Подходит момент закупки техники в дом. Надо всё. Есть какие-то варианты где можно взять дешевле чем в сетевых магазинах? Может быть как-то тянут из Польши допустим.
Помню лет 10 назад по кругу купил на каком-то складе, вышло процентов на 30 дешевле чем в комфи.
Подходит момент закупки техники в дом. Надо всё. Есть какие-то варианты где можно взять дешевле чем в сетевых магазинах? Может быть как-то тянут из Польши допустим.
Помню лет 10 назад по кругу купил на каком-то складе, вышло процентов на 30 дешевле чем в комфи.
Син кума нещодавно купував усю техніку у новобудову. Каже зараз із цим не так добре як було до війни. З холодильниками взагалі була біда. Тобто питання не стільки у ціні, скільки у наявності техніки. Особливо проблемними були товари середнього цінового діапазону. Тобто були або Мілє, або китайці.
Син кума нещодавно купував усю техніку у новобудову. Каже зараз із цим не так добре як було до війни. З холодильниками взагалі була біда. Тобто питання не стільки у ціні, скільки у наявності техніки. Особливо проблемними були товари середнього цінового діапазону. Тобто були або Мілє, або китайці.
Так і є, плюс ще кінська ціна на те що є, тому і питаю, може є контори котрі тащать скажемо так….минуючи деякі формальні процедури з оформлення Раніше точно знаю були.
Сейчас по некоторым позициям может быть розница дешевле опта. Иногда на 20-30%. Ассортимент в среднем упал на 30-40%, ценник от довоенного пока + 25-30% с запасом роста на еще еще на столько же. У спекулянтов сейчас времена тяжелые настали.
Тобто були або Мілє, або китайці.
Вы снова пишете ерунду. Как раз по Китаю сейчас плохая ситуация, товар оттуда идет мало и дорого. Европейское производство (включая Турцию) отбивает рынок у корейцев и китайцев.
Так і є, плюс ще кінська ціна на те що є, тому і питаю, може є контори котрі тащать скажемо так….минуючи деякі формальні процедури з оформлення Раніше точно знаю були.
Я думаю, зараз просто дефіцит усього, і не тільки в Україні.
Пам'ятаю як ще рік назад наші партнери з Італії бідкались, що для того, щоб купити холодильник такий, який хочеш, а не такий, який є, треба було чекати 4 місяці
Зараз ситуація з поставками матеріалів стала ще гірше.
Я думаю, зараз просто дефіцит усього, і не тільки в Україні.
Пам'ятаю як ще рік назад наші партнери з Італії бідкались, що для того, щоб купити холодильник такий, який хочеш, а не такий, який є, треба було чекати 4 місяці
Зараз ситуація з поставками матеріалів стала ще гірше.
А рік не хочете?
Может быть как-то тянут из Польши допустим.
сірий імпорт зазвичай означає відсутність гарантії виробника, але це таке, комусь важливо, а комусь не дуже. я купляв сірий сіменс із польщі по рандомних позиціях із хотлайну, привозили вуйки на мікроавтобусі, типово було -30% від розетки. так думаю що хотлайн і зараз те місце, де варто подивитися.
Может быть как-то тянут из Польши допустим.
сірий імпорт зазвичай означає відсутність гарантії виробника, але це таке, комусь важливо, а комусь не дуже. я купляв сірий сіменс із польщі по рандомних позиціях із хотлайну, привозили вуйки на мікроавтобусі, типово було -30% від розетки. так думаю що хотлайн і зараз те місце, де варто подивитися.
+
так само купував холодильник у Польщі, тільки не хотлайн а знайшов якійсь сайт де львів'яни їздили привозили. Самсунг ноуфрост то щось було на 5к дешевше. Так само купував і пилосос, пралку, фотоапат. Єдине що нема укр мови )) на холодильнику такое, а ось на пралке, треба трішки привикнути бо на польській )))
Єдине що нема укр мови )) на холодильнику такое, а ось на пралке, треба трішки привикнути бо на польській )))
А це хіба проблема? Більшості поширених моделей пралок, які продаються у Польші, так само продавалися/продаються і у нас. Є купа сайтів де можна безкоштовно скачати інструкцію до такої пралки українською мовою. Просто за назвою моделі.
Делаю ремонт, таки правду пишут, особенно про холодильники. Плюс то что везут из Польши/Германии в серую - имеют все надписи на Польском/Немецком. Не совсем приятно. плюс нет гарантии. Себе решил брать все топовое.
