Думав не писати в п’ятницю, але побачив тему про «воровство дзеркал». Вирішив написати сьогоднішнє. Короче кажучи на очах сталося таке. В силу певних обставин жила в квартирі у нас птаха 2 роки під назвою «голуб». Склалося так, що дуже всі ми її полюбили, бо таки птиця, на відміну від попугаїв, розумніша. Але в один нещодавній момент полетіла і не повернулася, звісно всі ту голубку полюбили і всім ніяково. Ми цих птахів, подалі від скупчення людей, машин в певних місцях підкормлюємо. Впринципі біля роботи на травичці, коли на роботі, ходжу купую то булочку їм то пшоно в певний відрізок часу. Поряд смітник та гаражі, люди ходять або викидати сміття, або ж поряд школа і через дірку в заборі діти йдуть додому. Звісно птахи звикли і мене чекають, а сьогодні графік збився і десь на півтори години пізніше вийшов і тут картина за метрів 30 від мене. Два вилупка підійшли до птахів, ті ж з радістю злетілися, а одне з цих потвор просто наступило спеціально на голуба і розчавило його з задоволенням. Я то все бачив з-за гаражів, вони мене одразу не побачили. Від моїх матюків вони втекли, одне з … схоже знімало то все на телефон. Догнати наразі не дожену, бо з ногою маю проблеми, а коли і догнати, що з таким робити Оскільки місяців 8 колись віддав міліції та років близько трьох вже поліції цілком розумію, що це майбутній злочинець, ймовірно з психологічними відхиленнями садист. Одяг приблизно запам‘ятав, але і що В умовах сьогодення «я же мать і коляску поперед себе на дорозі для автомобілів», або ж «я ж отєц», усі маніяки, а «дєті-святоє», а то «всьо сорняк та інфекція». Чесно, розуміючи наслідки для себе, навіть не знаю, як себе вести. Звісно в душі та мріях, певно розчавив би того двогогого вилупка, але то лірика. Скажімо так, настрій був зіпсований.
Я конечно извиняюсь, но, предлагаю кормить голубей в квартире. Ничего против не имею, вот только когда эти крылатые летят прям в глаза, гадя на лету, бо им кто-то в этот момент сыпнул корма на газоне - поубивать хочется.
Я конечно извиняюсь, но, предлагаю кормить голубей в квартире. Ничего против не имею, вот только когда эти крылатые летят прям в глаза, гадя на лету, бо им кто-то в этот момент сыпнул корма на газоне - поубивать хочется.
Плюсую.
Хай любят в душЕ.
В соседнем доме полоумная бабка кормит голубей.
Их прилетает чуть ли не пара сотен. Напугаются - летят в голову.
Пожрут - сидят на проводах и серут.
Травы нет - вытоптали.
Но она любит. А другие - страдают.
майбутній злочинець, ймовірно з психологічними відхиленнями садист. Одяг приблизно запам‘ятав, але і що
Дивився фільм документальний про Штати чи Канаду на цю тему, там теоретично намагаються відслідковувати такі випадки та звертатися до психологів, але практично хіба що "задним числом" переконуються, що злочинець часто ще у дитинстві був схильний до жорстокості.
майбутній злочинець, ймовірно з психологічними відхиленнями садист. Одяг приблизно запам‘ятав, але і що
Дивився фільм документальний про Штати чи Канаду на цю тему, там теоретично намагаються відслідковувати такі випадки та звертатися до психологів, але практично хіба що "задним числом" переконуються, що злочинець часто ще у дитинстві був схильний до жорстокості.
Одни мои знакомые,в детстве стреляли с воздушки по птицам, чёт преступников с них не выросло, садистов тоже... дети они невероятно тупые, им нужно объяснять доходчиво, что так делать нельзя.
Одни мои знакомые,в детстве стреляли с воздушки по птицам, чёт преступников с них не выросло, садистов тоже..
Авторы не утверждали, что все такие дети становятся преступниками. А вот что у реальных преступников еще с детства часто встречались проявления жестокости - да.
да, ничего адекватного с такой особи не получится( уже столько этих видео с издевательствами...
Одни мои знакомые,в детстве стреляли с воздушки по птицам, чёт преступников с них не выросло, садистов тоже... дети они невероятно тупые, им нужно объяснять доходчиво, что так делать нельзя.
а откуда вы знаете, что не выросло ?
...
