В машине всегда есть влажные и сухие салфетки. Сначала влажными вычищаю, потом сухими насухо вытираю. Зеркала чистые и без разводов. Тем же способом чищу и ноутбуки
DimonDSV 07.01.2021 10:14 пишет: Спасибо. Все так просто оказалось.
Років 2 тому трапилася чи в метро чи новусі..., у відділі «все для авто», тряпка для витирання вікон авто (так і було написано), вартість десь 50 грн., задоволений нею. Фізики не зрозумів, чому від інших розводи, а від цієї ні. Звісно витерлася за цей період, але перу її постійно та далі користуюсь.
Всегда в машине обычная "обуховская" сральная. И по прямому назначению и вытирать стекла веригуда. Плюс она совершенно экологическая и ее можно бросить на землю - первым дождем она растворяется
jnbu 06.01.2021 17:55 пишет: бумажные полотенца. как-то раз случайно под руку попало с тех пор только ими пользуюсь. И лобовое из салона тоже.
+100
а салфетки оставляют частички и разлазятся
но предварительно зеркала хорошо помыть водой (я брызгаю из бутылок остатками питьевой воды - у меня она от моих девченок тоннами скапливается в машине) - если вытирать по грязи будут царапины от частичек песка
kkk_GAZ240 07.01.2021 11:12 пишет: Всегда в машине обычная "обуховская" сральная. И по прямому назначению и вытирать стекла веригуда. Плюс она совершенно экологическая и ее можно бросить на землю - первым дождем она растворяется
Екологічно - це так. Але виглядає неестетично. І взимку, від вологи розкисає. Протирати великі каплі нею незручно, вона одразу розвалюється на частини. Тому я вожу рулон паперових полотенець. Вони міцніші, і досить універсальні.
Тряпка ХБ - не варіант. Вона з часом накопичує жир та бруд, і починає просто розмазувати тонким шаром його по дзеркалу (роблячи все ще гірше). А прати її - лишня морока (і не весь жир прання знімає). Хоча, кому як, але мені ці старі, як правило - завжди брудні тряпочки, надоїли ще в часи Москвичів та Жигулів. Ніколи знов.
VovkZ 07.01.2021 18:10 пишет: Тряпка ХБ - не варіант. Вона з часом накопичує жир та бруд, і починає просто розмазувати тонким шаром його по дзеркалу (роблячи все ще гірше). А прати її - лишня морока (і не весь жир прання знімає). Хоча, кому як, але мені ці старі, як правило - завжди брудні тряпочки, надоїли ще в часи Москвичів та Жигулів. Ніколи знов.
"Москаля кожен тиждень міняють, шоб не завонювався" (с) анігдот