Нажаль так сталося...обгорілі...що з ними робити? Раніше потерті всі сплавляв у египті )))
Нажаль так сталося...обгорілі...що з ними робити? Раніше потерті всі сплавляв у египті )))
на багатьох обмінках бачив обьяви "приймаємо зношені, рвані, стирані і т.д."
які там умови?
які там умови?
комиссия 10-15% вроде
Можно погуглить "прием ветхой валюты" и будет куча обменников с примерно одинаковой комиссией.
Я менял порыжевшие доллары в Креди-Агриколь банке с минус 10 %.
Я менял порыжевшие доллары в Креди-Агриколь банке с минус 10 %.
це можна легко було вивести і поміняти по нормальному.
Всі бакси відмиваються і пліснява і руди плями і навіть ржа.
має сенс здавати як що порвані, або горіли, або якийсь дефекти серьезні
Всі бакси відмиваються і пліснява і руди плями і навіть ржа.
як це?
як це?
легко ))
у мене родич зберігав у бляшанці, все було у плісняві і іржа, то що , доволі велика сума, я всю її вимив, і все банк здав, на депозит, а потім забрав все новими купюрами )))
ось моє відео процесу, так тепер всі до мене ходять просять щоб я помив )) але це не важко ) так само вчора у тата не приняли 100, баксов, то я їх помив і в тому ж обміннику обміняли без питань )))
у мене родич зберігав у бляшанці, все було у плісняві і іржа, то що , доволі велика сума, я всю її вимив, і все банк здав, на депозит, а потім забрав все новими купюрами )))
ось моє відео процесу, так тепер всі до мене ходять просять щоб я помив )) але це не важко ) так само вчора у тата не приняли 100, баксов, то я їх помив і в тому ж обміннику обміняли без питань )))
Ну на статью за отмывание денег ты себе уже наговорил ))
як це?
легко ))
так то ж в крупных размерах отмыть 100 баксов - разве ж это в крупных?
Бывало такое что в банках не принимали, если были капельки влаги, попали и высохли. Так они с гордостью показывают "вот у вас здесь было намочено пятнышко 0,5 см" и мы его видим в ультрафиолете, мол не положено уже принимать такое. А тут прям мыть? И потом принимают. Оно же у них "Светится" в ультрафиолете. Магия какая-то.
Бывало такое что в банках не принимали, если были капельки влаги, попали и высохли.
Банки бувають дуже різні. В мене колись поруч з домом було відділення такого собі "Фінанси та Кредит". В них зазвичай був трохи більший курс, тому я кожного місяця перш за все ніс туди - з 3-5 купюр обов'язково знаходилась якась "неправильна", яку мені пропонували здати як "вітху" з кінською комісією. Я цю купюру ніс у сусідній банк і її там чудово приймали.
До різниці в курсі більшість забракованих доларів спокійно жував приватівський термінал. Зараз це не дужне вигідно. Але коли курс банкам трохи відпустили, може в них щось змінилося....
До різниці в курсі більшість забракованих доларів спокійно жував приватівський термінал. Зараз це не дужне вигідно. Але коли курс банкам трохи відпустили, може в них щось змінилося....
Тобто відкриваємо доларову картку …і де її поповнювати? Є спеціальні термінали? Тут питання не в тому що саме зараз це не вигідно. А в тому як вийти зараз і ситуації.
Якщо якісь п’ятна то зрозуміло…а якщо все таки пошкоджено…уголків не має. Ті що пошкоджені сильно то зрозуміло що під %
Тобто відкриваємо доларову картку …і де її поповнювати? Є спеціальні термінали? Тут питання не в тому що саме зараз це не вигідно. А в тому як вийти зараз і ситуації.
Якщо якісь п’ятна то зрозуміло…а якщо все таки пошкоджено…уголків не має. Ті що пошкоджені сильно то зрозуміло що під %
все елементарно) будь-який термінал привата. вибираємо не поповнення карти, а обмін валют - тоді термінал їсть купюру з усіма її дефектами і пропонує шляхи компенсацї - тобто поповнення карти(наче нові термінали можуть і дати готівку). Вибираємо свою гривневу карту. все. Головне щоб він ту купюру прийняв
То дійсно не цікаво. Курс 30 в банку … А поповнити доларову картку в терміналі є можливість?
А поповнити доларову картку в терміналі є можливість?
Так, але тільки якщо всунути в термінал пластик, а по номеру не можна (принаймні якийсь час назад так було). Я так постійно купюри, які не беруть в обмінках, пхав в термінал щоб потім на аліку витратити
ну у мене є папірець, яки я підтвердив доходи аж цілому фінансовому моніторингу банку. Це той момент як гарно, що у тебе офіційна зарплата не мінімалка
так то ж в крупных размерах отмыть 100 баксов - разве ж это в крупных?
та як би.
я так зрозумів що тобі далі теж треба розказати ))) коли я відмив всі купюри, все одно стрьомно вже таки гроши тримати, відкрив у монобанку баксову картку, замовив за 50 грн пластик, без нього в банкомат не можна покласти. Частину яка була не сильно зіпсована, засунув через банкомат, а другу частину через касу на той же рахунок, через касу можно просто показати на телефоні номер картки. То можна спробувати через банкомат, але зараз хз як вони приймають/знімають.
А тут прям мыть? И потом принимают. Оно же у них "Светится" в ультрафиолете. Магия какая-то.
ну от прям от так і сума не одна тисяча навіть із всієї пачки забракували тільки одну там було майже наскрізь іржа, я її ще подчистив тим засобом що у відео, до маленької не помітної крапочки і здав в одному обміннику, а в іншому купив нову. ))) потім зняв з рахунку всі вже нові купюри, відав власнику, то ще за таку поміч заробив 140 баксов .
Про банкомат, где-то читал, давно правда, что кому-то такому хитрому, запихнувшему "испорченные" баксы в терминал потом через недельку звонили из СБ Привата и захотели, чтоб он забрал своим баксы или поменял на нормальные Чем закончилось не знаю, но при такой операции лучше быть заранее готовым послать их в лес
Про банкомат, где-то читал, давно правда, что кому-то такому хитрому, запихнувшему "испорченные" баксы в терминал потом через недельку звонили из СБ Привата и захотели, чтоб он забрал своим баксы или поменял на нормальные Чем закончилось не знаю, но при такой операции лучше быть заранее готовым послать их в лес