СтиралкаMIELE WTR870WPM Цена у нас 129 290 грн. взял за 54500+доставка 1200 грн, новая с выставки (везли со Львова). ПосудомойкаBOSCH SPV6ZMX23E Цена у нас 42 699 грн, взял за 25 500 грн. через интернет-магазин Redprice Духовой шкафBOSCH HBG635BB1 Цена у нас 38 799 грн., куплена новая из Германии на ОЛХ за 24 000 грн. с доставкой в Киев (повезло что ехал бус). Микрополновая печьBOSCH BFR634GB1 Цена у нас 31 5900 грн., взял за 18 989 грн. через интернет-магазин Redprice ХолодильникSAMSUNG BRB266050WW/UA взял на розетке через оплату частями за 28 199 грн.
Делаю ремонт, таки правду пишут, особенно про холодильники. Плюс то что везут из Польши/Германии в серую - имеют все надписи на Польском/Немецком. Не совсем приятно. плюс нет гарантии. Себе решил брать все топовое.
СтиралкаMIELE WTR870WPM Цена у нас 129 290 грн. взял за 54500+доставка 1200 грн, новая с выставки (везли со Львова). ПосудомойкаBOSCH SPV6ZMX23E Цена у нас 42 699 грн, взял за 25 500 грн. через интернет-магазин Redprice Духовой шкафBOSCH HBG635BB1 Цена у нас 38 799 грн., куплена новая из Германии на ОЛХ за 24 000 грн. с доставкой в Киев (повезло что ехал бус). Микрополновая печьBOSCH BFR634GB1 Цена у нас 31 5900 грн., взял за 18 989 грн. через интернет-магазин Redprice ХолодильникSAMSUNG BRB266050WW/UA взял на розетке через оплату частями за 28 199 грн.
Холодильник явно не топовий і замалий навіть для родини 2+1. Маючи дві пралки Miele на старій і новій квартирах і стикнувшись з їхнім офіційним сервісом та пошуком неофіційних ремонтників скажу так: ніколи нізащо більше їхню пралку не куплю. До речі у цієї пралко/сушарки хоч сушіння відбувається за принципом ТН, чи як у всіх - шляхом виливання в каналізацію холодної води?
Взято с бус клуба. Может кому будет полезно. 1. Контактное лицо = Зовут его Костя, +48881776919 номер Вайбера. 2. Покупал: а) https://www.ceneo.pl/43842829 = плита = 1669 злотых б) https://www.ceneo.pl/48002045 = духовка = 2559 злотых Человек заплатил по его слова = 4266,95 злотых. На момент покупки злотый был = 7,15, имеем 4266,95*7,15= 30508,7 грн Пересылка со Львова в Киев = 1270 грн Итого духовка + пересылка = 31 778 грн. 3. Предоплату человек взял только 10% от суммы. Тут данный товар - его нету в наличии, это раз. Цена на момент последней продажи: Духовка 29499 + плита 16199 грн = 40698 грн
"+" Плюсы: 1. купил именно то, что хотел, те модели. 2. дешевле на 25% почти. "-" Минуса: 1. Нету гарантии в Украине. но, сталкиваясь с ремонтом техники, мало что чиниться по гарантии. Если уже поломается серьёзно духовка, как самая дорогая вешь, то либо так починю, либо перешлю на Польшу ( там гарантия 3 года по моим чекам).
Всё связано с жадностью ))) я с жадничал и рискнул, а время покажет, с экономил я или потратился больше на ремонт... Расписал думаю всё дословно ))
Взято с бус клуба. Может кому будет полезно. 1. Контактное лицо = Зовут его Костя, +48881776919 номер Вайбера. 2. Покупал: а) https://www.ceneo.pl/43842829 = плита = 1669 злотых б) https://www.ceneo.pl/48002045 = духовка = 2559 злотых Человек заплатил по его слова = 4266,95 злотых. На момент покупки злотый был = 7,15, имеем 4266,95*7,15= 30508,7 грн Пересылка со Львова в Киев = 1270 грн Итого духовка + пересылка = 31 778 грн. 3. Предоплату человек взял только 10% от суммы. Тут данный товар - его нету в наличии, это раз. Цена на момент последней продажи: Духовка 29499 + плита 16199 грн = 40698 грн
"+" Плюсы: 1. купил именно то, что хотел, те модели. 2. дешевле на 25% почти. "-" Минуса: 1. Нету гарантии в Украине. но, сталкиваясь с ремонтом техники, мало что чиниться по гарантии. Если уже поломается серьёзно духовка, как самая дорогая вешь, то либо так починю, либо перешлю на Польшу ( там гарантия 3 года по моим чекам). Всё связано с жадностью ))) я с жадничал и рискнул, а время покажет, с экономил я или потратился больше на ремонт... Расписал думаю всё дословно ))
У мене також більшість побутової техніки сіра. У гарантійний термін жодна не ламалася. А от після завершення гарантії зламалися 2 пральні машини Мілє, які як раз були придбані у офіційного продавця. Термін поставки стандартної запчастини - від полутора місяців - і це ще до ковіда.
