autoua
Autoua.netФорумДіти

Нове харчування в школі

СуперСтар **
9 лет (12 лет за рулем), Киев
С нами с 25.06.2012

Нове харчування в школі
      13 января 2022 в 11:59 Гілками

З 1 січня в українських школах і дитячих садках перейшли на нове оновлене меню розроблене кухарем .
Євгеном Клопотенком
Які відгуки ваших дітей?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар *
41 год (20 лет за рулем),
С нами с 22.03.2011

Re: Нове харчування в школі [Re: базилио]
      13 января 2022 в 12:11 Гілками

базилио 13.01.2022 11:59 пишет:

З 1 січня в українських школах і дитячих садках перейшли на нове оновлене меню розроблене кухарем .
Євгеном Клопотенком
Які відгуки ваших дітей?

дітей поки немає, але коменти під постом Жені у Фейсбуку - це просто феєрія.
Там і прокляття за використання слова "бешамель" чи "паста", і про загадкові СПЕЦІЇ які додають кухарі, щоб діти їли. І про цукор, точніше про те, що його треба сипати скрізь, бо діти їсти не будуть

СуперСтар **
9 лет (12 лет за рулем), Киев
С нами с 25.06.2012

13 января 2022 в 12:16 Гілками

ну витрата цукру, особливо ванільного, масла, яєць і сиру в дитячих їдальнях різко збільщувалась в період Великодніх свят, то відомо.
діти ваніль буквально ложками їли. )))

молод душой и телом **
49 лет, Киев
С нами с 01.08.2005

Re: Нове харчування в школі [Re: Eglor]
      13 января 2022 в 12:18 Гілками

Eglor 13.01.2022 12:11 пишет:

Євгеном Клопотенком
Які відгуки ваших дітей?

дітей поки немає, але коменти під постом Жені у Фейсбуку - це просто феєрія.
Там і прокляття за використання слова "бешамель" чи "паста", і про загадкові СПЕЦІЇ які додають кухарі, щоб діти їли. І про цукор, точніше про те, що його треба сипати скрізь, бо діти їсти не будуть

тоже ржал
як ото дiточки будут пить какао без цукру? ойойо
бльо...

IesuiT **
Киев
С нами с 09.06.2004

13 января 2022 в 12:29 Гілками

Євгеном Клопотенком
Які відгуки ваших дітей?

у нас вроде давненько, с пол года точно, типа эксперимент был, с теми бургерами и прочим, малой нравится, добавили суп и 15 грн, типа хочешь заказывай, хочешь нет.

Київ
С нами с 05.05.2008

Re: Нове харчування в школі [Re: YURAS]
      13 января 2022 в 14:11 Гілками

я ел школьный бургер, правда это было в прошлом году, поэтому не знаю, был ли это тот самый бургер имени клопотенко, или же самоуправство какое-то(с). но по результату могу сказать, что тот экземпляр мне не понравился, в нём практически не было соуса и салата, а была просто тонкая маленькая катлета непонятного качества в свежей белой булке. булка в полном порядке, к остальному в означенном "бургере" было много вопросов.

важничающий писатель **
44 года, Киев
С нами с 10.01.2008

Re: Нове харчування в школі [Re: Вредный Хряк]
      13 января 2022 в 14:28 Гілками

Вредный Хряк 13.01.2022 14:11 пишет:

я ел школьный бургер, правда это было в прошлом году, поэтому не знаю, был ли это тот самый бургер имени клопотенко, или же самоуправство какое-то(с). но по результату могу сказать, что тот экземпляр мне не понравился, в нём практически не было соуса и салата, а была просто тонкая маленькая катлета непонятного качества в свежей белой булке. булка в полном порядке, к остальному в означенном "бургере" было много вопросов.

Так он и не должен быть как бургер из Мака... на таких бургерах к выпускному детки шариками станут поголовно.

старожил *
Киев
С нами с 22.09.2021

13 января 2022 в 14:57 Гілками

Сыну очень нравится. Мы просто и так стараемся ограничивать сладкое, и прочую дрянь.

подсевший на форум **
50 лет (32 года за рулем), Киев
С нами с 26.05.2010

Re: Нове харчування в школі [Re: mainstas]
      13 января 2022 в 15:03 Гілками

mainstas 13.01.2022 14:28 пишет:

Так он и не должен быть как бургер из Мака... на таких бургерах к выпускному детки шариками станут поголовно.

А чем бургеры из Мака так сильно отличаются?

Достоевский **
44 года (18 лет за рулем), Украина
С нами с 24.03.2008

Re: Нове харчування в школі [Re: mainstas]
      13 января 2022 в 15:03 Гілками

Так камрад же пише, що булка свіжа, біла, в повному порядку! А немає соусу і салату.
"Шаріками", то якраз від булок і стають, в першу чергу. А якщо булка лишилась, але зник смак, то це ще гірше ніж в маку, Шкода від такої їжі нікуди не зникла, так воно ще й несмачне.

Достоевский *
38 лет (19 лет за рулем), Киев
С нами с 18.06.2013

Re: Нове харчування в школі [Re: Zazotavr]
      13 января 2022 в 15:07 Гілками

Zazotavr 13.01.2022 15:03 пишет:

А чем бургеры из Мака так сильно отличаются?