Ні, ще йорка вигулюю та і всі з ним гуляють, від собак (методи палки та газових балончиків за 11 років протестовано) + по роду роботи трапляються психічно хворі, а бачу тут нижче по постам, певно шокер знадобиться і в подібних випадках. Взагалі то акцентував увагу на тому, що вилупок цілеспрямовано наступив на безневинного птаха і розчавив, а другий схоже знімав то, ймовірно для тік-тока (смартфон в руках тримав). Але бачу, що для частини, схоже, це нормальні діти. Ну раз нормальні, то певно я дивний Як кажуть прокоментую, як хтось зловить чи побачить подібних при знятті дзеркал, значків, колпачків з авто.
а я их знаю.
Це банальна дитяча/підліткова дурість, теж таких знаю, любимому котові свіженьких горобців наполювати, а по старше і цілеспрямовано по воронах, пацюках постріляти, бо курчат тягали. Але ж, як кажуть, без фанатизму.
а одне з цих потвор просто наступило спеціально на голуба і розчавило його з задоволенням.
я сам иногда подкармливаю птиц - но чтобы голубь прямо под ногами сидел и на него можно было наступить??? Это как? обычно когда рассыпаешь корм - они слетаются, но стоит сделать шаг к ним - тут же шугаются....
У меня в детстве рогатка была - причем несколько - под "скобки" и под "камни", и у нас у всех во дворе такое было...а еще делали воздушки (ружья из велонасоса) - стреляли по воробьям, по воронам и по жабам.....психопатами и садистами, вроде, никто не вырос:)
Плюсую.
Хай любят в душЕ.
В соседнем доме полоумная бабка кормит голубей.
Их прилетает чуть ли не пара сотен. Напугаются - летят в голову.
Пожрут - сидят на проводах и серут.
Травы нет - вытоптали.
походу такие бабки/тетки(и их последователи) есть в каждом втором дворе. мне тоже повезло
Так а голуби тут при чем, если хулиган - бабка?
Надо ее на уток переключить - тем есть куда незаметно гадить
а одне з цих потвор просто наступило спеціально на голуба і розчавило його з задоволенням.
я сам иногда подкармливаю птиц - но чтобы голубь прямо под ногами сидел и на него можно было наступить??? Это как? обычно когда рассыпаешь корм - они слетаются, но стоит сделать шаг к ним - тут же шугаются....
Це нормально. Людське підгодовування перетворює голубів на лінивих і безпечних. Саме тому в деяких країнвх їх заборонено годувати.
В останні роки у нас якась мода пішла на підгодовування диких голубів. І за останні роки я сиільки бачив розчавлених машинами (у прибудинкових проїздах. Де швидкість мінімальна), як ніколи раніше. Вони стають надто безпечні
а еще делали воздушки (ружья из велонасоса) - стреляли по воробьям, по воронам и по жабам.....психопатами и садистами, вроде, никто не вырос:)
А некоторые пошли дальше , делали самопалы , заклёпанная медная трубка вместо ствола , заряд сера со спичек + рубленные гвозди...однокласника похоронили в 15 лет , разорвало нафиг трубку .
Оскільки місяців 8 колись віддав міліції та років близько трьох вже поліції цілком розумію, що це майбутній злочинець, ймовірно з психологічними відхиленнями садист.
Впевнений, що так і є Варто знайти спосіб виправити помилку природи Природний відбір працює з запізненням - поки вилупок загнеться на зоні від передозу, встигне накоїти багато зла Має бути спосіб. Щоб і ефективно, і законно
У меня в детстве рогатка была - причем несколько - под "скобки" и под "камни", и у нас у всех во дворе такое было...а еще делали воздушки (ружья из велонасоса) - стреляли по воробьям, по воронам и по жабам.....психопатами и садистами, вроде, никто не вырос:)
Вообще-то голубь - птица крайне наглая. Давно заметил, что если у него есть возможность пролететь прямо у тебя перед носом, он ею обязательно воспользуется. Из-за несоблюдения социальной дистанции пару раз доходило с ними до рукоприкладства, но без летального исхода, разумеется. Даже воробья только одного целенаправленно замочил: в селе у бабушки из пневмопистолета, и то исключительно в рамках развернутой компании по борьбе с вредителями(что-то там склевали на огороде). Но конечно беспричинную жестокость по отношению даже к таким пернатым надо всячески порицать и наказывать.
Это ближе к охоте, а не к садизму. Меткость, успех в поражении цели, некоторый азарт, а если воздушка самодельная, можно ещё и перед товарищами похвалиться своей конструкцией. А то что птица страдает, стрелок может даже не увидеть.