Я розумію що це порушення. Але о 08:30 цілий клюб таких порушників, я в цій смузі. Бува якась падлюка 80 топче. Я не підрізав, але бачив. Скільки залишилось так гратись? Ну такі камери?
Да!
Я розумію що це порушення. Але о 08:30 цілий клюб таких порушників, я в цій смузі. Бува якась падлюка 80 топче. Я не підрізав, але бачив. Скільки залишилось так гратись? Ну такі камери?
А були часи, що там і швидше можна було їздити ))) Я там вперше перегрів гальма )))
А потом возле шела венки гроздьями и отбойник отакой
кх-гм.... 100 там и в рамках и комфортно
Главное - поврот-спуск возле Фридома научиться проходить без ущерба для городской инфраструктуры
Главное - поврот-спуск возле Фридома научиться проходить без ущерба для городской инфраструктуры
То відоме місце. Ще задовго до появи відбійника на Теліги.
От все таки возле Фридома спуска уже нет, а вот возле Кирилловской
Старий став повторююсь. Що ви хочете від людини похилого віку?
А шо воно тобі дає? Там же не 600 км. Ну приїдеш на 5 хвилин пізніше, затє ребра й таз будуть без пошкоджень
после того как на кириловке рассыпал зерно грузовик и там произошло страшнейшее, многочисленное дтп, то там действительно нужно тошнить со спуска, целее будешь.
Там даже на велосипеде 60 км/час не чувствуются. Как там ехать 50 км/час на авто без камер и писем счастья - не представляю. Хоть я и очень за соблюдение скоростного режима.
после того как на кириловке рассыпал зерно грузовик и там произошло страшнейшее, многочисленное дтп, то там действительно нужно тошнить со спуска, целее будешь.
Когда это было?
Какие 5 минут?) при протяженности Телеги, разница уместиться в секунды)
А шо воно тобі дає? Там же не 600 км. Ну приїдеш на 5 хвилин пізніше, затє ребра й таз будуть без пошкоджень
Задоволення від швидкості. Я взагалі отримаю задоволення за кермом. Це друге після сексу і на трете ставлю алкоголь. Вже потім дача.
А який у пана швидкісний болід що дозволяє так швидко пересуватись по місту та отримувати задоволення від швидкості?
Задоволення від швидкості.
Там убиться проще, чем себе думаешь. Один раз понесло на спуске возле второго сверху перехода. Пошел дождик, резина подуставшая, скорость была около 100.