Доброго ранку шановне панство! Мене звати Олег. Прошу Вас допомогти в наступному виборі…
На даний час маємо родину з чотирьох людей – я, дружина та двоє дітей (5 та 10 років відповідно).
Виникла необхідність в придбані нового автомобіля в кредит.
До минулої п’ятниці був в наявності Passat b6 1.8 TSI механіка 2009 року, який дістався мені в спадок від родича, і от коли саме в минулу п’ятницю, по дорозі до тещі в Вінницю, сталася нннадцята поломка і машина повернулася в Київ на евакуаторі…в родинному колі було прийнято рішення продати як є і більше не вкладатися в ремонти…
Що потрібно від авто… 1) вартість авто до 400 тисяч гривень (бажано до 370 тисяч ). 2) механіка (автоматів, напевно, в цьому бюджеті не знайду). 3) дизель/бензин – байдуже. 4) більш-менш просторий салон та багажник (дуже б цього хотілося). 5) машина буде використовуватися виключно у вихідні дні та поїздок по Україні.
Якось так
На даний час у віртуальному пріоритеті: 1) Fiat Tipo (дуже подобається, по картинкам, саме хетчбек, а не седан). 2) Renault LOGAN (1.5 дизель).
Знаю, що є ще 301/Елісей, але, от чесно кажучи, у нас на роботі у менеджерів є і 301 і логан, так от, мені якось в логані комфортніше було їхати на дальню дистанцію…
Дуже буду вдячний за поради, критику та пропозиції. Наперед дуже вдячний!
p.s. читаю автоюа давно, просто не був зареєстрований. p.s. не бот, в темі буду приймати активну, по мірі вільного часу, участь.
По поводу Фиата могу сказать следующее: Машина за свои деньги хорошая, прилично оснащённая, вместительная, надёжная. Но есть два НО. Первое - с асфальта съезжать категорически не рекомендуется. Второе - с движком 1.4 на трассе будет совсем грустно. То есть - эта машина сугубо городская. По-этому, если планируете много ездить по трассе или съезжать с асфальта (грунтовки/рыбалки), эта машина не для вас.
По поводу Фиата могу сказать следующее: Машина за свои деньги хорошая, прилично оснащённая, вместительная, надёжная. Но есть два НО. Первое - с асфальта съезжать категорически не рекомендуется. Второе - с движком 1.4 на трассе будет совсем грустно. То есть - эта машина сугубо городская. По-этому, если планируете много ездить по трассе или съезжать с асфальта (грунтовки/рыбалки), эта машина не для вас.
так, траси буде багатенько... дякую!
Logan MCV можно взять если из нового. Мягкая, места достаточно, багажник хорош...
Logan MCV можно взять если из нового. Мягкая, места достаточно, багажник хорош...
дякую. але в порівнянні з простим логаном, такий собі дизайн, страшненький
а щодо киа сід, як там? я розумію, що потрібно дивитися самому, але чи варто витрачати час? і чи торгується кіа? бо зараз хетчбек за 400 з копійками...
Фіат - повноцінний С клас, лохан - розтягнутий В. Вам після пассату, який у Д класі, і С буде малуватим
дякую. розумію, але ж по іншому ніяк
У фиата есть еще большой минус. Жутко дорогие и бессовестные официалы на фоне практически отсутствующей конкуренции. В Киеве есть еще пара клубных СТО, но брать новую машину и соскакивать с оф-сервиса, это дело на любителя. Кроме того, те пара клубных СТО тоже не благотворительностью занимаются.
А сама машинка нормальная, как для города.
Astra J 1.4 турбо смотрели? Вроде как влазит в бюджет.
Шо с пассатом? ЗЫ я б не менял пассат на фиат, даже новый.
Смотрел Фиат Типо весной 2019. Отказался. Очень печальное качество сборки и качество материалов. В качестве замены - предлагаю глянуть Ситроен Елизе (Пежо 301).
Единственно - путешествия по Украине подразумевают вероятно не только асфальт? Тогда - ни елизе, ни тем более Фиат - не порадуют в этом плане. Попробуй глянуть монопривод Дастер, Витара, СандероСтепвей.