Клічко сказав готуватись до холодної зими. Хочу оновити ковдри. Підкажіть хто знає виробника та модель товстої та теплої ковдри. Бажано з гіпоалергенних матеріалів. Бо щось гарні маркетингові фотки на сайтах не йдуть на віру.
А толстые-то зачем? Но я таких как-то и не встречал, а так beurer смотри, у них флисовые одеяла - теплые и гипоалергенные, разве что не толстые
Я бы на спальные мешки обратил внимание. И, кстати, они двуспальные бывают, если жена не уехала
У меня есть, односпальный
Ми в юності в зимових походах застібали так що зшивались два спальника і отримували три місця. В ідеалі було б там розміститись м-ж-м, зазвичай дівчата тепліші і роль «грілки» виконують чудово. А не то шо ви там собі подумали:)
Ми в юності в зимових походах застібали так що зшивались два спальника і отримували три місця. В ідеалі було б там розміститись м-ж-м, зазвичай дівчата тепліші і роль «грілки» виконують чудово. А не то шо ви там собі подумали:)
Открою военную тайну Щас бывают одинарные типа спальники с "левой" и "правой" молнией. Покупаешь два и можешь спать один, а можешь сцепить два в один бальшой.
И ничего я себе не думал
Открою военную тайну Щас бывают одинарные типа спальники с "левой" и "правой" молнией. Покупаешь два и можешь спать один, а можешь сцепить два в один бальшой.
И ничего я себе не думал
+ 1. Є такі, реально дуже зручно! страница Звернути увагу, там є R та L, звісно треба брати R+L. В мене більш літні варіанти Асліп 200, вже багато років удвох з дружиною юзаємо у кемпінгах. Але для зими треба максимально теплий. Я б дивився на пухові. З більш доступних ROCK FRONT. Не в курсі з приводу гіпоалергену... Хоча, якщо я не помиляюсь, то пухові не роблять двухспальними. Ще у Naturehike є двуспальні цільні, але там не зовсім зимові.
На фига в квартиру максимально тёплый да ещё и космически дорогой пуховый, который не сохнет толком? Взять "летний" до 0 максимум из синтетики. Дёшево и достаточно. Ну, понятно, что и запас одеял никто не отменял.
Камрады, ТС собирается спать дома, а не идти в поход в горы при -20°, астанавитесь
Камрады, ТС собирается спать дома, а не идти в поход в горы при -20°, астанавитесь
Спальник набагато кращий за ковдри за низької температури. Якщо в межах підготовки до холодів, то я теж за спальник.
Спальник хорош тем, что отводит влагу (человек потеет круглосуточно). Под ним реально теплее, сушить не так критично, что в холоде очень актуально.
Если есть возможность к одеялкам прикупить домой и спальник, то пусть будет.
Имхо
Я бы на спальные мешки обратил внимание. И, кстати, они двуспальные бывают, если жена не уехала
От всього очікував від Автоюа, але порадити спальний мішок в темі про ковдри для квартири, признаюсь не очікував навіть у самих неймовірних фантазіях.
А толстые-то зачем? Но я таких как-то и не встречал, а так beurer смотри, у них флисовые одеяла - теплые и гипоалергенные, разве что не толстые
Товсті вони якісь затишніше, як на мене. Може то особисті спогади з дитинства про бабусині ковдри. Але люблю щоб ковдра була товста.
але порадити спальний мішок в темі про ковдри для квартири, признаюсь не очікував навіть у самих неймовірних фантазіях.
То ти ж акцентував увагу на холодну зиму
От всього очікував від Автоюа, але порадити спальний мішок в темі про ковдри для квартири, признаюсь не очікував навіть у самих неймовірних фантазіях.
тю блін, я сприйняв "підготовку до холодної зими" в констексті апокаліпсіса а якщо просто "тепла ковдра", то нашо взагалі ця тема? рілі, про що тут товкти?
але порадити спальний мішок в темі про ковдри для квартири, признаюсь не очікував навіть у самих неймовірних фантазіях.
То ти ж акцентував увагу на холодну зиму
Ну так малось на увазі що Клічко ж анонсував що в квартирах будуть підтримувати не 20-21 як звичайно, а 17-18 градусів, а по факту думаю і меньше. Плюс у мене в квартирі еркер з остікленням на всю стіну, який не дуже добре тримає тепло. Я просто теплолюб, тож для мене це як апокалівсис. Але по факту мова йде про 16 градусів в квартирі.
тю блін, я сприйняв "підготовку до холодної зими" в констексті апокаліпсіса а якщо просто "тепла ковдра", то нашо взагалі ця тема? рілі, про що тут товкти?
Тема для того щоб хтось поділився досвідом. Бо я пару років назад купив ковдри, було вказано що "зима", а по факту скоріше осінь-весна, тонкуваті і не для сильної прохолоди.
Ну чого, я от теж одним оком шукаю таку ковдру "як у бабусі", або подібна була у одної колишньої - важкенька така, так під ними затишно спати. Бо легка уві сні злізе і холодно а ця не так легко сповзе. А усюди де не гляну - наче на словах теплі, з якогось там такого барана, сякого барана, але на дотик - ну пледик.
І ще в пропозиціях багато вовняних ковдр. Хтось такі користував? Як вони?
А усюди де не гляну - наче на словах теплі, з якогось там такого барана, сякого барана, але на дотик - ну пледик.
з такого барана сякого барана це з мериноса? Супер ковдри. Легкі і теплі. Але ж ціна...
І ще в пропозиціях багато вовняних ковдр. Хтось такі користував? Як вони?
у мене белербек як раз така, дуже тепла, але це по досвіду 22 градуси в кімнаті.. при очікуваних, можна припустити 16, хз як буде тому пухові спальники не так уж і дивно виглядають навіть синтетичні бюджетні тераінкогніта з можливістю скласти у двухспальний, я знаю точно, що в наметах при +7 ми спали у Асліп 200, але це у термобілизні, теплих шкарпетках, та шапочці. тож Асліп 300 та 400 будуть кращі.