Имеет смысл в бюджете +-47куе или мало машины за эти деньги? Или все дорожает и норм
Если бы не дурацкий вариатор в роли коробки, то может быть. А так...
Имеет смысл в бюджете +-47куе или мало машины за эти деньги? Или все дорожает и норм
Батенька, да вы старовер Нормальная там коробка, говорят лучший вариатор на рынке (уже лет 10). Это поколение выходит не сильно дороже прошлого, при этом комплектации интереснее. Уже писал здесь, что удалось в один день покатать на одной дороге прошлое поколение и это (биток правда). И по ощущениям, новый на голову лучше. Надо будет добраться на тестирование уже в салоне, может таки психану и куплю себе тачку лет на 8-10.
А які претензії саме до субарівського варіатора? ТС - щось багацько просять за новий аутбек. Два його попередника коштували в початковій комплектації (базою це називати не можна бо там багато чого було явно не базового) десь 40-41 тис. Якби турбу за 47 привезли то ще було б нормально. Хоча передивився початкову комплектацію - у багатьох і у максимальні такого немає.
щось багацько просять за новий аутбек
все подорожало. Куга тоже кажется дорого, но ка видим все цены вверх.
Но пока за эти деньги есть крузак, то шансов мало)))
Ролик еще не смотрел (может на ночь посмотрю, блин такой длинный). По цене: к примеру CR-V (как соразмерный по салону кроссовер) стоит столько же.
Комплектация в базе богатая - по всей видимости это тот путь, который избрал импортер, ему виднее. Я б даже сказал, что базы нет в принципе. Есть сразу ТОП и все. Можно выбрать оббивку сидений, музыку и внешние плюшки
Почему не ввозится аналог комплектации Премиум из Штатов - непонятно
Ролик еще не смотрел (может на ночь посмотрю, блин такой длинный). По цене: к примеру CR-V (как соразмерный по салону кроссовер) стоит столько же.
Комплектация в базе богатая - по всей видимости это тот путь, который избрал импортер, ему виднее. Я б даже сказал, что базы нет в принципе. Есть сразу ТОП и все. Можно выбрать оббивку сидений, музыку и внешние плюшки
Мабуть тому що до нас возять японські авто, а в штатах продають американського збирання. Там не так вже і мало відмінностей. От тільки 2,4 турбо цікаво було б потекти ти, але здається він також лише для Америки.
Ну я б не назвав Хонду співрозмірною по салону. Реально аутбек просторіший за всякі сайта фе етс.
Ну я б не назвав Хонду співрозмірною по салону. Реально аутбек просторіший за всякі сайта фе етс.
Ну просто хоч якись близький аналог.
Субару еще переняли тему Jeep и сделали спец версиию, но к нам не везут
Рауль сказал, что для проселка супер, интерьер для Субары космический, но в целом - очень спокойный мотор.
Салон уже морально устарел. Кнопки климата
Тачка супер, безусловно, но за 45к должен был быть двигатель 2.4 турбо, а не старое убожество 2.5 с расходом 12.5 и разгоном около 11-12 сек🤦♂ Хотя субару и трындят что двигатель «новый»😅 Зацените базовую комплектацию для америки за 26к, https://youtu.be/I9gsS_RjI9A вот такую я бы купил с удовольствием, даже базовый Eyesight есть и круиз, а так, импортёру наплевать на нулевые продажи, поэтому будут покупать только... не знаю кто. Адекватный человек скорее возьмёт tiguan или prado в эти деньги. В крайнем случае можно привезти из США 2.4 турбо аут 2021 года на 260 сил,- это уже что-то) Кстати у меня сейчас аутбек 3.0 2004 - универсальная 🚀 ракета)))
Субару еще переняли тему Jeep и сделали спец версиию, но к нам не везут
Так я ж вже вище писав - до нас везуть японські субару, а спецверсія, 2,4 турбо, мінімальна комплектація, ескент - то усе американські субару.
По цене: к примеру CR-V (как соразмерный по салону кроссовер) стоит столько же.
Якщо порівнювати із CR-V, то порівнювати треба форестер, а він дешевший за аутбек, ціна на форь стартує з 878,700грн. Форестер це кросвок, а аут позіціанується як універсал підвищеної прохідності, у ауті плюшок набагато більше, він нижчий, та комфортіший, та аут завжди був дорощій за форестер. Тількі почав дивитися ролік, але більше години... - немає стільки часу, цікаво подивитися що там за двигуни, та що в них змінили, але здається там ті ж самі 2,5 двигуни, що й на форі, але на аути ставлять двигуни 3.0, та 3.6, з 2018р вони вже всі із з безпосереднім уприскуванням. CR-V із полуторалітровим турбо починається з 1`127900Грн, дволітровий гибрід 1`22790Грн. У довгий ресурс полуторалітрових двигунів на 193КС мені мало віриться, але то моя особиста думка. А так да - дорощає усе у 2002р лансер коштував $17,5K.