Холодильник явно не топовий і замалий навіть для родини 2+1. Маючи дві пралки Miele на старій і новій квартирах і стикнувшись з їхнім офіційним сервісом та пошуком неофіційних ремонтників скажу так: ніколи нізащо більше їхню пралку не куплю. До речі у цієї пралко/сушарки хоч сушіння відбувається за принципом ТН, чи як у всіх - шляхом виливання в каналізацію холодної води?
1. Холодильник не для семьи - а для себя, а я много в нем не храню; 2. У меня Miele никогда не было, вот решил попробовать. Какая там сушка без понятия. Но это самая топовая из их линейки, но учитывая что это 2в1 могут быть варианты.
1. Холодильник не для семьи - а для себя, а я много в нем не храню; 2. У меня Miele никогда не было, вот решил попробовать. Какая там сушка без понятия. Но это самая топовая из их линейки, но учитывая что это 2в1 могут быть варианты.
Я чого про сушку запитав. У AEG та Electrolux вже кілька років є в лінійці комбо машинка де сушіння відбувається як у звичайній сушарці - за принципом теплового насосу. Вон і ефективніше (набагато) і дешевше за витратами енергії та води виходить. Мілє менеджери кажуть що у них вже також є щось подібне, але не знайшов. А щодо сервісу Міле в Україні то це просто біда. І приватники - більшість не береться, а ті що беруться намагаються заломити ціну несуразну та ще й не гарантують результату.
У AEG та Electrolux вже кілька років є в лінійці комбо машинка де сушіння відбувається як у звичайній сушарці - за принципом теплового насосу. Вон і ефективніше (набагато) і дешевше за витратами енергії та води виходить.
Я колись порівнювала. За водою так, за ее не дуже чомусь.
Це скрін параметрів Electrolux ew9w161b. Виходить, що витрати на середній цикл сушки (814-180)/200=3.17 квт, а це десь посередині між сушками з ТН і конденсаційними, ближче до останніх) Той же Електролюкс окрема сушка з ТН бере в півтора рази менше.
Совсем незадолго до войны, менял БТ у себя в доме и буквально пару недель назад в две квартиры под сдачу. Себе новое, под сдачу очень легкое б/у. Естественно все серяк. По новому (все Бош): дешево то, что производится на заводе в Польше, выбор ограниченный, но для меня достаточный, например модели тех духовок, поверхностей, пмм, что привели в пример Баклажан и Егорка самые популярные и на них реальная хорошая экономия, такие и себе взял. По б/у: всего как грязи на любой вкус и привезут что угодно, на ОЛХ смотреть Нововолынск, там самые крупные игроки по б/у. Кстати б/у продают и такое, что от нового не отличишь (5-10 часов наработки). Б/у брал тоже Сименс/Бош. Широко предоставлена Миле, и немного АЕГ/Электролюкс, но в Миле большие сложности с ремонтом, холодильников много Либхеров, но мне они тоже не нравятся. И еще, кто возит новое - не привезет б/у, и наоборот, имею ввиду по нормальным ценам. То что изготовлено на польском Боше, часто есть язык ru в меню. Самсунг Лджи, покупать только у нас.
Єдине що нема укр мови )) на холодильнику такое, а ось на пралке, треба трішки привикнути бо на польській )))
А це хіба проблема? Більшості поширених моделей пралок, які продаються у Польші, так само продавалися/продаються і у нас. Є купа сайтів де можна безкоштовно скачати інструкцію до такої пралки українською мовою. Просто за назвою моделі.
я не сказав що це проблема, а сказав що треба звикнути.