Маємо ситуацію з парковкою другим рядом на території ЖК. Там щось схоже на війну за місце "під сонцем", тобто біля електрозаправки. Бо бачу що електромобілями заблокували виїзд автомобілям які стали на місця біля розеток. В'їзд на територію ЖК через шлагбауми, але зараз весь час відкриті. Чи можна сюди викликати поліцію з евакуатором?
а чому ні? там що окрема держава? звичайно можна і потрібно у мене під будинком часто викликали коли запарковували виїзд. тільки но копи приїзжали находився власник-запаркун
а чому ні? там що окрема держава?
Та все ж таки територія ОСББ, а не міста. Чи можна кривопаркуванцям зарахувати порушення ПДД? Певно якщо водій заблокованого авто звернеться, то буде точно правий. Але йому схоже досі авто не був потрібен. Але паркуванці ускладнюють проїзд і всім іншим, хоч і не перекривають його.
Маємо ситуацію з парковкою другим рядом на території ЖК. Там щось схоже на війну за місце "під сонцем", тобто біля електрозаправки. Бо бачу що електромобілями заблокували виїзд автомобілям які стали на місця біля розеток. В'їзд на територію ЖК через шлагбауми, але зараз весь час відкриті. Чи можна сюди викликати поліцію з евакуатором?
Якщо місця біля розеток належно оформлені, а стали на них авто з ДВС, то власникам даних авто там паркуватись не можна.
Якщо місця біля розеток належно оформлені, а стали на них авто з ДВС, то власникам даних авто там паркуватись не можна.
Якщо вивезуть і одних і других я буду взагалі в захваті )))
Та все ж таки територія ОСББ, а не міста.
це не має абсолютно ніякого значення. навіть якщо це приватна теритрія (парковка ресторану наприклад і т.д.), ПДД діють на всій території, визиваєте поліцію. винний як правило відразу намальовується і ховаючі очі швиденько як шкідливий кіт відїзжає п.с. головне що б він "суттєво перешкоджав руху"
це не має абсолютно ніякого значення. навіть якщо це приватна теритрія (парковка ресторану наприклад і т.д.), ПДД діють на всій території, визиваєте поліцію. винний як правило відразу намальовується і ховаючі очі швиденько як шкідливий кіт відїзжає п.с. головне що б він "суттєво перешкоджав руху"
не едет пилиция, хоть застрелись - я пару раз пытался вызвать - у нас где-то 1/3 комплекса конченых паркованов
и что значит "суттєво" - скорая/пожарная не проедет, остальные авто более-менее с матами - это "суттєво"?
не едет пилиция, хоть застрелись - я пару раз пытался вызвать - у нас где-то 1/3 комплекса конченых паркованов
и что значит "суттєво" - скорая/пожарная не проедет, остальные авто более-менее с матами - это "суттєво"?
За яких обставин патрульні поліцейські евакуюють авто? Якщо патрульні поліцейські виявляють автомобіль, який здійснює рух зупинку чи стоянку з порушенням ПДР та суттєво перешкоджає дорожньому руху, вони повинні здійснити його тимчасове затримання — викликати евакуатор і відправити такий автомобіль на штрафмайданчик.
Речь не о ЖК Малахит случайно идёт?)
Знаю случаи, когда не только вызывают полицию, но и до приезда полиции не дают нарушителю уехать, а потом добиваются составления протокола. Даже на таксиста )
Знаю случаи, когда не только вызывают полицию, но и до приезда полиции не дают нарушителю уехать, а потом добиваются составления протокола. Даже на таксиста )
так это протокол на блокирующего тоже. Только штраф там повыше
так это протокол на блокирующего тоже. Только штраф там повыше
Тоже мне проблема. Стоял перед машиной какой-то человек. В момент приезда копов неустановленным ушел в неизвестном направлении.
Речь не о ЖК Малахит случайно идёт?)
Саме так!
Ага, а ещё вечные проблемы с проездом по Богдановской
Приведенная статья - отличная, только в реале не работает
Летом в ЖК олень ночью заехал на детскую площадку, стал прямо на мягком покрытии из резиновой крошки. И стоял так часов до 11 утра - несколько раз(минимум два) приезжали полициянты, разными составами. Видимо, жильцы допекли их своими вызовами Так шо они сказали - ничего они не эвакуируют, сейчас этим занимается служба дорожных инспекторов, к ним и обращайтесь.
Ну так они добьются, что к ним в ЖК ни один таксист больше не приедет. И курьер пиццу не привезет. И т.д.
Ну так они добьются, что к ним в ЖК ни один таксист больше не приедет. И курьер пиццу не привезет. И т.д.