faw.ais.ua/faw-b30.html Моя ще рухается, але кузов іржавіе наскрізь...
Просто залишу тут. Поробки типу "фав" і "равон", будуть ржавіти і тьмяніти позаду, ніж той же француз за цю ціну.
2
3
Поэтому ты решил ещё одно китайское корыто купить?
Це корито мене возить до цього часу. Зрозуміло що нове це нове? Я на автівки Таврії на Бориспільський робив 160 км\г.? Крім першого Запорожця я купляв автівки в магазмнах і потім у салонах. Зара нема стільки грошей. То чому ні? Мені вже 60-т років, може і не обробляти ії антікором? Хочу нове! Як вийде...
Бери равон нексію. Та ж авео, тільки з веселішим двигуном.
Це корито мене возить до цього часу. Зрозуміло що нове це нове? Я на автівки Таврії на Бориспільський робив 160 км\г.? Крім першого Запорожця я купляв автівки в магазмнах і потім у салонах. Зара нема стільки грошей. То чому ні? Мені вже 60-т років, може і не обробляти ії антікором? Хочу нове! Як вийде...
Дык темболее... не лучше ли купить Логан? Если бубен - он же даже дешевле того фава
Бери равон нексію. Та ж авео, тілвеселішим двигуном.
У Таврії був найвеселіший ,коротка коробка передач, 50 з чимось сил. На перехресті робив всіх, на 90-х бидло на джипах ображалось, тоді на шипах я був взимку! Шось тре новеньке, дешеве, чи лагодити мою ластівку?
Логан, вечное авто.
У Таврії був найвеселіший ,коротка коробка передач, 50 з чимось сил. На перехресті робив всіх, на 90-х бидло на джипах ображалось, тоді на шипах я був взимку!
Я на автівки Таврії на Бориспільський робив 160 км\г.?
победитель по жизни
машина 2008-го года, которая уже ржавая как друшлак? это корыто по определению. Нормальные машины за 11 лет не ржавеют правильно советуют - купи Логано-Сандеро, и хоть после 60-и на нормальной машине поезди.
Согласен с советами взять логан или авео, только по логану вопрос, он с литром вообще как то едет? хоть какая то статистика по этим моторчикам есть?
Согласен с советами взять логан или авео, только по логану вопрос, он с литром вообще как то едет? хоть какая то статистика по этим моторчикам есть?
у топкистартера Джили СК какая разница как едет Логан с литром? явно лучше
Бери равон нексію. Та ж авео, тільки з веселішим двигуном.
Вже була "віда". Потім "равон". Модель пішла "по рукам", що може бути в ній нормального, від того ж "авео"? Нічого, тільки силует. Збірка, якість запчастин - упали в рази. "Та ж авео" стала прям як китайські авто - наче красиво/напічкано, а візьмеш експлуатувати, поїздиш і розумієш різницю, та ще й потім не відремонтуєш, так як підтримки немає, запчастин немає, і корозія обов'язково з'явиться.
"Та ж авео" стала прям як китайські авто - наче красиво/напічкано, а візьмеш експлуатувати, поїздиш і розумієш різницю, та ще й потім не відремонтуєш, так як підтримки немає, запчастин немає, і корозія обов'язково з'явиться.
там как раз у владельца китайское авто и проржавело до дір за 8 лет
авео всетаки получше противостоит коррозии
и хотелось бі узнать какие такие ЗЧ в дефиците на ойвео?
"Та ж авео" стала прям як китайські авто - наче красиво/напічкано, а візьмеш експлуатувати, поїздиш і розумієш різницю, та ще й потім не відремонтуєш, так як підтримки немає, запчастин немає, і корозія обов'язково з'явиться.
там как раз у владельца китайское авто и проржавело до дір за 8 лет
Авто 8 года, сейчас ему 12 лет((. Обычно лет 5-8 владельцам ньючина нужно для осознания бездарности своей покупки, но тут ТС повезло. 12 лет за рулем консервы, и, скорее всего, ездил бы и дальше. Если б не сквозняки кузовные.