими очима покотився до наступного шино монтажу, де в зв’язку з тим, що вже не спішив, доньку сестра забрала, спокійно знайшли причину, витягнули цвяшка, заклеїли дірочку, від балансували і я спокійно поїхав далі. Але сам факт такого ставлення трошки незрозумілий. Тому категорично НЕ РЕКОМЕНДУЮ шино монтаж на перехресті Табірна/Жабаєва, це біля жк Зелений Острів 1, за хамське ставлення до людей. І ще одне – видно про зубожіння щось брешуть, бо інакше б люди за роботою і грошима б якось тягнулись, а по факту бачимо інше. Всім миру і добра.
ну мало ли нервы человеку попортили, это не оправдание, но бывает же
Я б теж на холоді за 10 грн не став би колесо качати. Проте відмовив би ввічливо.
да не нужны ребятам деньги! чё пристал то)
Я б теж на холоді за 10 грн не став би колесо качати. Проте відмовив би ввічливо.
А нічого що це його робота? я ж не до піаніста приїхав, не в булочну, не в лікарню. а саме туди де написано "ШИНОМОНТАЖ".
ну написал же это не повод, но просто это обычный человек и врядли хозяин, просто езди когда нужно к другому, если хочешь
таксисти шиномонтажники совсем охренели
он скорее всего узнал что его увольняют, или узнал размер зп фактическую, а не ту на которую устраивался.
Немолодий такий мужик? Там їх двоє: молодий адекватний, а літній трохи з привітом. Колись так само заричав на мого чоловіка. На питання "Чого так нервово?", трохи спокійніше: в мене тут запис по самі вуха, а непередбачувані їдуть і їдуть, за.бало все, спокою хочу і взагалі всі козли Не зважай, справа не в тобі, то він просто вредний
Мне все четыре за червонец подкачивают. Точнее за 8. Даю десятку
Немолодий такий мужик? Там їх двоє: молодий адекватний, а літній трохи з привітом. Колись так само заричав на мого чоловіка. На питання "Чого так нервово?", трохи спокійніше: в мене тут запис по самі вуха, а непередбачувані їдуть і їдуть, за.бало все, спокою хочу і взагалі всі козли Не зважай, справа не в тобі, то він просто вредний
Так, немолодий такий.
Зачем тс с вопросом А что происходит ? Сюда пришел а не спросил его там
А нічого що це його робота? я ж не до піаніста приїхав, не в булочну, не в лікарню. а саме туди де написано "ШИНОМОНТАЖ".
а шонетак? нужно было в шиноКАЧКУ обратится
А возить "ножной" насос в багажнике, не?
Хоче - робить, не хоче - не робить Ну прямо як я
А возить "ножной" насос в багажнике, не?
А еще шило, 2-3 латки и клей
Надо было сказать пароль - "Я с фтуи"
П'ятниця ж. Ну і "а пагаваріть"
В разделе шиномонтаж ни пред выписать нельзя, ни забанить. Ужас ...
П'ятниця ж. Ну і "а пагаваріть"
Только не говори, что в политичке уже и поговорить не с кем.