Треба: запитати електричний газовий котел та холодильник
Питання: 1. Хто стикався з ними? Підключив котел хвилину попрацював та відключився, чого мое не вистачати? по характеристикам такого інвертора вистачить с запасом для котла та його насоса. 2. Котел підключено через стабілізатор. Чи треба вмикати інвертор-стабілізатор-котел? Чи так не буде працювати?
Тобто крім того що треба щоб був сінус(є), і потужності( с запасом) треба щоб інвертор був з сквознм нульом? Чи бувають такі польскі? А хто розтлумачить що таке фазозалежність івенртора? Це що не можна вилку вставляті навпаки в розетку щоб були фаза та нуль не так як в инверторі?
Перший раз чую про фазозалежність інвертора та "сквозний нуль".
Перший раз чую про фазозалежність інвертора та "сквозний нуль".
про сквозний нуль почув вперше по ссилці вище. По фазозалежності - побачив по своєму інвертору, він сам перекидав фази. А сама фігня вийшла що коли не хотів запитувати котел, перевернули штепсель вилки(тобто фазу та нуль) підключилі в сеть, попрацював 1 хвилину та бахнуві димок пішок), ніякі захисти схоже не спрацювали. Тепер при включенні чи гуде і не вмикається чи знову бахкає(типа кз)...
Я и раніше про польскі товари був не в захваті, але все більще переконуюсь що неякісне якесь воно...
В розетці куди підключається інвертор має бути "земля" (не просто вусики, а саме 3 провода)
В розетці куди підключається інвертор має бути "земля" (не просто вусики, а саме 3 провода)
Дякую, а не підкажете де про це детальніше почитати, та як підготувати таку розетку з заземленням
Дякую, а не підкажете де про це детальніше почитати, та як підготувати таку розетку з заземленням
Если от сети работало нормально, то купите разделительный трансформатор. Прикрутить ноль от сети к одному из контактов вторичной обмотки, и запитать котёл. Всё заработает. Ну и заземление подключить, если оно было ранее.
Если от сети работало нормально, то купите разделительный трансформатор. Прикрутить ноль от сети к одному из контактов вторичной обмотки, и запитать котёл. Всё заработает. Ну и заземление подключить, если оно было ранее.
Так підключення через розподільчий трансформатор то маст хев? Без цього якщо інвертор просто підключати через розектку 220 мог згоріти інвертор? в ньому ж там 4 типа захисту плюс запобіжники
Треба: запитати електричний газовий котел та холодильник
Питання: 1. Хто стикався з ними? Підключив котел хвилину попрацював та відключився, чого мое не вистачати? по характеристикам такого інвертора вистачить с запасом для котла та його насоса. 2. Котел підключено через стабілізатор. Чи треба вмикати інвертор-стабілізатор-котел? Чи так не буде працювати?
90% у вас брак,у мене вольта 500 ка стоїть(номінальна 300 пік 500) у вас 700 ка. Для котла не те що з запасом а з потрійним запасом. Ця штука спеціально для котлів створена,або вольта або кімот. Там не повинно бути ніяких танців з бубнами,підєднали акумулятор 500 ка тримає до сотки ємність,ваша 700 ка може і більше. Втикнули в розетку і забули. У мене так.А холодильних він не факт що потягне,на старті вилетить.
90% у вас брак,у мене вольта 500 ка стоїть(номінальна 300 пік 500) у вас 700 ка. Для котла не те що з запасом а з потрійним запасом. Ця штука спеціально для котлів створена,або вольта або кімот. Там не повинно бути ніяких танців з бубнами,підєднали акумулятор 500 ка тримає до сотки ємність,ваша 700 ка може і більше. Втикнули в розетку і забули. У мене так.А холодильних він не факт що потягне,на старті вилетить.
