займаюся у сфері обслуговування та ремонту авт так, ось за останній час, попри кризу та всілякі наші негаразди, як на мене, неймовірно зросла кількість трудових мігрантів (сирія, єгипет, турки, іран і т.д. а також з країн азії та кавказу, навіть казахстану... багато чорношкірих) якщо раніше в тиждень може був один-два мігранта з клієнтів, то тепер щодня один-два. опущу, звичайно, їхню поведінку і знання мови (деякі взагалі через тел програму спілкуються), я ж не расист (крім росіянців до всіх рівно відношуся). але сам факт, чи бентежить Вас, місцеві аборигени, наплив мігрантів? як ставитеся до цього?
Та ... звичайна ситуація. Наші - до пшеків, у ойропу, ну а до нас - хтось інший ... знову ж таки з надією потім якось "піти далі". "Свято место - пусто не бьівает!"(с)
та ну. не вірю! що їм в нашій зубожілій країні робити? чи ти мав на увазі дипкорпус чи коммерсантів? а то в моєму будинку опрендують трьошкі дві казахскі родини з посольства.
sashakiev 15.12.2020 09:09 пишет: займаюся у сфері обслуговування та ремонту авт так, ось за останній час, попри кризу та всілякі наші негаразди, як на мене, неймовірно зросла кількість трудових мігрантів (сирія, єгипет, турки, іран і т.д. а також з країн азії та кавказу, навіть казахстану... багато чорношкірих) якщо раніше в тиждень може був один-два мігранта з клієнтів, то тепер щодня один-два. опущу, звичайно, їхню поведінку і знання мови (деякі взагалі через тел програму спілкуються), я ж не расист (крім росіянців до всіх рівно відношуся). але сам факт, чи бентежить Вас, місцеві аборигени, наплив мігрантів? як ставитеся до цього?
Нас беспокоить должны не иммигранты, а геноцид украинского народа с 52 до 37 млн. Но у всех реакция - "ну да и что?"
В ответ на: неймовірно зросла кількість трудових мігрантів (сирія, єгипет, турки, іран і т.д. а також з країн азії та кавказу, навіть казахстану... багато чорношкірих)
Цікаво, чим вони в Україні займаються? Я так розумів, що це навчання, а не робота.
Якщо робота - то офіційно, з дозволами, робочою візою, чи як?
В ответ на: неймовірно зросла кількість трудових мігрантів (сирія, єгипет, турки, іран і т.д. а також з країн азії та кавказу, навіть казахстану... багато чорношкірих)
Цікаво, чим вони в Україні займаються? Я так розумів, що це навчання, а не робота.
убер, шмубер ті що до мене звертаються багато в будівництві, торгівлі деяки пр колегам в сфері надання послуг ремонту авт
sashakiev 15.12.2020 10:45 пишет: щось мало продавець кави в день 700 має +- а тут зебінь тягати...
В целом официальная минимальная зарплата в Индии в 2020 году варьируются от 4 450 до 17 498 рупий в месяц, что эквивалентно 61 и 236 долларам (с) 500 умножить на 25ть и разделить на 28 = 446 . В два раза больше чем на родине . То может и не мало
sashakiev 15.12.2020 10:45 пишет: щось мало продавець кави в день 700 має +- а тут зебінь тягати...
Как правило они не говорят изначально ни по русски ни по английски. Поэтому показаное жестами - брать тут, носить туда. 15 баксов для индуса зачастую годовой доход
Как правило они не говорят изначально ни по русски ни по английски. Поэтому показаное жестами - брать тут, носить туда. 15 баксов для индуса зачастую годовой доход
а еще у них где то бегает "золотая антилопа", я по телику, в мультике видел
Продавець кави - це робота із готівкою, якась там "інкасація", математика, довіра... Та й мови для спілкуванняз знати тре... так що, мігрантам важкувато/нереально в кавопродавани йти, імхо.