В Україні новий Toyota Highlander доступний з бензиновим двигуном V6 об’ємом 3,5 л* потужністю 249 к.с. (183 кВт)** та 8-ступеневою автоматичною трансмісією для максимально стрімкого та плавного прискорення і впевненого кермування будь-якими дорогами. Цей двигун оснащено інноваційною системою комбінованого впорскування D-4S від Toyota, що поєднує безпосереднє та розподілене впорскування пального для оптимальної ефективності та потужності за будь-яких умов. Toyota Highlander четвертого покоління доступний у комплектаціях Elegance та Premium*** у мережі офіційних дилерів Toyota в Україні.
Прикольный. Резинка на двери есть?
как привезут, то пойду гляну. Но лампочки по ходу все еще есть. Диод это так дорого?
как привезут, то пойду гляну. Но лампочки по ходу все еще есть. Диод это так дорого?
Треба ж було щось зберегти з "теплого лампового", бо вже про двигун такого не скажеш .
Візуально дуже крутий От я вважав, що Мазда СХ9 дуже крута, але новий Хай зовні прям вау
Але якщо до нас знов приїде дефорсований 3.5 слабший за мій 12(!)-річний (бляха вже пишу речення і ржу), то я їх знову буду обкладати статевими органами
Але якщо до нас знов приїде дефорсований 3.5 слабший за мій 12(!)-річний (бляха вже пишу речення і ржу), то я їх знову буду обкладати статевими органами
А от мені цікаво, вони їх реально дефорсують, чи просто під сусідній ринок лише в характеристиках вказують 249, щоб в менші податки попасти, і наш маленький ринок за компанію отримує ті ж брошурки? От зараз по лінку проходимо і бачимо, що начебто обмежена потужність вище 5к обертів: 183 (249) / 5 000 - 6 600. В той час, як вікіпедія про 2GR-FKS пише:
На автомобилях Tacoma двигатель развивает мощность 278 л. с. (207 кВт) при 6000 об/мин и 359 Нм крутящего момента при 4600 об/мин.[10] На Lexus RX 350 мощность составила 295 л. с. (220 кВт) при 6300 об/мин, крутящий момент 362 Нм при 4700 об/мин. На Lexus GS350 мощность и крутящий момент составили 311 л. с. (232 кВт) при 6600 об/мин и 380 Нм при 4800 об/мин соответственно.
Цена от 1 318 380. Т.е. от 49 000, ну смело считаем от 50
колхоз с мухобойкой давно не в моде Но на сайте Тойоты можно и фотки 7 местных моделей найти, для тех моделей, которые к нам 7 местными не шли.
У Форда вообще были фотки с правыми рулем
Так что мухойбойка это еще пол беды
А от мені цікаво, вони їх реально дефорсують, чи просто під сусідній ринок лише в характеристиках вказують 249, щоб в менші податки попасти, і наш маленький ринок за компанію отримує ті ж брошурки?
А що штовхає нашого імпортера писати недостовірну інформацію, котра ІМХО ще й шкодить бренду, ну якщо там реально ніякого дефорсу немає?
колхоз с мухобойкой давно не в моде
Гггг це ви так думаєте Я нещодавно робив ТО свого Хая, так погуляв салоном - блін у менеджерів мабуть якийсь жорсткий план на ці аксесуари, бо ліплять тупо скрізь і на всі доступні моделі
Слава Одину! Тойота наконец то смогла втулить дисплей без этих дешманских китайских кнопочек с калькулятора? Или на фото не видно?
ПыСы: на днях должен выйти первый студийный обзор Инфокара - как раз про новый Хай.
Слава Одину! Тойота наконец то смогла втулить дисплей без этих дешманских китайских кнопочек с калькулятора? Или на фото не видно?
ПыСы: на днях должен выйти первый студийный обзор Инфокара - как раз про новый Хай.
ну синюю приборку так и не осилили убрать
В Україні новий Toyota Highlander доступний з бензиновим двигуном V6 об’ємом 3,5 л* потужністю 249 к.с. (183 кВт)** та 8-ступеневою автоматичною трансмісією для максимально стрімкого та плавного прискорення і впевненого кермування будь-якими дорогами. Цей двигун оснащено інноваційною системою комбінованого впорскування D-4S від Toyota, що поєднує безпосереднє та розподілене впорскування пального для оптимальної ефективності та потужності за будь-яких умов. Toyota Highlander четвертого покоління доступний у комплектаціях Elegance та Premium*** у мережі офіційних дилерів Toyota в Україні.
Это ГБО уже не втулишь? Фсе, на нашем рынке продажи провалятся
ну синюю приборку так и не осилили убрать
ну то такое. Они ж на Штаты ориентируются. Я когда в феврале смотрел Штатовский обзор по новому Аутбеку (которого у нас еще долго не будет) - так там обзорщик просто оргазм получил, когда в японце увидел цифровую приборку.
Мне фотка салона чем то Финик qx60 напомнил
Мне фотка салона чем то Финик qx60 напомнил
мне этот вылет справа в монитор напоминает какой-то космический корабль, не знаю почему. Ну хоть не попсовое решение.