З 1 січня в українських школах і дитячих садках перейшли на нове оновлене меню розроблене кухарем . Євгеном Клопотенком Які відгуки ваших дітей?
З 1 січня в українських школах і дитячих садках перейшли на нове оновлене меню розроблене кухарем . Євгеном Клопотенком Які відгуки ваших дітей?
дітей поки немає, але коменти під постом Жені у Фейсбуку - це просто феєрія. Там і прокляття за використання слова "бешамель" чи "паста", і про загадкові СПЕЦІЇ які додають кухарі, щоб діти їли. І про цукор, точніше про те, що його треба сипати скрізь, бо діти їсти не будуть
ну витрата цукру, особливо ванільного, масла, яєць і сиру в дитячих їдальнях різко збільщувалась в період Великодніх свят, то відомо. діти ваніль буквально ложками їли. )))
дітей поки немає, але коменти під постом Жені у Фейсбуку - це просто феєрія. Там і прокляття за використання слова "бешамель" чи "паста", і про загадкові СПЕЦІЇ які додають кухарі, щоб діти їли. І про цукор, точніше про те, що його треба сипати скрізь, бо діти їсти не будуть
тоже ржал як ото дiточки будут пить какао без цукру? ойойо бльо...
у нас вроде давненько, с пол года точно, типа эксперимент был, с теми бургерами и прочим, малой нравится, добавили суп и 15 грн, типа хочешь заказывай, хочешь нет.
я ел школьный бургер, правда это было в прошлом году, поэтому не знаю, был ли это тот самый бургер имени клопотенко, или же самоуправство какое-то(с). но по результату могу сказать, что тот экземпляр мне не понравился, в нём практически не было соуса и салата, а была просто тонкая маленькая катлета непонятного качества в свежей белой булке. булка в полном порядке, к остальному в означенном "бургере" было много вопросов.
я ел школьный бургер, правда это было в прошлом году, поэтому не знаю, был ли это тот самый бургер имени клопотенко, или же самоуправство какое-то(с). но по результату могу сказать, что тот экземпляр мне не понравился, в нём практически не было соуса и салата, а была просто тонкая маленькая катлета непонятного качества в свежей белой булке. булка в полном порядке, к остальному в означенном "бургере" было много вопросов.
Так он и не должен быть как бургер из Мака... на таких бургерах к выпускному детки шариками станут поголовно.
Сыну очень нравится. Мы просто и так стараемся ограничивать сладкое, и прочую дрянь.
Так он и не должен быть как бургер из Мака... на таких бургерах к выпускному детки шариками станут поголовно.
А чем бургеры из Мака так сильно отличаются?
Так камрад же пише, що булка свіжа, біла, в повному порядку! А немає соусу і салату. "Шаріками", то якраз від булок і стають, в першу чергу. А якщо булка лишилась, але зник смак, то це ще гірше ніж в маку, Шкода від такої їжі нікуди не зникла, так воно ще й несмачне.
А чем бургеры из Мака так сильно отличаются?
В съедобном гамбургере с Мака -253ккал/kcal253 а в школьном несьедобном 244 вот и вся разница)
У меня-то детей нету, но мне интересно, что школьные поварихи по этому поводу думают:) Нет ли саботажа "будет нас этот щенок учить, я тут с 1958 года щи "Лебедушка" мешаю и буду мешать"?
У меня-то детей нету, но мне интересно, что школьные поварихи по этому поводу думают:) Нет ли саботажа "будет нас этот щенок учить, я тут с 1958 года щи "Лебедушка" мешаю и буду мешать"?
у нас нормально, порядочно относятся.
Ми ще не в школі, а в дитячому садку, але маємо проблеми з цим меню...
Я розумію, що воно мабуть корисніше, в ньому менше жирів і цукру, і немає всіляких відходів м'ясної промисловості (типу сосисок і сардельок). Але дітям, особливо малим, така іжа заходить погано. Вона незвична для них, і деякі комбінації продуктів, які діти взагалі несприймають. Моя мала стала істи дуже мало, вибірково. Ну важко пояснити дитині, що салат з томатів з цибулею - це корисно. Ну більшість дітей не їсть цибулі в чистому вигляді.
у мене дитина "не пуганая общепитом" з першого класу як не їла оті "помиї" (я не розуміла чому, вона мені кілька "страв" принесла до дому, тут мають бути матюки, але моя освіта не дозволяє їх сюди вставити), так і не їсть вже 8 рік. але якщо кажете що все прям так змінилося то зашлю гінця - най розвідає якщо зможе
Меню клопотенко началось с 01.01.2022. Вот меню сегодняшнего дня в нашем детском саду
у мене дитина "не пуганая общепитом" з першого класу як не їла оті "помиї" (я не розуміла чому, вона мені кілька "страв" принесла до дому, тут мають бути матюки, але моя освіта не дозволяє їх сюди вставити), так і не їсть вже 8 рік. але якщо кажете що все прям так змінилося то зашлю гінця - най розвідає якщо зможе
От школы зависит наверное, на сколько у нас уже дома всего что хочешь, но малая с удовольствием ходит в столовую, есть блюда которые именно там ей нравятся, например какой то гороховый суп пюре, я такого и не знаю, а говорит что вкусно, а как ввели бургеры, то и другое вроде ничего с ее слов.
От школы зависит наверное, на сколько у нас уже дома всего что хочешь, но малая с удовольствием ходит в столовую, есть блюда которые именно там ей нравятся, например какой то гороховый суп пюре, я такого и не знаю, а говорит что вкусно, а как ввели бургеры, то и другое вроде ничего с ее слов.
у нас еще круче - "мама, в школе еда вкуснее". При том, что жена офигенно готовит
"мама, в школе еда вкуснее".
з 01.01.2022? Чи і раніше так було?
у нас еще круче - "мама, в школе еда вкуснее". При том, что жена офигенно готовит
есть дети которые и так говорят, мамки на собраниях озвучивают, наверное это не по тому что дома не вкусно готовят, хотя и такое исключать нельзя, например знаю семью которые едят, образно, вермишель, чтоб летом за бугор поехать, скорее набегались, нагулялись, оно и вкуснее, плюс компания.