Я багато зустрічей пропустив. Хотів би подивитися на нові зустрічі. Як змінилось, що трапилось. Чи існує місто зустрічи?
Чи існує місто зустрічи?
ВОВ?
Чи існує місто зустрічи?
ВОВ?
Я мав на увазі зустрічь з пиятикою і ночівкою на якийсь базі коло Києва. А то не знаю (мене там вже п'ять років не було).
Я мав на увазі зустрічь з пиятикою і ночівкою на якийсь базі коло Києва. А то не знаю (мене там вже п'ять років не було).
ну так это ближе к троице обычно происходит рано еще и холодно
О, класс а как насчет на том берегу пешеходного моста? ляпота и красота?
О, класс а как насчет на том берегу пешеходного моста? ляпота и красота?
БЛБО з ночівлею?
Чи існує місто зустрічи?
ВОВ?
На ВОВ збираються?
O.
O.
отлично!
Чи існує місто зустрічи?
ВОВ?
На ВОВ збираються?
давно нет
Чи існує місто зустрічи?
ВОВ?
На ВОВ збираються?
Серега вышел из запоя? :):)
Чи існує місто зустрічи?
Кто же на Плюке правду думает в реале сейчас собирается? Создал группу в Фейсбуке - и готова встреча
Серега вышел из запоя? :):)
Только начал. А до чого мое пияцтво стосовно зустрічей АВТО.УА?
Создал группу в Фейсбуке - и готова встреча
Нащо цей ФБ? Хай буде АUТО.UA!
Серега,давай у тебя на даче?
Можна, але ночувати можуть нормально тільки три людини. Поручь можна в полі поставити 10000 автівок. Від Києва недалеко 100 км. То за Ржищівом на Великому Букрині. Там Канівське вд-е, поручь Трахтемирів. І ще багато чого.
Можна, але ночувати можуть нормально тільки три людини. Поручь можна в полі поставити 10000 автівок. Від Києва недалеко 100 км. То за Ржищівом на Великому Букрині. Там Канівське вд-е, поручь Трахтемирів. І ще багато чого.
Цікаво,може щось нове побачу
а как с этим жить потом? Задумайся
а как с этим жить потом? Задумайся
Не лякай людей. Час настав визначитись. Коли і де? Останне, що я робив, це зібрання клюбу Джиллі. То було давно.
Так ясно. Ночують 3 людини,інші чекають. Потім знову побистрому ночують три людини.