А що, у європейських офіціальних вольв приборка в мілях!? (ну ладно - там І км є але ж поруч - об'ява xc90 з приборкою в км (і тільки в км)). Так що кому він офіційний - вже питання цікаве.
Тут така штука - "хочеться гірше ніж болить". Якщо не потрібні розміри xc90 - шукав би xc60 (більш свіжу)
В описании написано "официал" и "не бит", а спидометр с милями. Такие здесь официально продавались? По ВИНу пробивать не могу.
Ездил в эту контору в прошлом году смотреть пару экземпляров. Люди вполне адекватные. На сайте ж указано, что машина битов из Америки. У них видели такие экземпляры (я их в закладки кинул) что я думал, никогда не продадутся. Тем не менее проданы
Люди вполне адекватные. На сайте ж указано, что машина битов из Америки.
гм, я не проти авто з америки. Але "офіціал" наче завжди було про авто, що завезено сюди офіціалами? І не про приборку в мілях. От так от - адекватні люди, але з самого початку "дозвольте трошки вас обдурити"
ПС ще раз перечитав об'яву на авторіа і про "американське" авто не знайшов нічого.
Машина старенька,ціна завищена,тому толкових діагностів(ходова-єлектрика) і купуйте.
Пишут - что авто официал, при этом он полтора года назад пригнан из США, пробег за эти полтора года не изменился, 218 тыс.) Приборка в милях. Не бит не крашен и с аукциона - та камон
Если описание авто уже не соответствует фактической информации, смысл тратить свое время на то, чтоб посмотреть такой авто7
А чого ви всі репетуєте? 12к за таку дуру це ж взагалі ніщо, ну покатається людина трохи, зрозуміє що до чого. А як почне авто виносити мозок, то продасть з якимось дисконтом або на запчастини зрештою... Ну тобто це я виходжу з того, що людина з клепкою в голові не буде такий автомобіль купувати за останні гроші
А при просмотре объявления - вопросов не вознило?
Пишут - что авто официал, при этом он полтора года назад пригнан из США, пробег за эти полтора года не изменился, 218 тыс.) Приборка в милях. Не бит не крашен и с аукциона - та камон
Если описание авто уже не соответствует фактической информации, смысл тратить свое время на то, чтоб посмотреть такой авто7
дык не бит, коробас сдох
он то, скорее всего не бит ( ну или бит за время езды был, но так, не сильно, в историю не попало...), но двигло 4.4, красный, возраст уже...будет он вечный.
Понятно, что охота пуще неволи, сам где то такой же:)), но все но пусть хоть бы, мое ИМХО, более обычный двигатель купил, и не красный.
А чого ви всі репетуєте? 12к за таку дуру це ж взагалі ніщо, ну покатається людина трохи, зрозуміє що до чого. А як почне авто виносити мозок, то продасть з якимось дисконтом або на запчастини зрештою... Ну тобто це я виходжу з того, що людина з клепкою в голові не буде такий автомобіль купувати за останні гроші
Поїздить він не довго, з великою вірогідністю, до першого хорошого прогріву АКПП. А так на тестдрайві все може біти гуд.
А чим поганий червоний автомобіль? Малоліквідні червоні на механіці, автомат пофігу. А взагалі це ж в Києві, поїхати, глянути, проїхатись, пощупати, розпитати їх що з коробкою, зробити діагностику, співставити слова і діагностику, і за 12 тисяч досить таки непоганий сарай. Який ще сарай престижної марки такого року можна взяти дешевше? Та нічого. Ну і звісно на останні гроші його купляти не варто. Хочеться їздити на козирній тачці - прийдеться платити.
А при просмотре объявления - вопросов не вознило?
дык не бит, коробас сдох
І шо, ті коробаси не лікуються/міняються за штуку-дві?
Поїздить він не довго, з великою вірогідністю, до першого хорошого прогріву АКПП. А так на тестдрайві все може біти гуд.
Ну так прийти в салон і одразу показати роздруківку з тим, щоб гарантовано скинули штуцер
Ездил в эту контору в прошлом году смотреть пару экземпляров. Люди вполне адекватные.
Обозвать машину из США официалом это адекватно? Странно, что пробег указали в км, а не в милях.