Спасибо за отзыв!!!! там далеко не все идеально...но скажем так мне не стыдно за свою работу...или точнее соотношение цена качество более чем разумно...ИМХО
Всем Доброго ранку...все меня наверное знают.... суть группы нужно помочь ЗСУ односельчанин в минометчиках нужно авто шоб 120 ки тягать....автомобиль я нашел но сам с деньгами на данный момент не все потяну...нужно 15 000 ГРН кто может помочь ребятам шоб не на спине тягали минометы буду вам благодарен деньги нужно собрать за два три дня, машину в хакки я буду уже красить сам ....кто может помочь ешо раз спасибо номер карты скину видос передачи авто ЗСУ тоже 067 545 33 99
Велика подяка Ярославу. Усунув дефекти і підфарбував дві машини - дочці та сину, виправив огріхи що виникли їз-за непростої експлуатації в перші місяці війни. Сподобалися відношення до клієнта і кінцеві результати.
Все як завжди....на сьогодні дві авто в роботі, якщо все добре то завтра одну віддаю, одну приймаю, в неділю ще одну приймаю і в черзі дві три авто, ну якось так
Шановні форумчани...я знову збираю кошти на авто для наших хлопців шо стоять на передку..лоб в лоб з підорасами...хто не байдужий буду вдячний..як завжди відос авто ви побачите ...4149 4393 1341 4157 Гордієнко Ярослав Володимирович, потрібно 50 000 грн
Доброго дня шановні замовники! Хотів би зробити оголошення!
Не пишіть на кшталт роботи на протязі місяця, все забито, вклинити нікого не зможу, всім кому обіцяв я памятаю, але по перше маляра інколи хворіють, і робота і строки зміщуються так як і черга, по друге дуче часто авто приїздить з однією проблемою...а по факту щось вилазить...і часом дуже сильно я ж не буду людину посилати...це також зміщує чергу....
Також ви знаєте я інколи фарбую ЗСУ, і не тільки фарбую а ще й ремонтую...тут також вибачайте строки ідуть трохи на нівець....
Тому прошу усіх віднестися з розумінням до моїх обіцянок, якщо комусь довго чекати вибачайте є багато майстерень де вам з радістью допоможуть..ну якось так нікого не хтів образити.
П.С. цей тиждень я майже не працював...хворів...і зараз ще не дуже в роботі...працюю на 40 відсотків..ну якось так