7:20 ранку, троєщинська платформа міської електрички, стою - чекаю. Недалеко курить молода жінка, далі ще парочка дєвок курять, продавщиця "ранкової кави" теж смалить, коло неї чоловік з жінкою теж. Думаю собі - ото хочеться їм отак зранку? Жіночої статі курців, кстаті, таки більше. А потім чогось подумалось - а скільки ото на ті цигарки і "прочая" тратиться? Наприклад, я палю пів-пачки в день, тобто 15 пачок в місяць - получається десь 700 грн. Ну там пивка разок в тиждень - хай буде 300 в міс. Блін, получається 1000! Або 12 тис в рік! Це ж пачті 450 баксоф! А курю я вже 40 років. Тобто випустив в дим і в унітаз машину з салону! Блін, і як з цим далі жити?
Проте вам простіше в стресових ситуаціях - цигарку до рота, та хоба... стрес як рукой зняло. А непалящи накопичують все в собі... потім як палахне дах
Жіночої статі курців, кстаті, таки більше.
Это не так. По исследованиям соотношение примерно 70% на 30% в пользу мужчин. Пруфы искать лень, но верь мне, я занималась анализом табачных изделий
цигарку до рота, та хоба...
Ага, а ще "кажуть", шо ковіду "тяжче" вцепитися до курця ... та й навіщо - скоро ж і сам здохне
та й навіщо - скоро ж і сам здохне
Насчёт скоро - это не факт.
По исследованиям соотношение примерно 70% на 30% в пользу мужчин. Пруфы искать лень, но верь мне, я занималась анализом табачных изделий
Та вірю. Воно може й так, але от чогось в очі кинулось, бо недалеко стояли. Мужики-то "тіхаряться" десь біля "кофєдавалки", урни там, а жінки так пафосно
Я-то сам не курю, но так себе думаю - ну нравится человеку - ну и пусть курит, абы не мешал другим. А то что деньги - ну так бесплатно только солнечный свет, на что их тратить если не на то что нравится. Вопрос меры, конечно, но у каждого она своя. Кто-то спустил на сигареты 12 штук, а кто-то на многотомник по матанализу, зато и тот и тот счастлив.
7:20 ранку, троєщинська платформа міської електрички,стою .....
Я б не ризикнув у новій "алясці" то дєлать!
7:20 ранку, троєщинська платформа міської електрички, стою - чекаю. Недалеко курить молода жінка, далі ще парочка дєвок курять, продавщиця "ранкової кави" теж смалить, коло неї чоловік з жінкою теж. Думаю собі - ото хочеться їм отак зранку? Жіночої статі курців, кстаті, таки більше. А потім чогось подумалось - а скільки ото на ті цигарки і "прочая" тратиться? Наприклад, я палю пів-пачки в день, тобто 15 пачок в місяць - получається десь 700 грн. Ну там пивка разок в тиждень - хай буде 300 в міс. Блін, получається 1000! Або 12 тис в рік! Це ж пачті 450 баксоф! А курю я вже 40 років. Тобто випустив в дим і в унітаз машину з салону! Блін, і як з цим далі жити?
анекдот: На пляже, не далеко от шикарного отеля лежит загорелый мужчина и курит сигару. Подходит к нему журналистка и говорит: "А вот если бы вы всю жизнь не курили и собирали эти деньги, то вы бы могли купить этот отель!" На что мужчина отвечает: "А вы курите?" Журналистка: "Нет!" Мужчина: " Купите отель, я как раз продаю"
А курю я вже 40 років. Тобто випустив в дим і в унітаз машину з салону! Блін, і як з цим далі жити?
За 10 років їзди на авто і 200тис пробігу я спалив соляри на хай там 12тис євро А міг би не їздити - купив би ще одне авто.
7:20 ранку, троєщинська платформа міської електрички,стою .....
Я б не ризикнув у новій "алясці" то дєлать!
"Своїм" -мона! То "понаєхі" хай трусяться . А шо, пора вже аляску вдівати? Ніби ж нема ше морозів
За 10 років їзди на авто і 200тис пробігу я спалив соляри на хай там 12тис євро А міг би не їздити - купив би ще одне авто.
Як я начну рахувати затрати на авто за свої 800 тик - то хоть вішайся!
Як я начну рахувати затрати на авто за свої 800 тик - то хоть вішайся!
если 10 литров на сотню, в среднем, то даааа, ляма 1.5 прокатал...
А потім чогось подумалось - а скільки ото на ті цигарки і "прочая" тратиться? Наприклад, я палю пів-пачки в день, тобто 15 пачок в місяць - получається десь 700 грн. Ну там пивка разок в тиждень - хай буде 300 в міс. Блін, получається 1000! Або 12 тис в рік! Це ж пачті 450 баксоф! А курю я вже 40 років. Тобто випустив в дим і в унітаз машину з салону! Блін, і як з цим далі жити?
надо проста больше зарабатывать
Прям слова моего первого шефа на первой работу. "Если не хватает денег, надо не меньше тратить, а больше зарабатывать". Так и живу теперь с этим кредо
Прям слова моего первого шефа на первой работу. "Если не хватает денег, надо не меньше тратить, а больше зарабатывать". Так и живу теперь с этим кредо
Меньше тратить тоже помогает.
Меньше тратить тоже помогает.
ага но тока када свои чужие можно
сколько не зарабатывай, а хватать не будет. разве что станешь мульти миллионером, долларовым. а лучше миллиардером:).
сколько не зарабатывай, а хватать не будет.
Це точно! Чим більше заробляєш - тим більше і тратиш. Ковбасу купляєш не ліверну, а "московську"; пойло не у бабулі самогоняру, а віскі односолодове; "мрієш" не про власну квартиру, а націлюєшся на "свєчной заводік"; і так безкінечно. Чим більше бабла - тим більше проблем: як вдало "пристроїти", куди "інвестувати", шоб не пропали. Звичайно, гроші дають "свободу", але ж "за все треба платити", і за свободу теж!
сколько не зарабатывай, а хватать не будет. разве что станешь мульти миллионером, долларовым. а лучше миллиардером:).
ну так дети есть,внуки или как в анеке ... "Предложили Французу , Американцу и Украинцу , кто сколько проедет на лошади , тому столько земли и дадут. Француз проскакал 1 км , остановил лошадь , говорит : - Мне достаточно . Здесь я поставлю усадьбу. Здесь цветник. Там на шезлонгах отдыхать буду ... Американец проскакал 3 км , остановил лошадь , говорит : - Мне достаточно . Здесь будет стоять моя вилла. Здесь газон. Здесь площадка для гольфа. А там площадка для вертолета. Украинец вскочил на коня и поскакал ... Скакал , скакал ... Скакал , скакал ... Лошадь загнал , конь упал , а украинец бросился в бег , бежит , бежит ... Споткнулся , упал. Падая срывает с головы шапку , бросает вперед : - А там я еще свеклы посажу ..." менталитет