Після перегляду відео від Інфокару я розумію, що ще трохи і можна серйозно розглядати електричку, принаймні від цього авто в мене вже є відчуття, що його хочеться.
красиво. дорого.
В дорогой электричке смысла нет. А если ещё и не живёте в своём доме или нет личного паркоместа с розеткой - то ещё и не удобно. Электричка рулит если есть своя розетка и берёте недорого какой нибудь б/у болт с штатов…
Після перегляду відео від Інфокару я розумію, що ще трохи і можна серйозно розглядати електричку, принаймні від цього авто в мене вже є відчуття, що його хочеться.
переглянув відео - я вражений!, на початку презентації (по фотках і текстам) він мене так не вразив, в обзорі все набагато крутіше
В дорогой электричке смысла нет. А если ещё и не живёте в своём доме или нет личного паркоместа с розеткой - то ещё и не удобно. Электричка рулит если есть своя розетка и берёте недорого какой нибудь б/у болт с штатов…
з такої точки зору сенсу немає у будь якій дорогій автівці, бо завжди є альтернатива у вигляді битка зі штатів, і ця точка зору має право на існування, в кожного свої вподобання та обставини.
Звичайно, наявність своєї розетки сильно збільшує привабливість електрички (в моєму випадку є розетка), але навіть з типовими міськими пробігами не проблема раз на тиждень на зарядку заїхати.
переглянув відео - я вражений!, на початку презентації (по фотках і текстам) він мене так не вразив, в обзорі все набагато крутіше
на додачу до дизайну тут вже набагато менше компромісів у порівнянні з двс при всіх плюсах електрички. Двс такого ж класу все ще вигідніше, але цей розрив сильно менше ніж між минулими поколіннями.
в теме про гибридный тусан писал впечатления от тест-драйва. если вкратце - вполне ок машина, но со своими тонкостями, не для каждого покупателя.
За эти деньги я его не понимаю. Хюндай по цене теслы Мой выбор был бы в пользу Y однозначно.
За эти деньги я его не понимаю. Хюндай по цене теслы Мой выбор был бы в пользу Y однозначно.
Или і-расе с мин пробегом
Ну Хюндай від офіційного дилера, а Тесла ні
Ну Хюндай від офіційного дилера, а Тесла ні
Цікаво у того офф ділера будуть специ по ремонту? будуть запчастини на складі? Якщо авто вийде з ладу - підмінне авто дадуть поки ремонт - запчастини?
Y дороже на 15к в базе, а если накинуть ассистенты/колеса/цвет, то еще больше.
а для мене це вже ціна за яку можна його роздивлятись, але для мене шильдік не має великого значення, бо навіть я хюндаю більше довірю ніж маску. Дизайн зовні просто бомба, як на мене, всередині також виглядає схоже на авто, а не футуристичний макет, як у теслі. В мене не було досвіду з Tesla Y, але покатався троихи на Tesla X знайомого, то був сильно розчарований дешманським салоном та ергономікою.
Ну і плюс офіційна підтримка, це важливо. Підозрюю, що коли/якщо Тесла офіційно зайде, то ціни будуть не на її користь.
а где у нас Теслы с салона по 45куе? ну и Тесла, серьезно?
Якщо авто вийде з ладу - підмінне авто дадуть поки ремонт - запчастини?
Українським власникам Тесл, я так розумію, підмінні видають?
а для мене це вже ціна за яку можна його роздивлятись, але для мене шильдік не має великого значення, бо навіть я хюндаю більше довірю ніж маску. Дизайн зовні просто бомба, як на мене, всередині також виглядає схоже на авто, а не футуристичний макет, як у теслі. В мене не було досвіду з Tesla Y, але покатався троихи на Tesla X знайомого, то був сильно розчарований дешманським салоном та ергономікою.
Ну і плюс офіційна підтримка, це важливо. Підозрюю, що коли/якщо Тесла офіційно зайде, то ціни будуть не на її користь.
Відносно офіційного ділера - 100% вірно. Добавлю оффтопу - ніби то вже у цьому вересні Віннер обіцяє розпочати офіційно продавати пару електричок від MG. Взагалі то Китаю сіроімпортного є вже чимала пропозиція. Але гарантія там умовна - тільки на батарею, та і читати на ГУ ієрогліфи не кожному любо Хочва ціна сірого спокушає.
145 мм кліренс, не рулиться добре (а це значить для рівних доріг без ям та перепон), цінник в районі 50+, точно хочеться?
В разделе по электричкам есть по этой машине тема.
Лично мне интересно, как он в обслуживании. Заявлена хорошая гарантия при межсервисном в 2 года или 30 тыс км и вроде делать там почти ничего не нужно. То есть экономия на сервисе серьезная будет в первые годы. Кто-то знает, сколько на него ТО стоят?
145 мм кліренс, не рулиться добре (а це значить для рівних доріг без ям та перепон), цінник в районі 50+, точно хочеться?
145 - це великий кліренс для сучасного хетчу, хотілось би більше звичайно. Про "не рулиться добре", то тут треба тестувати своєю дупою і, чесно кажучи, для мене це фактор третьорядний. Про ціну - звичайно я б хотів, щоб по такій сукупності характеристик мені її за 20 продали
Згідний. Поки все класно виглядає, але дорого. Якщо б старт був 20, а топ за 30 - тоді було б цікавіше