ріфтер - агінь! якщо возити не тільки мед, але й бджіл, жінку, дітей, батьків своїх, батьків жінки ))) ми такий брали в оренду в Іспанії - 5 дорослих (з них троє чоловіків немаленьких) разом з усіма чумаданами влізли і комфортно їхали. Хотів таку на контору купити рік тому, коли вони були по 450 тис в нормальній комплектації, але але...
в рифтере сзади не усидеть. Отвратительный наклон спинки. 5 минут и хочется бежать. очень рекомендую прокатиться именно сзади
в рифтере сзади не усидеть. Отвратительный наклон спинки. 5 минут и хочется бежать. очень рекомендую прокатиться именно сзади
гірські серпантини острову Тенеріфе кажуть що таки ніт.
Мне кажется, с учётом фирменной кредитной программы, Рено Доккер вне конкуренции.
Тип задней подвески Rifter: Независимая подвеска, стабилизатор поперечной устойчивости, раздельная конструкция пружин и амортизаторов
Dokker H-образная ось с программируемой деформацией, соединенная с винтовыми пружинами
що це за підвіска така і як в порівнянні з незалежною ріфтера?
могу поспорить как владелей рифтера. Да, посадка достаточно вертикальная, но в дальней дороге я садился на заднюю сидуху и на удивление все норм. А комплекции я далеко не маленькой.
Мне кажется, с учётом фирменной кредитной программы, Рено Доккер вне конкуренции.
Тип задней подвески Rifter: Независимая подвеска, стабилизатор поперечной устойчивости, раздельная конструкция пружин и амортизаторов
Dokker H-образная ось с программируемой деформацией, соединенная с винтовыми пружинами
Обычная балка. Просто сильно выпендрились в её описании.
А чем Фиат не устроил?
самая обычная балка. Как на девятке. Идеал неприхотливости.
могу поспорить как владелей рифтера. Да, посадка достаточно вертикальная, но в дальней дороге я садился на заднюю сидуху и на удивление все норм. А комплекции я далеко не маленькой.
Можно и на межгород в Спринтерах ездить. И тоже норм, спина не отваливается. После одного раза так точно.
Человек вообще существо живучее - ко всему почти привыкает
А чем Фиат не устроил?
відсувні двері почали погано відсуватись, треба роліки міняти
А чем Фиат не устроил?
відсувні двері почали погано відсуватись, треба роліки міняти
Разумный выход за 20k.
То ли ещё будет, когда пепельница переполнится...
Можно и на межгород в Спринтерах ездить. И тоже норм, спина не отваливается. После одного раза так точно.
Человек вообще существо живучее - ко всему почти привыкает
ну ні одна із названих тут авто не для довгої їзди на задньому ряді.
зараз вибір між докером і ріфтером в плані надійності і практичності.
докер в максимальній комплектації 544 тис, ріфтер в середній з тими ж опціями 660, чому настільки дорожче?
То ли ещё будет, когда пепельница переполнится...
не буде, ніхто не курить.
шукаю заміну 10ти річному фіат добло 130 т.км.
механіка норм, бажано дизель, важливий кліренс!
не обов'язково з салону, але з пробігом не більше 50 тис км. бюджет до 20к.