В съедобном гамбургере с Мака -253ккал/kcal253 а в школьном несьедобном 244 вот и вся разница)

СуперСтар **
45 лет (10 лет за рулем), Буча <-> Київ
С нами с 26.02.2016

13 января 2022 в 15:13 Гілками

У меня-то детей нету, но мне интересно, что школьные поварихи по этому поводу думают:) Нет ли саботажа "будет нас этот щенок учить, я тут с 1958 года щи "Лебедушка" мешаю и буду мешать"?

IesuiT **
Киев
С нами с 09.06.2004

Re: Нове харчування в школі [Re: opexkiev]
      13 января 2022 в 15:14 Гілками

opexkiev 13.01.2022 15:13 пишет:

У меня-то детей нету, но мне интересно, что школьные поварихи по этому поводу думают:) Нет ли саботажа "будет нас этот щенок учить, я тут с 1958 года щи "Лебедушка" мешаю и буду мешать"?

у нас нормально, порядочно относятся.

Достоевский **
44 года (18 лет за рулем), Украина
С нами с 24.03.2008

Re: Нове харчування в школі [Re: Шабля]
      13 января 2022 в 15:21 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Ми ще не в школі, а в дитячому садку, але маємо проблеми з цим меню...

Я розумію, що воно мабуть корисніше, в ньому менше жирів і цукру, і немає всіляких відходів м'ясної промисловості (типу сосисок і сардельок). Але дітям, особливо малим, така іжа заходить погано. Вона незвична для них, і деякі комбінації продуктів, які діти взагалі несприймають. Моя мала стала істи дуже мало, вибірково. Ну важко пояснити дитині, що салат з томатів з цибулею - це корисно. Ну більшість дітей не їсть цибулі в чистому вигляді.

Ми ще не в школі, а в дитячому садку, але маємо проблеми з цим меню.Я розумію, що воно мабуть корисніше, в ньому менше жирів і цукру, і немає всіляких відходів м

СуперСтар ***
23 года за рулем, Киев
С нами с 07.04.2005

13 января 2022 в 15:21 Гілками

у мене дитина "не пуганая общепитом" з першого класу як не їла оті "помиї" (я не розуміла чому, вона мені кілька "страв" принесла до дому, тут мають бути матюки, але моя освіта не дозволяє їх сюди вставити), так і не їсть вже 8 рік.
але якщо кажете що все прям так змінилося то зашлю гінця - най розвідає якщо зможе

СуперСтар ***
Киев
С нами с 09.08.2006

Re: Нове харчування в школі [Re: Шабля]
      13 января 2022 в 15:25 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Меню клопотенко началось с 01.01.2022. Вот меню сегодняшнего дня в нашем детском саду

Меню клопотенко началось с 01.01

IesuiT **
Киев
С нами с 09.06.2004

Re: Нове харчування в школі [Re: NaTaLe]
      13 января 2022 в 15:29 Гілками

NaTaLe 13.01.2022 15:21 пишет:

у мене дитина "не пуганая общепитом" з першого класу як не їла оті "помиї" (я не розуміла чому, вона мені кілька "страв" принесла до дому, тут мають бути матюки, але моя освіта не дозволяє їх сюди вставити), так і не їсть вже 8 рік.
але якщо кажете що все прям так змінилося то зашлю гінця - най розвідає якщо зможе

От школы зависит наверное, на сколько у нас уже дома всего что хочешь, но малая с удовольствием ходит в столовую, есть блюда которые именно там ей нравятся, например какой то гороховый суп пюре, я такого и не знаю, а говорит что вкусно, а как ввели бургеры, то и другое вроде ничего с ее слов.

старожил *
Киев
С нами с 22.09.2021

Re: Нове харчування в школі [Re: YURAS]
      13 января 2022 в 15:34 Гілками

YURAS 13.01.2022 15:29 пишет:

NaTaLe 13.01.2022 15:21 пишет:

От школы зависит наверное, на сколько у нас уже дома всего что хочешь, но малая с удовольствием ходит в столовую, есть блюда которые именно там ей нравятся, например какой то гороховый суп пюре, я такого и не знаю, а говорит что вкусно, а как ввели бургеры, то и другое вроде ничего с ее слов.

у нас еще круче - "мама, в школе еда вкуснее". При том, что жена офигенно готовит

may
V.I.P **
40 лет за рулем, Львов
С нами с 10.01.2009

Re: Нове харчування в школі [Re: kou haku]
      13 января 2022 в 15:46 Гілками

kou haku 13.01.2022 15:34 пишет:

"мама, в школе еда вкуснее".

з 01.01.2022? Чи і раніше так було?

IesuiT **
Киев
С нами с 09.06.2004

Re: Нове харчування в школі [Re: kou haku]
      13 января 2022 в 15:47 Гілками

kou haku 13.01.2022 15:34 пишет:

у нас еще круче - "мама, в школе еда вкуснее". При том, что жена офигенно готовит

есть дети которые и так говорят, мамки на собраниях озвучивают, наверное это не по тому что дома не вкусно готовят, хотя и такое исключать нельзя, например знаю семью которые едят, образно, вермишель, чтоб летом за бугор поехать, скорее набегались, нагулялись, оно и вкуснее, плюс компания.

Autoua.netФорумДіти
Додаткова інформація
0 користувачів і 4 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, doctor_b, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 23294

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія