Потрапив на очі огляд смартфона OPPO Reno2. Для інформації, OPPO офіційно зайшов в Україну, та в 3 чи 4 країни Європи. Отже, виявляється на сучасному смартфоні, навіть 4 камери можна розмістити не по уродські та в рівень з корпусом. Зйомка вночі просто на висоті. Еффект боке в відео. Агов, еплводи, 11 про таке може? Аппарат в версії 8/256 буде пропонуватись за 16000 грн. Що такого, крім маркетингу, є в 11 про, що він коштує в 2 рази дорожче? Решту можна самостійно подивитись в відео.
Потрапив на очі огляд смартфона OPPO Reno2. Для інформації, OPPO офіційно зайшов в Україну, та в 3 чи 4 країни Європи. Отже, виявляється на сучасному смартфоні, навіть 4 камери можна розмістити не по уродські та в рівень з корпусом. Зйомка вночі просто на висоті. Еффект боке в відео. Агов, еплводи, 11 про таке може? Аппарат в версії 8/256 буде пропонуватись за 16000 грн. Що такого, крім маркетингу, є в 11 про, що він коштує в 2 рази дорожче? Решту можна самостійно подивитись в відео.
Аппле Пей - він вміє? А Handoff?
Що такого, крім маркетингу, є в 11 про
- сервисы. Они, как ни странно, тоже денег стоят.
На бумаге оно конешно... А как на практике, то прошивка глючная, то железо. И на обновления прошивок особенно расчитывать не приходится. ЗЫ: Если что не эплофил ни разу.
Аппле Пей - він вміє? А Handoff?
Чим він кращий за Гугл Пей? Про Handoff навіть не чув, зі знайомих еплводів ніхто не користується, мабуть не дуже актуальна технологія.
На бумаге оно конешно... А как на практике, то прошивка глючная, то железо. И на обновления прошивок особенно расчитывать не приходится. ЗЫ: Если что не эплофил ни разу.
Сумніваюсь, що тут будуть сильно глючні прошивки. Оппо займає 3 місце за продажами на китайському ринку, епл на 5.
Що такого, крім маркетингу, є в 11 про
- сервисы. Они, как ни странно, тоже денег стоят.
Можна конкретніше про сервіси? Більше конкретики в порівнянні з гуглом. Від себе іслоуд та гугл диск, 5Гб(дуууже мало) та 15Гб безкоштовних.
Телефон це не тільки залізо
Телефон це не тільки залізо
Так, але залізо це половина успіху, решта софт та маркетинг.
Если кратко - экосистема, безопасность и long-term-support. А вообще забавно конечно, что любители андроида всегда что-то пытаются доказать любителям ios. Если вам хорошо в своей отой песочнице, то чего вы лезете в чужую?
[ Аппле Пей - він вміє? А Handoff?
Чим він кращий за Гугл Пей? Про Handoff навіть не чув, зі знайомих еплводів ніхто не користується, мабуть не дуже актуальна технологія.
Да всім, особисто мені АП зручніший за ГП. Працює на всьому огризочному обладнанні. А за Handoff, що воно нікому не потрібно і ніхто цим не користується - це ти пошуткував?
До речі, що буде з тим ОРРО років через 4-5 користування? Безнадійно застаріла модель, яка гальмує всіма своїми ядрами? Зі зламаним механізмом камери?
А вообще забавно конечно, что любители андроида всегда что-то пытаются доказать любителям ios. Если вам хорошо в своей отой песочнице, то чего вы лезете в чужую?
Сказал человек, влезший со своим ios в тему про андроид.
А вообще забавно конечно, что любители андроида всегда что-то пытаются доказать любителям ios. Если вам хорошо в своей отой песочнице, то чего вы лезете в чужую?
Сказал человек, влезший со своим ios в тему про андроид.
Это все-же тема противопоставления железки на андроиде, железке на иосе. Так что тут все ОК.
Що такого, крім маркетингу, є в 11 про, що він коштує в 2 рази дорожче?
Оригинальный текст ТС.
Если кратко - экосистема, безопасность и long-term-support. А вообще забавно конечно, что любители андроида всегда что-то пытаются доказать любителям ios. Если вам хорошо в своей отой песочнице, то чего вы лезете в чужую?
Взагалі, якщо хтось не зрозумів, тема про технологічність сучасних гаджетів, та про те, що колишній законодавець технологій, вже зовсім не той, що раніше.
Да всім, особисто мені АП зручніший за ГП. Працює на всьому огризочному обладнанні.
То всім, чи таки особисто? Гугл пей працює на всьому гугловському обладнанні, що не так?
До речі, що буде з тим ОРРО років через 4-5 користування? Безнадійно застаріла модель, яка гальмує всіма своїми ядрами? Зі зламаним механізмом камери?
Вот, не могу припомнить, удавалось ли пользовать какую-то мобилу больше 4-5 лет
Да всім, особисто мені АП зручніший за ГП.
искренне хочу грязных подробностей а в чем отличие то?
Вот, не могу припомнить, удавалось ли пользовать какую-то мобилу больше 4-5 лет
Термін служби смартфона 2-3 роки, це без помітної деградації акума і тд. Далі продаємо і купуємо новий. Зрозуміло, що людина, яка взяла в кредит 11 про чи 11 про макс, вартість яких овер 1500 уе, банально просто може не встигнути виплатити цей кредит, тому й носитиме його до скону, ще й нащадкам передасть.
Зи Сьогодні довелось налаштовувати для людини 5s, давно я такого тормоза в руках не тримав, так що не треба про ті ядра і тд.
У меня OnePlus 3T, которому уже года три наверное и по скорости все шустро как и в первый день.
И ОППО это конкурент все таки не Эппл, там действительно сервисы-экосистема, а Самсунгам и Хуавею.
Во-первых, АП плавнее
Да всім, особисто мені АП зручніший за ГП.
Я вже це питав разів 20
З відповідей зрозуміло, що зручніше тому, що від Епл. Якихось інших відмінностей не названо