Довго чекав, коли вони перейдуть на HTML5, не дочекався. Flash Player кілька разів подовжував їх агонію але врешті решт бобік здох Дивно, що проект, в якій вгачені чималі кошті і який користувався неабиякою популярністю, виявився нікому не потрібним.
На форумі є один з власників цього проекту.
а який сенс? київ покритий камерами смарт сіті, трохи менше ніж повністю, при ДТП, чи ще чомусь, поліція отримує запис в нормільній якості за 10 хвилин просто камер по місту також є, ланет, ще чиїсь
Скільки з 5823 камер СмартСити є у вільному доступі? У Ланет-у 13 шикарних камер в Києві. У Відеопробок - 211.
Чи реклама не відбиває витрати? Тоді чому камери досі працюють, а сайт фактично ні?
ну в мене є відчуття, зщо в них основний флоу доходу був саме з запитів відео, а не реклами, його зараз по суті немає
А какой сейчас смысл в этом проекте?
Сами пробки - есть в каждом навигаторе, видео - весь Киев покрыт городскими камерами.
Доход падает, расходы растут.
Це ясно, але ж камери ніхто не прибирає і вони працюють. Значить витрат нема, або витрати на їх вимкнення вище.
Я користувався останні роки виключно однією камерою на Саперно-Слобідській. Вона давала значно актуальнішу картину ніж Google чи Waze, думаю в інших напрямках та сама картина.
А какой сейчас смысл в этом проекте?
Сами пробки - есть в каждом навигаторе, видео - весь Киев покрыт городскими камерами.
Навігація Google зовсім не ідеальна і подекуди помиляється (перевірив дату - так, зараз 2021 рік і так, я все ще не можу повністю довіритись навігації Гугла). Якщо треба перевірити якусь ділянку - саме камера здатна дати точну актуальну картину.
Податкова в ПАР створила свій власний браузер, щоб не переробляти сайт в HTML. Думав скачати, але він ходить тільки на сайт податкової
О! Именной эксклюзивный браузер, да еще и с флэшем. Теперь только его юзать и буду.
Забувся відписати. Як виявилося те, що мені треба можна отримувати і далі і навіть простіше ніж раніше. Thumbnails з камер доступні по прямим лінкам, для того, щоб зрозуміти чи стоїть Саперка від Леруа, цього більш ніж достатньо.
и как пересічному єто смотреть, ссылку б на видеопробки
и как пересічному єто смотреть, ссылку б на видеопробки
1. Заходимо на Videoprobki.UA, обираємо потрібну камеру. 2. Натискаємо на зображені праву кнопку миші, обираємо "Відкрити зображення в новій вкладці". Див малюнок.
В посиланні редагуємо URL з img1.videoprobki.com.ua/camimg/cam129-3.jpg?1523549903 на img1.videoprobki.com.ua/camimg/cam129-5.jpg
додаємо отримане в закладки. В потрібний час переглядаємо. Фоткі оновлюються раз чи два на хвилину.
А в чем смысл этих телодвижений, если Гугл пробки все адекватно показывает?
Временной лаг
Конкретно в цьому місці Гугл пробки практично завжди ввечері показують затор щонайменше від Леруа, а Waze пропонує їхати через Залізничне шосе. Взагалі вони обидва дуже не люблять ділянку Саперки від розв'язки Бойчука (Кіквідзе) до заїзду на міст і практично завжди будують маршрут в її об'їзд.
Камера дозволяє робити висновки реального стану речей на основі власного досвіду.
Гугл пробки все адекватно показывает
Ні.
спасибо, но не то конечно что было нажал на камеру и смотришь в реальном времени
Немного оФФ: были ж где-то в свободном доступе камеры с Русановки? Никто не помнит линк?
Китайский браузер maxthon 5 поддерживает flash в полной мере своими средствами. 6-й уже нет. Брать можно на оф. сайте https://www.maxthon.com/mx5/ При первом открытии сайта с flash под адресной строкой появится запрос на установку плагина как всегда. Достаточно согласиться.