Пам'ятаючи історію з законами 16 січня і зникненням "політички" - будь ласка, ти, з ким ще не працював (Джин, Александр, Хруст та інші), відпишіться в приват, давайте вирішимо по запасним каналам зв'язку (email, Signal, WhatsApp, телефони, якщо треба).
Якщо почнеться абзац - я готовий допомогти, чим можу, але зв'язок треба будувати заздалегідь, бо автоюа - це не дуже надійний канал зв'язку в мутні часи.
Я сподіваюсь, що тут відпишуться ще ті, кому не все одно, і хто бажав би не стояти в стороні. Давайте готуватися заздалегідь.
ти з Каліфорнії будеш допомогати?
телеграм. Отписал
Пам'ятаючи історію з законами 16 січня і зникненням "політички" - будь ласка, ти, з ким ще не працював (Джин, Александр, Хруст та інші), відпишіться в приват, давайте вирішимо по запасним каналам зв'язку (email, Signal, WhatsApp, телефони, якщо треба).
Якщо почнеться абзац - я готовий допомогти, чим можу, але зв'язок треба будувати заздалегідь, бо автоюа - це не дуже надійний канал зв'язку в мутні часи.
Я сподіваюсь, що тут відпишуться ще ти, кому не все одно, і хто бажав би не стояти в стороні. Давайте готуватися заздалегідь.
Як вийде. Я скоро буду в Києві, але навіть коли я в Каліфорнії - я часу не гаю, і користь від мене є ненульова, тут багато хто знає. Але якщо хто не знає - але є бажання дізнатися та скооперуватися - то в приват. А якщо є бажання полялякати про "діаспору" та "все пропало" - то будь ласка, давай в інших гілках. Цю є бажання зберегти для діла.
Дякую за виправлення "очіпятки". Але є прохання в цій темі не флудити.
Група в ФБ?
Група в ФБ?
ФБ дуже ненадійно - як групи так і аккаунти банять по скаргам ботів. Можливо, є сенс робити чат в Телеграмі, WhatsApp чи Signal. Але спочатку треба зв'язатися особисто - там вже будемо вирішувати, де зручніше і чи треба робити той чат приватним чи масовим, в залежності від того, які задачи треба вирішувати.
Телеграмом не користувався, та й у ФБ профан. Але думав, що закриті групи боти не бачать.
Телега пока самая перспективная как канал связи. Создать группу и норм.
Пам'ятаючи історію з законами 16 січня і зникненням "політички"
да, знатно перелякались тоді перелякані перелякальщики:)))) а я вже думав такого навіть і близько не може повторитись...
Посмотрите кто лучший друг у нашего, с кем он встречался чаще всего и представьте что копия той губернии будет и у нас
Я чето очкую отключать vpn
Дякую усім, хто вже відписався. Хто ще ні - завжди будемо радити бачити, продовжуйте додаватися, будемо знайомитися! Я за будь-який кіпіш, окрім голодування.
Тут вже багато хто запропонував робити телеграм-групу. Якщо нема зауважень - я зроблю після роботи (зараз в мене майже 13-00).
Особливої активності в телеграмі я зараз не плану. - я розглядаю цій обмін контактами як план Б, щоб якщо стане гаряче, не гаяти час на пошук один одного.
Якщо в когось є зауваження щодо телеграму - кажіть, тут або в приваті. Більш того - якщо в когось вже є подібна організація для плану Б, кажіть, будь ласка, the more, the merrier.
Что за кипишь?
Телеграм канал не кращій варіант. Хай вже W-App. А так щось із Signal і далі. Електронна пошта також насправді нормальний варіант.
Что за кипишь?
Revoлюція на носі. Зелень зрадник!
Я в темі.
P.S. І знов під зиму
А что если развернуть Jabber сервер? Можно клонировать базу пользователей, переносить куда надо. Клиент под любую ось.