Цікаво було б почути тих хто вже вакцинувався від Ковід. Чому це зробив? Як самопочуття? Досвід з полів, ткскзть.
Щось мені підказує - довго прийдеться чекати. Хоча, наскільки я знаю - в нас, на автоюа - є кілька сімей, що регулярно прививаються від "звичайного" сезонного грипу. Як буде цього разу? Хтось з них ризикне, і після чого, поділиться своїм досвідом, чи, ми так і лишимося у гнітучому лякаючому невіденні? Відповідь на ці, та швидше усього - якісь інші питання, ми, незабаром, отримаємо у цій (чи, можливо, в якійсь паралельній) темі. Не перемикайтеся (с)
Скорее всего вероятности вакцинации в моем случае есть две: - нормальная вакцина - условие для выезда заграницу
Из источников, близких к ООН, скорее всего будет такое условие выезда. Особенно из третьих стран в ЕС.
Цікаво було б почути тих хто вже вакцинувався від Ковід. Чому це зробив? Як самопочуття? Досвід з полів, ткскзть.
А що кажуть у ФБ Зеленський та Степанов?
На вакцинацію проти COVID-19 записалося майже 45 тисяч українців Cьогодні о 14:05•День за днем
Днями в Україні запрацював онлайн-сервіс запису до черги вакцинації проти COVID-19. Майже 45 тис. українців уже висловили бажання отримати щеплення, скориставшись попереднім записом. Про це йдеться на Урядовому порталі.
Через портал vaccination.covid19.gov.ua записалося 5 280 осіб; через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я — 671 особа; через портал Дія — 38 531 особа. — Ці цифри є красномовним підтвердженням готовності українців до вакцинації та їх довіри до системи охорони здоров’я і планів Міністерства охорони здоров’я щодо подолання COVID, — про це під час брифінгу розповів Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов. За словами Міністра, 1 березня зробили понад 1700 щеплень. Загалом із початку кампанії — майже 5000. Вакцинація відбувається за каскадним принципом, який передбачає збільшення кількості мобільних груп та стаціонарних пунктів щеплення з кожним наступним етапом вакцинальної кампанії. Стратегічна мета, яку ставить МОЗ, — охопити вакцинацією якомога більшу кількість населення в найкоротші строки. — Ковід — це ворог, з яким ми ведемо війну вже протягом року. Від нього нас захищають лікарі — наші герої, котрі стали живим щитом між нами і хворобою. Але недуга підступна й може забрати життя навіть 30-40-річних людей. У нас є вакцина, яка в змозі захистити від цієї хвороби, адже, зробивши щеплення, ви не захворієте взагалі чи перенесете захворювання в легкий спосіб. Ви точно будете жити. Тому дуже важливо, аби українці продовжували вакцинуватися, — наголосив очільник МОЗ.
Варто зазначити, що записатися до черги на вакцинацію можна трьома способами: на сайті vaccination.covid19.gov.ua; через контакт-центр МОЗ: 0 (800) 60-20-19; через портал державних послуг Дія.
у мене декілька знайомих вакцинувалися вчора і позавчора, коли дозволили те, що утилізувати треба громадським діячам роботи
роги не виросли, шансів залишитися без ковіду додалося
Из источников, близких к ООН, скорее всего будет такое условие выезда. Особенно из третьих стран в ЕС.
Я не уверен что в ЕС сочтут украиснкую вакцинацию вот этим вот непонятно чем основанием для выполенния этого условия.
Думаешь, будет повторная вакцинация при посольствах?
Я не уверен что в ЕС сочтут украиснкую вакцинацию вот этим вот непонятно чем основанием для выполенния этого условия.
Меньше надо по всяким инфопомойкам шататься, которые подобную фигню двигать пытаются
Я записался, только ж очередь. В юности и не такую химию пробовали добровольно))
Ну и более важный вопрос, чем самочувствие это появились ли антитела. Думаю после прививки, нужно будет сдать тест через некоторое время и станет понятно действует вакцина или нет.
Будут анальные пробы брать - инфа сотка!
Будут анальные пробы брать - инфа сотка!
если человек с Европы говорит, то нет смысла не доверять, так это в тренде:)
На данный момент можете послать ваши источники к бениной матери: пока это все на уровне "брякнул где-то кто-то что-то".
Не могу послать. Это люди, работающие в структурах ООН в Киеве
я раздумываю маме (работает в гос.больнице) досталась "доза", но она болела в декабре, есть антитела пока еще. Пишу пока еще, так как уже двое в их медучреждлении по второму заходу пошли. Мама предлагает мне, а я пока не решила... если б сразу можно было б улететь в Испанию, то я б сразу сделала
я раздумываю маме (работает в гос.больнице) досталась "доза", но она болела в декабре, есть антитела пока еще. Пишу пока еще, так как уже двое в их медучреждлении по второму заходу пошли. Мама предлагает мне, а я пока не решила... если б сразу можно было б улететь в Испанию, то я б сразу сделала
А как Мама предлагает это сделать? Входишь в список первой очереди?
Это еще почему? Это же официальная вакцина
А как Мама предлагает это сделать? Входишь в список первой очереди?
не знаю))) не интересовалась, но врядли там такой уж строгий учет
Не могу послать. Это люди, работающие в структурах ООН в Киеве
Тем более нужно послать: ООН сама по себе структура, не имеющая никакого влияния на принятие решений национальным правительствами и состоящая из болтливых дармоедов, а на перефериях типа Киева там вообще откровенный отстой работает, у которых эти качества в квадрат возведены.