Такої ж думки, але холодільнік тягнув, не потягнув котла газового(але чому незрозуміло) якщо котел тягне 90Вт/година(заміряли)
Такої ж думки, але холодільнік тягнув, не потягнув котла газового(але чому незрозуміло) якщо котел тягне 90Вт/година(заміряли)
Дуже дивно тоді. Мова про Кімот? Це самий близький аналог вольти.Вибиває котел при підключені до мережі чи при роботі суто від акумулятора? У мене працює і без стабілізатора і з ним(я про старий стабілізатор який стояв до того) Ми точно говоримо за одну і ту саму штуку ? Бо вольт є багато різновидів. До котла йде саме така-
Дуже дивно тоді. Мова про Кімот? Це самий близький аналог вольти.Вибиває котел при підключені до мережі чи при роботі суто від акумулятора? У мене працює і без стабілізатора і з ним(я про старий стабілізатор який стояв до того) Ми точно говоримо за одну і ту саму штуку ? Бо вольт є багато різновидів. До котла йде саме така-
Inwerton protector sinus 800H. Сам інвертор при підключенні до розетки робить кз(щось бахкає всередині), навіть без навантаження. Захист не спрацьовує
Так підключення через розподільчий трансформатор то маст хев? Без цього якщо інвертор просто підключати через розектку 220 мог згоріти інвертор? в ньому ж там 4 типа захисту плюс запобіжники
Это как вообще инвертор через розетку? Что куда включали? "Земля" на выходе инвертора - это средняя точка между двумя выводами, которая делается при помощи двух конденсаторов. Вот эту землю (третий вывод) надо было соединить с землей в розетке (если она там есть вообще).
Это как вообще инвертор через розетку? Что куда включали? "Земля" на выходе инвертора - это средняя точка между двумя выводами, которая делается при помощи двух конденсаторов. Вот эту землю (третий вывод) надо было соединить с землей в розетке (если она там есть вообще).
Звичайна розетка 220. В моєму варіанті на виході з інвертора тільки черваоний та чорний виходи під клеми аккума (+ -), "землі" не було. В інструкціі програної через гугл транслейтор з польскої не побачив що треба яксь готувати розетку під підключення інвертора. В домі нажаль немає землі, не робили свого часу - приватний старий будинок.
Было тоже самое с котлом. Просто "перевтыкнул" вилку наоборот и все стало ок.
При этом попробуй покрутить вилки как от инвертора в розетку, так и от розетки, разные вариации. Все выйдет.
Холодильник инвертор 700Вт не потянет. Высокий пусковой ток, желательно брать 1200Вт.
Тепер інша проблема. Volt 800H +100 годин AGM. Спочатку перші декілька раз тримав газ котел та холодильнік до 8 годин. Але останні пару раз, хоча Volt і показує спочатку повний заряд аккума але стало вистачати тільки на 2 години. Це інвертор недозараряджає аккум?(хоча виставив макс ток 10А) і треба купляти окрему зарядку до AGM? Хто стикався?
Ну давай так, сферический современный холодильник в вакууме потребляет примерно 800Вт в сутки, т.е. за 8 часов это примерно 260Вт*ч, котел, если представить, что он ватт 150 и работает примерно половину времени, то 4*150 = 600Вт*ч. Итого за 8 часов потребление нагрузки 860 Вт*ч, а с учетом коэффициента преобразования инвертора на уровне 85-90% - это примерно 1кВт*час с АКБ. Что является практически полным до нуля разрядом аккумулятора и само по себе очень плохо. У тебя на лицо несоответствие желаний и возможностей твоей системы. Чтобы зарядить это дело током, ограниченным до 10А - надо минимум часов 15-20. У тебя есть возможность такого заряда? после 8 часов использования? Если нет - то АКБ у тебя недозаряжается. З.Ы. Это все очень грубая прикидка пальцем в небо, т.к. неизвестны входные данные, но суть такая.
Все верно. Хронический недозаряд. За эти пару часов он просто не успевает заряжаться. Тут или снижать нагрузку (например, холодильник работает не постоянно, а какое-то время), или увеличивать емкость аккумулятора, желательно из нескольких, чтобы одновременно быстро их заряжать своими зарядками. Можно и литий использовать, он быстро заряжается но 10А ему мало, который отдает инвертор. Нужна своя мощная зарядка. И это все уже не будет автоматически работать, придется руками