ну шо, а Ви сміялись з "самальоти лєтят, будєм всєх бамбіть!"
“Вперше за 30 років незалежності заплановано провести три основні заходи за участі представників та техніки сил оборони України та країн-партнерів з демонстрацією нових зразків озброєння та техніки… До проведення урочистих заходів залучено більше 5 тисяч особового складу, 100 літальних апаратів, 400 одиниць озброєння та техніки“, – зазначив Сергієнко.
На Хрещатику 24 серпня урочистим маршем пройде піша колона військових. За ними проїде механізована колона, а в цей час вздовж вулиці Хрещатик пролетить повітряна колона за участю військових літаків.
“Під час проведення параду заплановано провести артилерійський салют з Труханового острова… Крім цього, на річці Дніпро передбачено урочисте проходження катерів і проліт авіації, повітряний та морський показ озброєння та військової техніки“, – додав Руслан Сергієнко.
ну не зря же к новой волне карантина готовятся в сентябре
ну шо, а Ви сміялись
А що, ше хтось остається в Києві при 4-х днях вихідних?
когда Петя проводил, ХЗ сколько лет назад, военный парад, то автоуашники, в основном, одобряли. Я, как баба яга, не одобрял. Не одобряю и ЗЕ-парад
это сюр, на востоке страны война, а они в центре пихоту и технику показывать будут...
Оно как бы история циклична
да ну, до краха не дойдет. да и какая из Украины империя
Цэ була аллегория Когда нет экономических и социальных достижений, туземцы устраивают хороводы, танцы с бубнами и прочие карнавальные шоу
есть достижения. я верю в это. да, они, достижения, на 1й взгляд может не видны, да и на 2й так же, но они есть и скоро кааак заживет страна!
если что, то на 3й или 4й взгляд да что-то увидим
Например, вот:
У рамках святкування 30-й річниці незалежності України проведуть понад 300 заходів у всіх областях. Міністерство культури та інформаційної політики України презентувало Цифрову мапу подій до Дня Незалежності. Вона має стати єдиною національною платформою, на якій висвітлюватимуться події, присвячені 30-й річниці незалежності, у всіх областях України.
Видишь? Мапу создали. А не вот то вот ваши теслы или сименсы всякие
ну не зря же к новой волне карантина готовятся в сентябре
УмKа все участники парада вакцинированы, здоровы, благонадежные (прошли проверку СБУ). Так что можешь целоваться с ними без опасений.
когда Петя проводил, ХЗ сколько лет назад, военный парад, то автоуашники, в основном, одобряли. Я, как баба яга, не одобрял. Не одобряю и ЗЕ-парад
Ти шо, парад - це свято для військових. Я стільки масла за місяц підготовки зжер! Але це було давно.
да в принципе, парад-то одобряют не одобряют 5,5 ярдов на его проведение и весь остальной шабаш
тем более, когда армия гола и боса без современных систем вооружений
Ти шо, парад - це свято для військових. Я стільки масла за місяц підготовки зжер! Але це було давно.
Пан Мангуст, тогда ты на своем опыте знаешь, что это праздник с привкусом пота и с гудящими от усталости ногами. Тренировки больше месяца назад начались. Но сейчас другие времена, масло - это холестерин, и кто ж его будет есть в жару? Вот что дают:
Ну допустим островок безопасности возле цума снесут, а с латками по всему крещатику и в том числе на самом майдане что будут делать?
Так что можешь целоваться с ними без опасений.
"Кричали девушки: "Ура!" и в воздух чепчики бросали
... чепчики бросали
Трусики!
есть достижения. я верю в это. да, они, достижения, на 1й взгляд может не видны, да и на 2й так же, но они есть и скоро кааак заживет страна!
наша служба и опасна и трудна и на первый взгляд, как будто не видна не видна и на второй и не третий не видна наша служба и опасна и трудна.