Особливо "радує" те, що "Новый Golf длиннее предшественника"
Забрати оті диски, в котрих 80% краси машини, і в результаті УГ. Візуально опущений передок, ні в б8 ні тут не подобається.
Один я ничего не понял? Какая-то муть а не Гольф. И зачем ему такую печальную морду сделали
Один я ничего не понял? Какая-то муть а не Гольф. И зачем ему такую печальную морду сделали
Нет, я тоже не понимаю, что за фигня) Тут ещё новости про Леон были, что тоже хотят сделать менее агрессивным внешне. Куда катится ВАГ
Над фарами ото черное выглядит как крашеный транс))
Нет, я тоже не понимаю, что за фигня) Тут ещё новости про Леон были, что тоже хотят сделать менее агрессивным внешне. Куда катится ВАГ
Леон по-моему вполне себе остался:
Леон по-моему вполне себе остался:
То что на фотке в профиль тупо текущая версия, фары только другие. Я сомневаюсь, что его таким оставят.
Леон - якісь фотошопофантазії.спереду он навіть шильдик скошений. А ззаду нормальний )
А гольф... ну да, якийсь жіночний надто. Дупа виросла )
Чорна фігня біля фар - радше якесь маскування. Думаю, його не буде у фінальній версії
Ок, фотки посмотрел, а новый де? 8ка когда будет?
Особливо "радує" те, що "Новый Golf длиннее предшественника"
Зато Гольф для бедных довольно прикольный..
из гольфов нормальный только R. остальное переднеприводный шлак.
Оця приплюснутість морди мабуть для аеродинаміки. Мені зализаність мерсу ЦЛА теж не дуже подобається, але там по цифрах чи не найнижчий в світі коефіціент серед цивільних авто. Тут мабуть теж ціляться в ці показники
А взагалі будуть підкуповувати інтер"єром і плюшками ІМХО
Особисто мій мінімальний ТОП-3 вимог по плюшках до нового покоління це наявність матричних фар, реальної лобової проекції і топ-сидінь з кліматизацією. А по техніці хочу плаг-ін як зараз на ГТЕ - шоб можна було в місті на електриці їздити (нехай з обмеженим запасом в 50-60км) і норм їдучий ДВЗ для траси
За виконання цих умов готовий закрити очі на кузов і змиритись з лишніми сантиметрами
Леон - якісь фотошопофантазії.спереду он навіть шильдик скошений. А ззаду нормальний )
Он будет именно таким.
из гольфов нормальный только R. остальное переднеприводный шлак.