По цене: к примеру CR-V (как соразмерный по салону кроссовер) стоит столько же.
Якщо порівнювати із CR-V, то порівнювати треба форестер, а він дешевший за аутбек, ціна на форь стартує з 878,700грн. Форестер це кросвок, а аут позіціанується як універсал підвищеної прохідності, у ауті плюшок набагато більше, він нижчий, та комфортіший, та аут завжди був дорощій за форестер. Тількі почав дивитися ролік, але більше години... - немає стільки часу, цікаво подивитися що там за двигуни, та що в них змінили, але здається там ті ж самі 2,5 двигуни, що й на форі, але на аути ставлять двигуни 3.0, та 3.6, з 2018р вони вже всі із з безпосереднім уприскуванням. CR-V із полуторалітровим турбо починається з 1`127900Грн, дволітровий гибрід 1`22790Грн. У довгий ресурс полуторалітрових двигунів на 193КС мені мало віриться, але то моя особиста думка. А так да - дорощає усе у 2002р лансер коштував $17,5K.
Немає вже у субару двигуна 3,6, а 3.0 давно немає. Для нового флагмана - Ascent вони зробили двигун 2,4 турбо на 260+ к.с., його ж ставлять на топові версії легасі та аутбека. Але це все виробляється у США. До нас возять аутбек з Японії і там двигун лише 2.5 атмо. Писали що буде 169 к.с. у підсумку привезли 188 к.с. (в США пишуть 185 к.с. але можливо це усе через відмінність стандартів вимірювання). Мабуть той самий двигун, що на новому форестері, хоча можливо з якимись доопрацюваннями. А щодо того, що найдешевша комплектація нового аутбека напакована більше за топи деяких конкурентів то мабуть це пояснюється бажанням не заважати продажам форестера, бо коли я свій аутбек купував у салоні, то різниця у ціні між ним і порівняним у комплектації форестером складала якісь копійки. У такій ситуації купівля форестера втрачала сенс.
Цены - атас. За стоимость Аута, я бы брал Тигуан без вариантов. Если та же Mazda CX-5 еще имеет право на жизнь, ибо ценник заканчивается на $42к, то в Ауте уже смысла нету. Типа больше багажник? И всё?.. В общем, жесть.
А, по поводу коробаса. В обзоре сказали что вариатор уже не Ятко делает. Правда, не сказали кто именно. Так что можно исключать из уравнения то, что коробка надёжная.
Батенька, да вы старовер Нормальная там коробка, говорят лучший вариатор на рынке (уже лет 10). Это поколение выходит не сильно дороже прошлого, при этом комплектации интереснее. Уже писал здесь, что удалось в один день покатать на одной дороге прошлое поколение и это (биток правда). И по ощущениям, новый на голову лучше. Надо будет добраться на тестирование уже в салоне, может таки психану и куплю себе тачку лет на 8-10.
Вот если Рома Hrust это прочитает интересна будет его история о ремонте этого вариатора на пробеге около 160к.
Цены - атас. За стоимость Аута, я бы брал Тигуан без вариантов. Если та же Mazda CX-5 еще имеет право на жизнь, ибо ценник заканчивается на $42к, то в Ауте уже смысла нету. Типа больше багажник? И всё?.. В общем, жесть.
Він у салоні більший за тігуан настільки, що можна вже з туарегом порівнювати. Ходова комфортніша, повний привід ефективніший - ну загалом кожному своє. Мазда СХ-5 при зовнішніх габаритах порівняних із форестером у салоні більше скидається на субару XV, хоча водійські крісла у субару більші і комфортніші за маздівські. Загалом кожен вибирає по своїх потребах.
А, по поводу коробаса. В обзоре сказали что вариатор уже не Ятко делает. Правда, не сказали кто именно. Так что можно исключать из уравнения то, что коробка надёжная.
А на субару ніколи і не стояв варіатор Jatco. Там механічна частина - німецький LUK (той, що робив варіатори для Ауді), а електроніка власна. Я вже писав - знайома понад 15 років працює бухгалтером на СТО Субару-Богдан. Каже що проблем із варіаторами у них практично немає (вона ж це по платіжках бачить). А запороти можно будь який агрегат (або купити запоротий, якщо береш автівку б/в та ще й битка, та ще й наосліп).