Щойно, засновник та керівник Монобанку Олег Гороховський у своєму телеграм-каналі заявив що база даних автоцивілки МТСБУ, де перевіряється інформація про дійсність страхового поліса, можливо, знищена хакерами.
Дослівно Гороховський пише:
“Через збій у роботі сервісів моторного транспортного страхового бюро (МТСБУ) в Україні зупинено продаж електронних полісів ОСАГО.
За інформацією МТСБУ, їх бази тимчасово недоступні. Ймовірна причина – зовнішня атака. Ходять чутки, що бази МТСБУ знищені хакерами й характер збою викликає тривогу про те, що чутки обґрунтовані.
Очікуємо, що в період 7-30 днів у МТСБУ займатимуться відновленням даних із бекапів. У цей період monobank не буде: – Перевірки про закінчення терміну дії поліса; – Електронні поліси на пошту.
Наш партнер, pоlis.uа, зараз правлять свої API і як тільки будуть готові, ми зможемо відновити продаж тепер паперових полісів ОСАЦВ в monobank. На жаль, поки робота сервісів МТСБУ повністю не відновиться, після покупки полісу, ми надсилатимемо клієнтам паперовий договір ОСАЦВ.
Просимо вибачення у тих клієнтів, кого торкнеться ця ситуація”
О, я как раз продлил. Досрочно. А кому есть дело до этой базы? Менты штрафы писать не смогут?
Тепер неможливо перевірити наявність у вас страховки Друкуйте паперовий екземпляр
Тепер неможливо перевірити наявність у вас страховки Друкуйте паперовий екземпляр
Та на почте лежит. Можно и на телефоне показать
Омг. Объедините уже три темы. Сколько их еще будет?
О, я как раз продлил. Досрочно. А кому есть дело до этой базы? Менты штрафы писать не смогут?
Если не дай бог долбанут фиг что оформиш
К чему эти "громкие" названия тем? Здесь не тикток или фейсбук.
Ходять чутки, що бази МТСБУ знищені
Слухи что уничтожена и уничтожена, чуть разные понятия.
В «рєшенії битових проблєм» і в «курілці» Ну якщо спільнота вважає, що ця проблема не стосується проблем автомобілістів, то можете видаляти.
В «рєшенії битових проблєм» і в «курілці» Ну якщо спільнота вважає, що ця проблема не стосується проблем автомобілістів, то можете видаляти.
Я не писала про удаление. Еще можно в Политичку, в Проблемы на дорогах и в Информатику запулить. И в Страхование.
Та я уже зрозумів, ця тема головного розділу форуму недостойна. Їй саме місце десь на дні основного автомобільного форуму України, щоб не заважала
Та я уже зрозумів, ця тема головного розділу форуму недостойна. Їй саме місце десь на дні основного автомобільного форуму України, щоб не заважала
Еще раз. Ты ощущаешь разницу между объединить и удалить?
Я таких прав на форумі не маю - об‘єднувати теми. То чого ви пишете про це прямо в темі, а не модератору? Який в цьому сенс?
Одно дело жёлтый полис с синей мокрой печатью, а другое электронный, распечатанный на обычном принтере, без каких-либо печатей. У меня электронный распечатанный. Менты проверяли один раз эту "бумажку" и ничего не сказали, но тогда работала база МТСБУ. А сейчас как с обычными распечатанными электронными? Там печатей нет и по базе МТСБУ невозможно проверить
ЗЫ. И да. Надо бы объединить все темы
Дурняякась. Там база по міркам взагалі крихітна, на декілька десятків лямів записів. Як її можно втратити? Її можно бекапити щогодини у різних напрямках. Хоча якщо там навіть реально дауни, що змогли таке допустити, то зберуть дані заново зі страхових. За пару тижнів.
Дурняякась. Там база по міркам взагалі крихітна, на декілька десятків лямів записів. Як її можно втратити? Її можно бекапити щогодини у різних напрямках. Хоча якщо там навіть реально дауни, що змогли таке допустити, то зберуть дані заново зі страхових. За пару тижнів.
А они это умеют делать? Или думали когда-то про это?
Дурняякась. Там база по міркам взагалі крихітна, на декілька десятків лямів записів. Як її можно втратити? Її можно бекапити щогодини у різних напрямках. Хоча якщо там навіть реально дауни, що змогли таке допустити
Совкова народна мудрість гласила, що коли зорі горять - вони комусь світять. За тими кривими принципами і живемо
Я не писала про удаление. Еще можно в Политичку, в Проблемы на дорогах и в Информатику запулить. И в Страхование.
В "про это" обязательно надо! Что бы можно было писать, какие они люди не традиционной сексуальной ориентации по матерному
"совкова мудристь" - то такЭ а вот процедура загона всех граждан аки стадо в эти стойла - тут разбираться надо дедушка сталин это все называл йомко - вредительство