Думаю міняти свою конячку. Обов'язкова вимога до заміни - вагон(нє бобік), база не менша 2,65, кліренс не менше 160мм. Загальна довжина - бажано менше 4,8. Родина виросла, мінімум кожен тиждень поїздка на дачу. А нечасті виїзди з палаткою - то дякую дітям, що вони ровери і рибацьке лишають вдома, інакше 2 рейси треба робити Перша засада засада - сучасні корейці/німці-кліренс 140мм. Тому увагу приділяю варіантам Scout/Alltrack/Allroad, б/в, нову не потягну. і випливає на додачу 4*4 Грошей - до 20куе(баксів, не євр). Вимог не багато: їсти відносно не багато, ламатись не часто, мозок - не виносити. Передивився на mobile.de Octavia scout - пропозицій мінімум, ціна - трішки неадекватна, як на мене (11-13кЄвр там) Passat B7/B8 - цього достатньо багато і не набагато дорожче (12-15 нєтто). Всі - дизелі і пробіг +-200тис. І з оглядкою на колегу, що за 15тис притягнув з USA минулого року А4 2014 Quadro premium plus- розглядаю Allroad A4 14-16. Трішки біта і крашена, з штатів, з богоугодним torsen і невеликим пробігом, без DSG. З мінусів - бита, тіки бєнз і незрозуміло, чи виїду у ойропу у разі чого. З плюсів - теоретично мона втулити газ, ніша під запаску там величезна, аби АКБ кудись подіти . Outback - завеликий він для мене, і трішки інший по філософії. Приймаю рекомендації, поради. Може щось забув.
В штатах, здається, нема allroad аудюх. Но може помиляюсь. Зараз поганий час купляти авто з ЄС, через дефіцит чипів. Але я б дивився passat b8. Надійне авто, пробіг до 200 то норм. Треба дивитись 2.0 tdi на 190 коней. З витрат може бути, це почистити сажовик на стенді, замінити кільця під форсами, ну і ремінь поміняти полікліновий. А от на норм оллроад 20к то мало
Не зрозумів чого Пассат норм, а Аутбек завеликий?
На Passat B8 4 motion можна поставити проставки на пару см
На Ауди з мотором 2.0 ТФСИ со Штатов бюджетное ГБО не ставится.
Посмотрите в сторону С5 Ситроена на пневме.
На овочевих (до 250 поні) пузотьорках з кліренсом до 180мм повний привід абсолютно непотрібна річ. Краще взути гуму преміум класу для зими.
DSG найнадійніша річ, окрім однієї моделі
На овочевих (до 250 поні) пузотьорках з кліренсом до 180мм повний привід абсолютно непотрібна річ. Краще взути гуму преміум класу для зими.
Аргументи непотрібності, будь-ласка, саме в розрізі запропонованих "овочевих" характеристик? Нашо вашій пузотерці тоді халдекс?
На овочевих (до 250 поні) пузотьорках з кліренсом до 180мм повний привід абсолютно непотрібна річ.
Поясню щодо кліренса. Мені не потрібні гонки- де 4*4 вимагає потужність. Мені потрібно не менш поточних 160. І бажано -повний. Бо коли зі Східниці виїжджав на Цюхів Діл - то там не вистачало повного, на передньому дуже важко підійматись. Потужності і кліресу вистачало.
Есть еще Leon Experience, Golf Alltrack и Toyota Venza. Последние 2 можно из штатов.
На Ауди з мотором 2.0 ТФСИ со Штатов бюджетное ГБО не ставится.
Посмотрите в сторону С5 Ситроена на пневме.
На 2.0TFSI встановлено 8 форсунок, тому там все ставиться. На сітрік подивлюсь, дякую. Його брат 508RXH стоїть на стоянці, візуально заходить.
На 2.0TFSI встановлено 8 форсунок, тому там все ставиться.
Нет
Аргументи непотрібності, будь-ласка, саме в розрізі запропонованих "овочевих" характеристик? Нашо вашій пузотерці тоді халдекс?
В мене були пузотеркі до 250лс. Ніколи не відчував потрібність повного приводу для проїзду куди мені було треба. А от вже для реалізації тяги на потужних авто воно може й потрібно, але в мене ніколи таких не було.
Поясню щодо кліренса. Мені не потрібні гонки- де 4*4 вимагає потужність. Мені потрібно не менш поточних 160. І бажано -повний. Бо коли зі Східниці виїжджав на Цюхів Діл - то там не вистачало повного, на передньому дуже важко підійматись. Потужності і кліресу вистачало.
На повному, який не блокується, так само важко))) Повний взагалі не панацея в цьому випадку. Який сезон? Якщо зима, то як вже я казав краще зубасту гуму за повний привід.
можно найти в уже тут б8 универсал на полном в хорошей комплектации с автопайлотом, навороченными фарами, вентиляцией и массажем. Что еще для счастья нужно
На 2.0TFSI встановлено 8 форсунок, тому там все ставиться.
Нет
на тій авді мого знайомого - саме так зроблено. Його щє називають ЕА888 gen 2.5. Комбіновано FSI+MPI. Але то до основних питань не стосується.
можно найти в уже тут б8 универсал на полном в хорошей комплектации с автопайлотом, навороченными фарами, вентиляцией и массажем. Что еще для счастья нужно
кліренс
На повному, який не блокується, так само важко)))
Ну людина на оллроад дивиться, але ж так, там інший прайс. А все, що mqb, то халдекс буде, з усіма витікаючими, як то кажуть, плюс на dsg, на слизьких та рихлих поверхнях важко контролювати плавність руху, це теж треба враховувати
кліренс
Alltrack тут шукати, але це фантастика, як на мене