Привіт всім. Пару днів штурмую форум. В дечому оприділився, в дечому ні. А оскільки карантин затягнувся, то перевірити деякі питання на практиці нема змоги. Вибір авто не старіше 2010, бюджет 8-9к$ Зараз маю Е34 2.5бенз. З машиною проблем нема взагалі. Все влаштовує крім розходу, деколи багажника (седан не практичний) і те, що стара вже (1994). Рік відкатав на не своїй Ford Fiesta хетч 2010 1.4tdci. Сподобалось: розмір авто для міста, розхід, управління. Не сподобалось: підвіска жостка на рідних 195/50 r15, переставили на 185/65 r15, стало набагато краще, трішкии замалий салон, отже С клас потрібен, сім'я - 2 дорослих, одна дитина. Подобаються мікровени. Не проти універсала, хоча використовувати стільки місця в багажнику буду дуже рідко, та й дружина деколи буде їздити, тут коротший хетч чи мікровен як би краще. От якої інфи я майже не знайшов на форумі, то це комфорт підвісок. Дороги в нас, як завжди поганенькі, а в мене проблеми зі спиною, тому важлива не тільки комфортна підвіска, а й якість водійського крісла для спини (Е34 в цьому плані добре). Більшість поїздок - кожен день по місту 5-10км. 2-3 рази в місяць 100км по трасі. Придивляюсь до Ford C-max, ціна якість ніби норм. Не довга і місця в салоні достатньо. Подобається Vw golf plus, але не знаю, чи можна знайти не вбитий за таку ціну. Renault Scenic 3, дизайн так собі і маю думку, що по надійності він таки не дотягує до vw. Читав різні рейтинги надійності, не тільки TUV. І пару раз бачив, як стояли на обочині з відкритим капотом, навіть рестайлінгові. Може просто так попалось. Вибір мікровенів невеликий, тому ще звертаю увагу VW Golf 6, Renault Megane 3, Ford Focus 3, Skoda Octavia. На Октавії колись пару раз їздив, здалась жосткуватою. Кліренс хотілось би вищий, але не критично. Дружині подобається Stepway) за те, що маленька, економна і висока, мені не дуже подобаються не нові супер бюджетні авто, запас надійності в них не дуже, та й замала. Тому я б краще в тому плані дивився на Suzuki SX4. Бензин+гбо чи дизель. Кожен має свої + і -. З одного боку для гбо треба місце в багажнику, що у випадку з хетчем не дуже. Дизель дорогий в ремонті, а машину я не люблю часто міняти. Короткі поїздки дизелі не дуже люблять, але Фіеста (1.4tdci) тільки через 2,5 років, що в (виправлено) Україні, почала вибивати помилку сажевого і були проблеми з оборотами, потім його, я так поняв, пропалили на трасі. 1 рік після того проблем нема, а як буде далі, не знаю. Найперше, порадьте, які авто зі списку викинути через жостку підвіску чи "погані" крісла. Дякую.
Меган твое все если дизель. Если бенз сх4 Сценики ты на обочине видешь потому как 99% их пригнано с пробегами уже далеко за 300 ато и 400. Официальнл он продавалс у нас два с небольштм года и продано было мизер и в оснлвнлм бенз...вот если ты такой найдешь...это бимба но цена тебя огорчит. Зы В Украине... на...на горшке..понял?
Дійсно помилка. Не смертельно, можна виправити. Але що за "понял"? Я вам не пацан з рогаткою, 40 на носі.
За пораду щодо Мегана дякую. Чи відрізняються Меган хетч і універсал чимось крім довжини кузова? Щодо Сценіка теж вірно, їх багато, пробіги скручені. Сценік також буде найкомфортніший в класі? Чи реально знайтр рестайл в нормальному стані за такі гроші?
Я б еще смотрел i30 CW дизельный, в твой бюджет можно даже в идеале найти. Просторный, мягкий, не ломучий, запчасти дешевые.
Я б еще смотрел i30 CW дизельный, в твой бюджет можно даже в идеале найти. Просторный, мягкий, не ломучий, запчасти дешевые.
Це жарт?
Це жарт?
Нет
На іншому сайті знайшов інфу, що в SX4 жостка підвіска. Машина взагалі подобається, але ще не їздив на ній. Може хтось має досвід?
На іншому сайті знайшов інфу, що в SX4 жостка підвіска. Машина взагалі подобається, але ще не їздив на ній. Може хтось має досвід?
