Сьогодні запускав генератор і інспектував, що працює, що ні. Запрацювало все, крім: 1. Два з трех ДБЖ (Eaton & APC) заряджатися відмовились 2. Індукцийна варочна поверхня (Eleyus) - висвечує помилку Е03
Що їм треба? Потужність генератора 3*2.7кВт (три фази). Напруга тримается 222-227В по кожної фазі. Ну індукционка ладно - не дуже і треба. А чого не сподобалось ДБЖ. Тем быльш, що третій ДБЖ (Venga) бодренько заряджався.
Сьогодні запускав генератор і інспектував, що працює, що ні. Запрацювало все, крім: 1. Два з трех ДБЖ (Eaton & APC) заряджатися відмовились 2. Індукцийна варочна поверхня (Eleyus) - висвечує помилку Е03
Що їм треба? Потужність генератора 3*2.7кВт (три фази). Напруга тримается 222-227В по кожної фазі. Ну індукционка ладно - не дуже і треба. А чого не сподобалось ДБЖ. Тем быльш, що третій ДБЖ (Venga) бодренько заряджався.
А шо там з формою сігналу? Сінус чи що?
Ну хто його знає... Я маю сумніви, що сінус. Но я думав, що для ДБЖ сінус не дуже потрібен.
Ну хто його знає... Я маю сумніви, що сінус. Но я думав, що для ДБЖ сінус не дуже потрібен.
Потрібен. Саме тому не можна ДБЖ підключати послідовно.
А що ж іще, як не сінус?
З моєї практики, упси переставали заряджатися при досить великій нагрузці на генератор, коли частота просідала.
яка модель генератора?
яка модель генератора?
Matari MX11003E
Для общего развития, а как решена "проблема" с 0 в 3ф гене? Мо, поэтому индукционка (если она от 2ф) не хочет работать?
Потрібен. Саме тому не можна ДБЖ підключати послідовно.
Це дуже цікава історія. Завівся в мене 19" сервер. Вирішів я йому купити UPS. Купив Vinga - "Пффф" - сказав сервер. "Не буду з ним працювати без мережі"! Добре, знайшов APC BackUPS500. "Пффф" - сказав сервер. Нуніфігасебе! - сказав я. Якщо вже APC тобі не підходить... Знайшов Eaton PowerWare - працює! Потім почав експеріментувати, бо 3 UPS мены не треба, а вот один "довгий" треба. В ітозі, знайшов комбінацію: - APC або Vinga можно втикати на вихід Eaton. Усі інши - не працюють. Так що послідовно можно, але не усі. І тепер дуже здівований, коли цей Eaton відмовився від генератора. І що йому треба? Може якісь стабілізатор, або ПЧ йому додати?
Для общего развития, а как решена "проблема" с 0 в 3ф гене? Мо, поэтому индукционка (если она от 2ф) не хочет работать?
В 3ф генераторі ця проблема вирішується трівіально, на відміну від 1ф. Там 0 просто є у вихідной п'ятіконтактної розетці. І 0 і земля - в гене ніяк не зв'язані. Земля е на рамі гени. А 0 - мабуть це центральна точка зірки чи треугольника.
А що ж іще, як не сінус?
З моєї практики, упси переставали заряджатися при досить великій нагрузці на генератор, коли частота просідала.
підтримаю, в мене при просадці частоти відмовляються працювати інверторний кондіціонер, безперебійники починають пищати та індукція глючить. Можливо ще на фазах в тебе дисбаланс був.
Впевнений проблему треба шукати на кшталт нижньої теми про 0 у генераторі
Предположу перекос фаз. Да и использовать 3х фазные генераторы для 1 фазных нагрузок нежелательно, может сдохнуть.
Впевнений проблему треба шукати на кшталт нижньої теми про 0 у генераторі
Це проблема 1ф генераторів. В 3ф генераторі ноль є "з коробки".
А 0 - мабуть це центральна точка зірки чи треугольника.
Я уточню, що фізична центральна точка є лише в зірки. В трикутника - там, посередині - дірка від бублика.
Завівся в мене 19" сервер. Вирішів я йому купити UPS. Купив Vinga - "Пффф" - сказав сервер. "Не буду з ним працювати без мережі"! Добре, знайшов APC BackUPS500. "Пффф" - сказав сервер. Нуніфігасебе! - сказав я. Якщо вже APC тобі не підходить... Знайшов Eaton PowerWare - працює!
APC BackUps - це не серверне рішення, це для робочих місць. Для серверів УПСи APC починаються від лінійки SmartUps.
Аналогічно. Бензогенератор. APC SmartUPS-1000 - не хоче працювати, бачить мережу, переключається на неї але одразу повертається назад на акуми. Може щось можна буде побачити через софт, шукаю який йому потрібен PowerChute, модель стара щось на сайті не показує та й АРС вже не АРС. Індукційна плита - ніякої помилки не показує, просто не видає потужності.
Якщо індукційну плиту до UPSa - працює (UPS показує перенавантаження, но то підключав тільки для перевірки там зрозуміло що потужності не вистачить). Але на виході SmartUPS-1000 читсий сінус ще й 50Гц.
Думки наступні. 1) Скоріш за все причина в тому що герератор видає не 50Гц. Можливе вирішення - подивитись скільки і за допомогою регулювання обертів спробувати поставити 50. А також додати додаткову пружину на зворотній зв'язок по обертам, щоб було більш повільне. 2) Не сінус на виході навряд чи. Геренатор він за принципом дії має видавати сінус. 3) Підключити оцей PowerChutе, подивитися по логу, може воно каже що саме призводить до переключення на батареї. Але це дозволить зрозуміти у чому причина але не допоможе вирішити.
Перевірю свій offline Backup APC Поки примажусь до теми зі своїм питанням Працює не працює це одна сторона, а ще є питання, як довго працює, те, що заведеться. Власне цікавлять двигуни, зокрема насос свердловини. В сервісі мені казали, що двигун насоса може не прожити довго з генератором. Але сподіваюсь це перебільшення, у кого є про це інформація? Генератор типовий китайський , насос від нього працює.
Нічого насосу не буде. Проблема генератора - плаваюча частота. В мене 49-52. Як правило, двигун спокійно відноситься до відхілення в 10%, тобто 45-55Гц. А запускаеться нормально? Пусковий струм не перевантажує генератор?
А запускаеться нормально? Пусковий струм не перевантажує генератор?
Запускається наче нормально, там 5-6-кратний запас. Хоча в тому ж сервісі лякали, що іноді 8-кратний запас потрібен.