Треба викинути здати на утилізацію 4 колеса R15. На шиномонтажах беруть (без монтажа)? Шось простий пошук дає посилання на "важливість проблеми" та як зробити садові меблі.
На шиномонтажах беруть (без монтажа)?
До війни брали по 30 грн. за колесо ( в мене R15) на утілізацію . Зараз х.з.
Треба викинути здати на утилізацію 4 колеса R15. На шиномонтажах беруть (без монтажа)? Шось простий пошук дає посилання на "важливість проблеми" та як зробити садові меблі.
Якщо вони хоч якось для експлуатації ще придатні - кидай задешево на ОЛХ у продаж гуми, ну хоча б пару. Там усяке лайно заберуть, ще й гроші заплатять.
Якщо вони хоч якось для експлуатації ще придатні - кидай задешево на ОЛХ у продаж гуми, ну хоча б пару. Там усяке лайно заберуть, ще й гроші заплатять.
І потім те чудо на тій "лисій" гумі в когось приїде, така собі рекомендація
В них проблема з боковиною. Пішло відшарування якесь по буквах бренду. Росава (Преміори), 10 років, зимня. Якщо вони чогось варті - може на шино-монтажу заберуть.
Тоді хіба що спалити. Бо тому чуду шиномонажники все одно продадуть, але дорожче.
Смітник під будинком - не місце для автошин. Хіба що покласти поруч, щоб зтось забрав (що досить ймовірно). Я би просто лишив їх на шиномонтажі (одразу, як прміняв шини, або завіз би зараз - спитати на люблму найближчому і кинути).
на шиномонтажах беруть, але ще й гроші просят
на шиномонтажах беруть, але ще й гроші просят
Твоя шина - 5 грн за колесо, считаю стоит того.
Треба їх покласти наче забив собі паркувальне місце. Тоді приїздить трактор з причепом і вивозить.
Помірна залишок - 5 мм посередині. Ще агінь
Помірна залишок - 5 мм посередині. Ще агінь
Таксисти на задок переднього приводу візмуть
Смітник під будинком - не місце для автошин. Хіба що покласти поруч, щоб зтось забрав (що досить ймовірно). Я би просто лишив їх на шиномонтажі (одразу, як прміняв шини, або завіз би зараз - спитати на люблму найближчому і кинути).
Раніше лишав гарно складені біля смітника, максимум годину вони там лежали зазвичай.
Ставь на ОЛХ,цену поставь приемлемую, заберут.
Тоді хіба що спалити. Бо тому чуду шиномонажники все одно продадуть, але дорожче.
Велике дякую
Все, здав по 50 грн/шт А ось як колеса виглядають
Це "відшарування"? Я тут трещину размером с каньон Колорадо вижу
Это где такое сейчас есть? спасибо заранее
Я тут трещину размером с каньон Колорадо вижу
У меня была похожая трещина на какой-то очень-очень древней грузовой брендовой резине, потом ее рвануло на ровном месте - просто машина стояла летом на солнце на даче. Еще люди сбежались - думали, газовый баллон рванул. Дед соседский слез с печки - что, война? А здесь 10-летняя Росава