А где к Киеве до 10 утра можно похмелиться? Имеется в виду холодное пиво. А то сделали всё против людей... В Пролиски в Фоззи ехать далеко, хотя там с 8ми утра
первая мысль - зайти в какой-то бар приличного отеля.
Мені здається в більшості київських супермаркетів є окрема каса "кафе" яка цілодобово допомагає хворим людям.
Так, але ця каса робить тілько увечері. З ранку вона закрита :-(. І це не хвороба. Це просто стан організму :-) Якбишо, то то не для себе, товариш просив попитати, бо в нього очі не розплющуються, щоби потикати клаву в інеті з цього питання.
Та наливачкм типу червонеібіле, і ще щось типу бірленд здається. Хоча зранку я не пробував, бо не похмеляюсь, а от після 23:00 легко можно взяти півка і навіть поміцніше на розлив у пластик.
ЗІ. Скажи товаришу, що вже 10:05 і можно підлікуватись у любому маркеті. ))
Мені здається в більшості київських супермаркетів є окрема каса "кафе" яка цілодобово допомагає хворим людям.
Не у всіх. У мене у новусі вже декілька разів бухло відбирали до 10ої. Але мені не горіло, то я просто приходив попізже.
Не у всіх. У мене у новусі вже декілька разів бухло відбирали до 10ої.
Не зовсім так. Починають з 10:06
В Мегамаркеті на Антоновича береш пляшку і йдеш у відділ де торти і тістечка продаються. Там пробиваєш на їхній внутрішній касі. На основній касі показуєш чек. Зранку у липні виїжджав до родичів, треба було пляшку купити десь о 8 ранку. Спрацювало без проблем.
Приблизно так же у Сільпо на Драгоманова - десь їхав о 8 ранку, треба було коньяку, охоронець сам відніс на стоєчку де каву роблять, все пробили.
Заправки не?
Заправки не?
Дороха.
Так, але ця каса робить тілько увечері. З ранку вона закрита :-(. І це не хвороба. Це просто стан організму :-) Якбишо, то то не для себе, товариш просив попитати, бо в нього очі не розплющуються, щоби потикати клаву в інеті з цього питання.
Не обязательно. По просьбе страждущих кассу открывают и утром.
Заправки не?
Дороха.
ОЙ! Не вискарь жеж берется. Переплата червонец на бутылке пива?
Заправки не?
Дороха.
Здрасьти. А как в таком состоянии доехать до заправки?
Заправки не?
Дороха.
я якраз віскарь і мав на увазі.
в 9 утра выгуливал собак, так товарищи под наливайкой уже во всю стаканами машут)
Пивом похмелятися?
Так вроде на заправках видел что они тоже с 23 до 10 не торгуют алкашкой.
А где к Киеве до 10 утра можно похмелиться? Имеется в виду холодное пиво. А то сделали всё против людей... В Пролиски в Фоззи ехать далеко, хотя там с 8ми утра
Надо брать вечером с двойным запасом, шоб утром никуда не ходить и ничего не искать
...
Дороха.
Здрасьти. А как в таком состоянии доехать до заправки?
ОЙ! :-)
Вчерашний пост в ФБ, не мой.
"... Завтракаю на заправке КЛО. Стоянка забита машинами. Перед входом никто не паркуется. Тут вдруг на место перед входом, с разгону, залетает старенький бмв. Водитель выпадает из за руля. Бухой вусмерть. Заваливается в кафе. Тут его знают. Бармен, аккуратно, пытается вразумить летчика, мол ты бы еще за столик заехал. Тело кидает бармену ключи от авто с репликой: «Не нравится-переставь!» и ползет к кофеавтомату 😉 РS: Заказывает два куриных бульона. Аристократия "