Только щупать. У меня так кум выбирал по сайту. Потом пришли в магазин, а там такой кусок пластмассы, что в руки брать не хочется. А то, что более-менее поприличнее, так уже и не совсем недорогое
Только щупать. У меня так кум выбирал по сайту. Потом пришли в магазин, а там такой кусок пластмассы, что в руки брать не хочется. А то, что более-менее поприличнее, так уже и не совсем недорогое
так а смысл щупать, если цена за двушку зелени? Я ж не милитарист, просто оружие люблю. Гладкоствол есть, резинку продлил. Осталось нарезное взять для периодических пострелушек.
так а смысл щупать, если цена за двушку зелени? Я ж не милитарист, просто оружие люблю. Гладкоствол есть, резинку продлил. Осталось нарезное взять для периодических пострелушек.
Я имел в виду выбрать хотя бы 5 вариантов руками и глазами, а потом уже выяснять что каждый из себя представляет.
Я имел в виду выбрать хотя бы 5 вариантов руками и глазами, а потом уже выяснять что каждый из себя представляет.
да они все на базе АR, так что щупал как-то. Понравилось, проблем неудобства не обнаружил. Тут не хотелось бы промахнуться на старте по цене и стартовой комплектации, чтобы элементарно не переплатить.
Калибр то разный. Первый- это 223 - вполне себе калибр и для охоты и если надо для убиения двухногих если жизнь так повернется что прийдется Второй и третий -22 лр. Мелкашка. Для развлечения и для тренировок( так как патрон дешевый как семечки)
Калибр то разный. Первый- это 223 - вполне себе калибр и для охоты и если надо для убиения двухногих если жизнь так повернется что прийдется Второй и третий -22 лр. Мелкашка. Для развлечения и для тренировок( так как патрон дешевый как семечки)
а, ну вот. То есть по сути один вариант выходит. Или еще что-то есть аналогичное, но лучше?
а, ну вот. То есть по сути один вариант выходит. Или еще что-то есть аналогичное, но лучше?
в Арках много варинатов и далеко не все из них айс. Хотя по виду вроде все одинаковые. Надо конкретно Арочников спрашивать .Лучше немного переплатить чем потом плеватсья и жалеть о покупке. И да, вполне возможно что будет выгодня взять оба варинта и нормальную арку и мелкашку под арку с таким же балансом. Бо если боль менее террнироваться, а это минимум 100 патров за тренировку-то на экономии на патронах можно за год отбить стоимость второго мелкашечного карабина. 223 стоит не меньше 20 грн за штуку. 22 - 3-4 .
Да. Я спрашивал о выборе калибра. Конкретно этот связан с универсальностью применения (тихо/далеко). Если такая опция не нужна, можно взять под стандартный патрон. https://stvol.ua/catalog/poluavtomaticheskoe_1/363763/ Юра очень хвалит, а он очень дотошный парень. Про свои впечатления смогу отписаться только весной, как поедем на полигон
В принципе все равно, арки все одинаковые, знаю людей с дешевыми китайскими норинками с настрелом больше 6т (это 4 куе на патроны только) Поэтому только в магазин и примерять на себя, брать что по бюджету не жалко и в руку/плечо ляжет Мелкашка по патронам сильно предпочтительней, на 223 выбраться пострелять это 100$
AR-ки 223 в нас за останні роки суттєво подешевіли. і головне для них вибір патронів широкий на любий смак і колір за характеристиками і типом кулі. а враховуючи наш героїчний похід в нато - років через 5 арка і її запчастини в нас буде такий самий ширпотреб як калаш. з тою різницею що калаш ніразу не мисливський інструмент. ну і арка має ту перевагу що її можна взяти саму дешеву комплектацію а потім під себе налаштувати так як тобі в руки ляже а не так як магазин запропонував. єдине я не знаю як зараз ситуація з митницею щоб замовляти обвіс - люди жаліються що щемлять жорстко бо типу зброя. а в місцевих магазинах цінник звірячий.
з тою різницею що калаш ніразу не мисливський інструмент.
AR - мисливський??
єдине я не знаю як зараз ситуація з митницею щоб замовляти обвіс - люди жаліються що щемлять жорстко бо типу зброя. а в місцевих магазинах цінник звірячий.
Через посредника. +10% Все равно дешевле.
з тою різницею що калаш ніразу не мисливський інструмент.
AR - мисливський??
а чому ні? 223 калібр практично універсальний майже на любу дичину (ну може лося не одразу завалиш так хто ж на нього зараз полює). оптика ставиться як два пальці. мисливські кулі в продажі які хоч - і з пласмасовим носиком і півоболочки і з дирками в носику. а от для калаша я крім бойових і простої оболочки вроді і не бачив. ну і оптику туди поставити ще той геморой.
в Арках много варинатов и далеко не все из них айс. Хотя по виду вроде все одинаковые. Надо конкретно Арочников спрашивать .Лучше немного переплатить чем потом плеватсья и жалеть о покупке. И да, вполне возможно что будет выгодня взять оба варинта и нормальную арку и мелкашку под арку с таким же балансом. Бо если боль менее террнироваться, а это минимум 100 патров за тренировку-то на экономии на патронах можно за год отбить стоимость второго мелкашечного карабина. 223 стоит не меньше 20 грн за штуку. 22 - 3-4 .
16,50 і дорожче в Ібісі. Якщо релодіти, то на кулях FMJ та своїх же гільзах від 8 грн.
AR-ки 223 в нас за останні роки суттєво подешевіли. і головне для них вибір патронів широкий на любий смак і колір за характеристиками і типом кулі. а враховуючи наш героїчний похід в нато - років через 5 арка і її запчастини в нас буде такий самий ширпотреб як калаш. з тою різницею що калаш ніразу не мисливський інструмент. ну і арка має ту перевагу що її можна взяти саму дешеву комплектацію а потім під себе налаштувати так як тобі в руки ляже а не так як магазин запропонував. єдине я не знаю як зараз ситуація з митницею щоб замовляти обвіс - люди жаліються що щемлять жорстко бо типу зброя. а в місцевих магазинах цінник звірячий.
як комплектація норм. але .300 AAC Blackout калібр - і що з ним потім робити? це ж по суті той же калашовський патрон 7.62х39 - але ні в ... ні в красну армію бо це не калашовський а штатовський неформат....
я б зараз якщо собі брав то зі стволом з нержавійки не більше 14 дюймів і нормальною фрезованою ствольною коробкою (ложею) під кейлок - а не з цим пластиковим непорозумінням - або знати як і на що його міняти. магазини магпуловські є які хоч але хоч один треба мати на 10 патронів - типу мисливська зброя. ремінь трьохточковий. сошки чесно кажучи ще ні разу не пригодились - краще в нормальний ліхтарик вкластись. ну і коліматор це така тактикульна штука що хз - я в себе давно на оптику поміняв.
як комплектація норм. але .300 AAC Blackout калібр - і що з ним потім робити? це ж по суті той же калашовський патрон 7.62х39 - але ні в ... ні в красну армію бо це не калашовський а штатовський неформат....