Имеет, с переднеприводным, у коллеги был. Это хетч и подвеска у него довольно упругая, да. С меганом сравнить не могу, но элантра тех годов (HD) существенно мячге.
Имеет, с переднеприводным, у коллеги был. Это хетч и подвеска у него довольно упругая, да. С меганом сравнить не могу, но элантра тех годов (HD) существенно мячге.
а ты что-то кроме корейцев пробовал? п.с. самая мягкая у мегана будет имхо
Це жарт?
Нет
Одна із найменш комфортних підвісок, на яких я їздив. Із бюджетного с-класу одна з найнекомфортніших. Навіть і не можу згадати, у кого ще жорсткіша саме із низькобюджетників без закидів на спортивні налаштування.
Меган твое все если дизель
А Флюенс не м"якший? Мені ще в гольф-класі свого часу сподобався цитрамон С4 - приємний недорогий хетч з досить м"якою підвіскою. Чомусь здається, що в бюджет може влізти
Німці однозначно упругіші будуть
Да, а вы с какой целью интересуетесь? Могу еще сравнить, например, с акурой МДХ, с миником, с камри, с Т5, прадо 120, норм будет?
...
Це жарт?
Нет
Одна із найменш комфортних підвісок, на яких я їздив. Із бюджетного с-класу одна з найнекомфортніших. Навіть і не можу згадати, у кого ще жорсткіша саме із низькобюджетників без закидів на спортивні налаштування.
Эээ, ты ничо не перепутал? I30 CW - это первое поколение, универсал с клиренсом 160 и со всеми вытекающими, они вообще никогда даже намека на "спорт" не имели, весьма мягкая и валкая машина.
...
Да, а вы с какой целью интересуетесь? Могу еще сравнить, например, с акурой МДХ, с миником, с камри, с Т5, прадо 120, норм будет?
нет, давай с С классом не корейским
...
Королла мягче, при чем 160-ая мне показалась еще боле мягкая чем предыдущая, фокус 3 более жесткий чем SX4. На реношках много не ездил.
...
Королла мягче, при чем 160-ая мне показалась еще боле мягкая чем предыдущая, фокус 3 более жесткий чем SX4. На реношках много не ездил.
Формально м'якість/жорсткість підвіски - це похідна від кліренсу. Королла дійсно м'яка, але подивіться на її кліренс і нижню губу. Є в користуванні дві класики: октава А7 з ППД і королла остання. Чітка різниця по-хлопськи: октава - жоскка і дубова, королла - мнягкая і комфортная. По факту: на короллі зручно пересуватись містом і по бруківці, але не прикольно на трасі. На Октавії - з точністю до навпаки - прикльно на трасі, погано на бруківці, але є один парадокс - в селі - всерівно краще ніж на короллі. Бо на роздовбаних дорогах м'ягість перетворюється на "пробивність" плюс знову-таки "нижня губа" і.т.д. Ітого, мушу констатувати - "ППД" -таки рулить.Зараз їжджу на "кросоверній" європідвісці. Так мушу сказати в плані універсальності в українських реаліяї - їх до ВАГівського ППД - рости і рости. Парадокс, але на Фабії з бубликами 185/60r14 я міг швидше і безболісніше їхати по якійсь вбитій грунтовці з ямами, ніж на Опелі з 205/60r16.
C4 picasso. Не реклама, а просто дружня порада. Але добре дивитись на профільній СТО.
Бо на роздовбаних дорогах м'ягість перетворюється на "пробивність".
Парадокс, але на Фабії з бубликами 185/60r14 я міг швидше і безболісніше їхати по якійсь вбитій грунтовці з ямами, ніж на Опелі з 205/60r16.
Я б сказав мягкість перетворюється на валкість. Бо в е34 підвіска мягка, але пробити важко. Тут напевно більше грає роль коструктив певної моделі.
C4 picasso. Не реклама, а просто дружня порада. Але добре дивитись на профільній СТО.
Сподобався, особливо 2013 року. Обовязково додам до списку. 1.6 дизель популярний і автомат. Є якісь підводні камені?
Сподобався, особливо 2013 року. Обовязково додам до списку. 1.6 дизель популярний і автомат. Є якісь підводні камені?
Чому 13? Нова буда пішла з 14. Рестайл з 11. Особливих нюансів нема, є специфічне відношення у гаражних кулібіних, але більш-менш адекватні сервіси (не профільні) беруть в роботу без питань. Автомат там лише з 2-х літровим дизелем, але робот там абсолютно адекватний: простий і бюджетний у обслуговуванні.