Собственно будет неделька… с работой сейчас глухо…подумал податься бы куда то в сторону запада Украины. Крупные города неинтересны. Интересен отельчик с басейнами /спа/масажами Красивая природа вокруг (погулять) Лучше с пейзажем гор) Рекомендуйте -зарание благодарен
Softkpk 24.10.2022 05:20 пишет: Собственно будет неделька… с работой сейчас глухо…подумал податься бы куда то в сторону запада Украины. Крупные города неинтересны. Интересен отельчик с басейнами /спа/масажами Красивая природа вокруг (погулять) Лучше с пейзажем гор) Рекомендуйте -зарание благодарен
Скажімо так, ціни неприємно здивують. Коли я шукав - або умови "бабушатнік", або ціна на голову не налазить. Я коли шукав, по ітогу в Буковель попхався у вересні.
Скажімо так, ціни неприємно здивують. Коли я шукав - або умови "бабушатнік", або ціна на голову не налазить. Я коли шукав, по ітогу в Буковель попхався у вересні.
Ви попхались в Буковель де ціни найвижчі по Карпатам))
Ви попхались в Буковель де ціни найвижчі по Карпатам))
ну тому що поєднання нормальних умов плюс басейн з підігрівом, плюс нормальна ціна - там було таки далеко не найвишче. Бо я досить довго шукав інші варіанти.
Softkpk 24.10.2022 05:20 пишет: Собственно будет неделька… с работой сейчас глухо…подумал податься бы куда то в сторону запада Украины. Крупные города неинтересны. Интересен отельчик с басейнами /спа/масажами Красивая природа вокруг (погулять) Лучше с пейзажем гор) Рекомендуйте -зарание благодарен
albano 24.10.2022 22:27 пишет: Колись відпочивав у Живій воді.
непогано, але найкраще там - басейн та сауни (і вони дійсно там чудові), номери скрипучі та виходять на альтанки а у нас "нарід" любить сидіти до ранку, хоча зараз холодно можна вікна не відкривати ресторан там зараз також "ніякий" але є два (Тополя та Michelle's) в 2км - туди можна - дешевше і смачніше але найгірше - у Міжгір’ї наче якась місцева свалка відходів, настільки брудного містечка я на своєму житті ще не бачив, стільки сміття навколо особливо в річці та біля неї що просто жах на погуляти дуже сподобався "Озеро Віта", хоча влітку там було гучне будівництво, але непоганий ресторан (правда дорожчий ніж хотілось би)
на погуляти дуже сподобався "Озеро Віта", хоча влітку там було гучне будівництво, але непоганий ресторан (правда дорожчий ніж хотілось би)
Ми колись в міжсезоння їхали повз цей комплекс Озеро Віта, заїхали подивитись заради цікавості і залишились там на декілька дняв. Дуже нам там сподобалось! І пейзажі, і прогулянки, і умови готельні, і ресторан, і СПА. Але це років з п'ять тому було. Як зараз, не знаю.
на погуляти дуже сподобався "Озеро Віта", хоча влітку там було гучне будівництво, але непоганий ресторан (правда дорожчий ніж хотілось би)
Ми колись в міжсезоння їхали повз цей комплекс Озеро Віта, заїхали подивитись заради цікавості і залишились там на декілька дняв. Дуже нам там сподобалось! І пейзажі, і прогулянки, і умови готельні, і ресторан, і СПА. Але це років з п'ять тому було. Як зараз, не знаю.
я думаю коли закінчать будівництво буде ще краще, бо у планах (те що добудовують) критий басейн та ще один великий корпус