Їхали з Одеси в Мигаї на рафтінг, після повороту з E95 - це повний ахтуг, без матюків (не вголос, бо діти) не проїхали жодного кілометра. коли в гуглі відкриваєш огляд, то наче рівна дорога, але цим фото мабуть багато-багато років. напливи наче лежачі поліцейські з асфальту і ями, в яких легко гнуться диски. швидкість - перша-друга передача. як на мене, то вже краще зробити крюк через Голованівськ, Р06 в дуже хорошому стані. бережіть свої авто!
Я из Киева ездил на эти выходные (точнее от каньона в Буках). Дорога практически без вопросов. Ночью лучше не ехать - все же есть, где послаломить ближе к месту. Но и я на 50м профиле и приятель на 40м проехали норм. Ещё и Арбузинский и Актинский каньоны ездили смотреть от Мигеи. По бездору. И тоже без приключений.
Скаут 06.05.2021 14:13 пишет: Їхали з Одеси в Мигаї на рафтінг, після повороту з E95 - це повний ахтуг, без матюків (не вголос, бо діти) не проїхали жодного кілометра. коли в гуглі відкриваєш огляд, то наче рівна дорога, але цим фото мабуть багато-
Не на перегляд вулиць потрібно було дивитись, а на час який вам гугл розраховує на поїздку цієї дорогою. 68 кілометрів за 1 годину і 30 хвилин...цього було достатньо, щоб не їхати там.
Скаут 06.05.2021 14:13 пишет: Їхали з Одеси в Мигаї на рафтінг, після повороту з E95 - це повний ахтуг, без матюків (не вголос, бо діти) не проїхали жодного кілометра. коли в гуглі відкриваєш огляд, то наче рівна дорога, але цим фото мабуть багато-
Не на перегляд вулиць потрібно було дивитись, а на час який вам гугл розраховує на поїздку цієї дорогою. 68 кілометрів за 1 годину і 30 хвилин...цього було достатньо, щоб не їхати там.
ну я і поїхав самим швидким по часу...
а крюк в 75 км таки себе оправдовує, особливо беручи до уваги, що гугл рахує час з дозволеною 110 км/год, а реально можна швидше
Коли є "мікс"гарної і поганої дороги, то загальний час виходить норм в Гугл. Раджу міряти час подолання відстані окремих ділянок вашого маршруту (якщо є різні дороги)) я так завжди роблю. По замірам гугла, якщо за годину ви зможете проїхати 60 км або більше, це нормальна дорога. Якщо значення часу необхідне на подолання певної відстані в два рази більше, наприклад 15 хв на 8 км це вже повна дупа.
І на вашому скрині однаковий час для 224 км і 296 км, що вже має бути підозріло.