Авто нужно, и вот просто уже сломал себе всю голову с вопросами что да и как хочется. А хочется как всегда, дешево и полный фарш. А выбирать нужно.
Авто в бюджеті максимальному 11-12 тисяч, скоріше за все буде братись із США, дивився взагалі на аутлендер, з всіх "кросоверів" він приглянувся, але лякає прожорливістю своєю.
Хто що порадить з варіантів авто легкових, хетчів? Їзда 60% місто, 30% за місто, 10% всякі ліси та бездоріжжя, тому після сіату хочеться клірент побільше. Буду доповнювати по мірі можливості. Надіюсь на допомогу товариства!
а какой расход у него? я бы больше вариатора остерегался(( знакомый попал на замену. дорого. и не с первого разу сделали. делал у официалов.
Хто що порадить з варіантів авто легкових, хетчів? Їзда 60% місто, 30% за місто, 10% всякі ліси та бездоріжжя, тому після сіату хочеться клірент побільше.
Я б Tucson'а дивився. Чи щось таке. З 2013 воні симпотні і дуже недооцінені там, як не мене - тому дешево. І повний привід, навіть, легше знайти ніж на тамтешніх Jeep'ах
В наших реаліях всім для "комфорту" рекомендують Меган. Питання, що схожого можна звідти привезти? Тойота ?
Отзывы говорят о 15 город, но у других думаю что не меньше моделях.
Посмотри Форестер оттуда, даже тут уже несколько предложений проскакивало и есть купившие. У него хоть и вариатор, но цепной. У Аутлендера ремень.
В наших реаліях всім для "комфорту" рекомендують Меган. Питання, що схожого можна звідти привезти? Тойота ?
какой пробег того мегана, тысяч 200? какой год?
Если большое авто не нужно, то, знаю, возят Chevrolet Trax на 1.4 турбо (140 лс). У нас продавался как Chevrolet Tracker. Вроде получается в бюджете. Почти он же Buick Encore. Оба - братья европейского Opel Mokka.
Та я без конкретики, а чисто з форуму читав багато, і всі з пробігом від 200 причому скрученому,імхо. Чисто для прикладу навів. В машинх я повний пас, знаю, що хочу мінімально проблемних місць. Що б не жити на сто. Мій сіат це підтримував, за виключенням ходової, і жахливої шумоізоляції
какой пробег того мегана, тысяч 200? какой год?
При тщательной диагностике, нечего их бояться.
Та я без конкретики, а чисто з форуму читав багато, і всі з пробігом від 200 причому скрученому,імхо. Чисто для прикладу навів. В машинх я повний пас, знаю, що хочу мінімально проблемних місць. Що б не жити на сто. Мій сіат це підтримував, за виключенням ходової, і жахливої шумоізоляції
Якраз таки хочу щось велике. Як мінімум, що б кліренс великий був.
После хл,врядле захочется меньшей по комфорту. Смысл на хетч менять?
Ще в списку був ford Fusion, але там критерій "високий кліренс" попросив відпадає
да клиренс что в кемри.чио в форде. что в рено, свять свять:))), думаю примерно одинаков...
Тогда что выходить, или из разряда кроссоверов или легковые ? Тогда последние отпадают и оставляем больших дядек. В глазах у меня аутоендер и Шевроле Каптива, но выше их цен прыгнуть не могу да и не хочу
я ,как всю жизнь предпочитающий и не страдающий от седанов, не могу обсуждать "нафигакозебаян", т.е. необходимость аутлендероподобных авто, но я бы просмотрел все на авториа:). аутлендер годов 2013 и моложе влезет в бюджет с трудом.
в купипродайке смотрю нисса рог, маленький который, в бюджет влазит.
Ви праві, план дій міняється фундаментально, поговоривши з собою, вирішив , що не потрібно такого великого авто . Зовсім не потрібно, але тепер я знову починаю з початку і вертаюсь до варіанту фьюжен форда, і інших не знаю
Щось може покомфортніше та помякше є?
Ви праві, план дій міняється фундаментально, поговоривши з собою, вирішив , що не потрібно такого великого авто . Зовсім не потрібно, але тепер я знову починаю з початку і вертаюсь до варіанту фьюжен форда, і інших не знаю
Щось може покомфортніше та помякше є?
кемри)))
Посмотри Форестер оттуда, даже тут уже несколько предложений проскакивало и есть купившие. У него хоть и вариатор, но цепной. У Аутлендера ремень.
Форь до 12К - це буде авто до 14р.в., він теж не дуже єкономічний. Якщо форь - то вже після 14р.в., але то вже від 15+