В приложении Дiя, "в розділі послуги-опитування" идет опрос "Як ви ставитесь до володіння українцями зброєю?" на 26.05 поставили подпись 480 815 человек, "для особистого захисту" за 66,41% из проголосовавших, против оружия 16,28%, "для спеціальних потреб" 17,31% Принимаем активное участие!
а говорили мнения разделились буквально 50/50
Якоїсь юридичної сили це голосування не несе. Буде як завжди - не на часі, суспільство не готове, і пр. Як з петиціями.
Це тільки на смартфоні. На ПК-версії такого немає.
я за владение коротким нарезным огнестрелом для самообороны. А помпой/полуавтоматом 12к быстрее убьешь или искалечишь напрочь.
я за владение коротким нарезным огнестрелом для самообороны. А помпой/полуавтоматом 12к быстрее убьешь или искалечишь напрочь.
+1. К тому же в случае чего револьвером может воспользоваться и жена, и подросток. Его проще таскать с собой на дачу, на рыбалку, в командировку. С ним спокойней идти вечером по лесу или пустырю.
В приложении Дiя, "в розділі послуги-опитування" идет опрос "Як ви ставитесь до володіння українцями зброєю?" на 26.05 поставили подпись 480 815 человек, "для особистого захисту" за 66,41% из проголосовавших, против оружия 16,28%, "для спеціальних потреб" 17,31% Принимаем активное участие!
Вже прийняв з самого ранку! +1 за "для особистого захисту", людям порібно вчитись захисту, а для цоьго порібен короткосовл, навчання та виправлення законодавтства!
Если кто помнит, не был сторонником этой темы. Именно короткоствола. Приводил аргументы. В ответ писали типа все менты и прочие силовики сами имеют, а другим не дают, педоразы. Не на службе уже почти столько времени, сколько и прослужил. И все эти годы обходился без. Но проголосовал за. Хусним. Пусть, если и будет децка болезнь, она пройдет и все встанет на свои места. Аминь.
Но проголосовал за
Ифгений
Мне вообще не понятен идиотский пункт 1.
Насколько я понял, иметь можно, стрелять только в тире.
А смысл?
Смысл короткоствола в ношении.
Дома хоть базуку держи.
Помпы с головой для обороны дома. Но носить\возить ее с собой неудобно.
Ну як би там не глок, а зігзауер... і ціна 39 000 грн...
Монастирський вже висловився, що підпримує тему зрбої у народу для охорони будинку. тобто в квартирі хер вам, а не КС я не вірю, що примуть нормальний закон. при цій зе-владі точно.
Монастирський вже висловився, що підпримує тему зрбої у народу для охорони будинку. тобто в квартирі хер вам, а не КС я не вірю, що примуть нормальний закон. при цій зе-владі точно.
Для відбиття нападу на будинок будь-який довгий набагато краще, ніж КС. Ефективність враження більша, можливість влучити для непідготвленого на порядки вища.
Зараз, під час війни, поліція не дуже звертає увагу на те, як ти помпу чи карабин перевозиш, якщо є дозвіл - щонайменше я не чув про проблеми з цього приводу.
Питання - нашо тоді КС - для ЧСВ?
Зараз, під час війни, поліція не дуже звертає увагу на те, як ти помпу чи карабин перевозиш, якщо є дозвіл - щонайменше я не чув про проблеми з цього приводу.
дивляться дозвіл і бажають гарної дороги.
А яка різниця між квартирою та будинком?
А нафуя КС в будинку? Він призначений для носіння в основному, а так помпи с головою.
Для відбиття нападу на будинок будь-який довгий набагато краще, ніж КС. Ефективність враження більша, можливість влучити для непідготвленого на порядки вища.
Питання - нашо тоді КС - для ЧСВ?
щодо помпи вдома - абсолютно вірно. а пістолет потрібен з собою, там де інша зброя недоцільна або незручна
А яка різниця між квартирою та будинком?
А нафуя КС в будинку? Він призначений для носіння в основному, а так помпи с головою.
так в мене й таке ж саме питання до Монастирського. але він чомусь акцентувався саме на будинках (тобто без квартир ), коли більшість проголосувала за пістолет з собою