Розглядяється кроссовок (бажано) в бюджеті 18-20 (до 22) тис $ Подобаються японці, в першу чергу Тойота/Лексус, тому розглядається:
- Lexus RX350 3го покоління 2011-2015 років (краще від 2013го, в рейсталі менше кричущого червоного дерева в салоні). Його наче теоретично буде легше знайти живого ніж умовно ту ж 55ку кемрі. Основний пріорітет - щоб був м’який, підвіска щоб усі наші латані-перелатані київські дороги, бруківку і тд з легкістю відпрацьовувала з мінімальною віддачею в 5ю точку. Їздив декілька разів за кермом на RX350 4го покоління (від 2016р) - все в ньому подобається, але на 4е поки бракує коштів.
- Lexus NX - більш жорсткий, хоч салон в нього сучасніший. - Rav4 - останнє покоління ззовні топ, всередені якось не дуже, і він теж відносно жорсткий. - Ніссан Мурано ще рекомендують, не їздив. Чи він такий же приблизно м’який? В цьому бюджеті буде значно свіжіший, 18-19 рік. - Корейці Спортейж/Тушкан жорсткі, трохи катав - не дуже подобаються по м’якості. З Санта-Фе/Соренто не знайомий - м’якші? - Не зовсім логічна альтернатива - Camry 55ка - на авторіа проскакують непогані варіанти за 15-17тис $ і м’яка - за рахунок цього теоретично можна змиритися з тим що низька, проте краще б кроссовер.
Що з цього буде найм’якшим? Нехай валке, проте щоб був диван на колесах або підкажіть в яку сторону ще дивитись?
Е-клас (враховуючи те що розглядаються в тому числі і не кросовери) Або два з половиною сітроени як у мене в профілі
посмотри мою вторую машину в подписи. не шучу. из минусов, он более жесткий ( хотя у меня лексус на 18 колесах, а кадик на 20, думаю потому), чем лексус, но однозначно выглядит лучше , едет лучше , чем лексус 2013 года. Да и моложе будет. Надежен, за 2.5 года поломка одна-моторчик омывателя купил за 25 дол , оригинал, можно было купить за 350 грн из лачети, но решил потратиться . С запчастями проблем нет, замена того же масла дешевле, чем в кемри . но да, не все решатся на такую покупку:)
но если не готов, то тогда РАВ 4 с 2018 года или таки да Lexus NX, если есть в бюджете.
то тогда РАВ 4 с 2018 года .
Він м‘який?
Він м‘який?
Табуретка з відсутньою шумкою. Правда юзав гібрид. Може бензинка інша
Він м‘який?
да не особо. но выбор то не велик. кемри, если на 16 х дисках, мягкая. но выбор то среди бобиков.
Дякую, цікавий варіант с Каділаком, ніколи не розглядав такого треба мабуть покататися щоб зрозуміти. На ріа дивлюсь їх не дуже багато, всього кілька варіантів до 22тис.
А є власники Ніссан Мурано? Як він по м’якості ходу та і взагалі в цілому хороше авто? І ще ніколи не їздив на Соренто/Санта Фе - це також табуретки чи щось середнє? Цікаво чи є якийсь рейтинг серед паркетників по м’якості підвіски
По комфорту подвески рх конкурентов почти нет, немного жёстче но оч комфортно кайен, эскалейд или лх мягче, но это другая лига
Він м‘який?
да не особо. но выбор то не велик. кемри, если на 16 х дисках, мягкая. но выбор то среди бобиков.
Форестер, аутбек істотно м’якіше за рав, а у аутбек ще й шумка краща.
Саубару это конечно машина на любителя, не знаю почему, так уж вышло ( у меня даже есть в знакомых два любителя). Но таки да, мягкий аутбек. И в силу того, что спрос на них меньше, то можно взять по норм. цене
Форестер, аутбек істотно м’якіше за рав, а у аутбек ще й шумка краща.
+1 рекомендасійон за Аутбек. Якщо потрібна комфортна, м"яка і енергоємка підвіска - це про Аутбек. В 2018-му, на початку "американського буму", привозив собі через місцевого "недогонщега" битка в передмаксимальній комплектації Limited+Eyeside. Всі японці по відчуттям внутрішнього комфорту "бляшанки". Тому довелось потратитись на повну шумку у Фетуса. Після шумки вийшов прям "преміум/лухурі/еліт". Не дуже сподобався варіатор. Надто специфічний. Іноді вирішує "подумати" кілька секунд, коли вже потрібно їхати "вже і зараз". Однак, можна звикнути. Загалом, машина вогінь за свої гроші. Особливо якщо поставити газ. За два роки володіння залишила виключно позитивні враження.
Возьмите Туарег и будет вам счастье!
Возьмите Туарег и будет вам счастье!
Щастя в чому?
[цитата="UpComing 20.01.2023 22:36 А є власники Ніссан Мурано? Як він по м’якості ходу та і взагалі в цілому хороше авто?
Есть. Мягкий и резвый. 6 лет катаю предыдущий - они одинаковые. Но багажник маленький и эргономика на любителя. Вариатора не бойся, просто меняй масло. Буду брать Туарег.
Туарег это лотерея)) хотя Паша инфокар был доволен, но он там только на глючных ручках на норм авто заработал)))
[цитата="UpComing 20.01.2023 22:36 А є власники Ніссан Мурано? Як він по м’якості ходу та і взагалі в цілому хороше авто?
Есть. Мягкий и резвый. 6 лет катаю предыдущий - они одинаковые. Но багажник маленький и эргономика на любителя. Вариатора не бойся, просто меняй масло. Буду брать Туарег.
Які витрати палива у Мурано?
Если спрашиваешь про расход, то не нужна тебе такая машина, как и любая, в таком размере, с V6.
Які витрати палива у Мурано? Если спрашиваешь про расход, то не нужна тебе такая машина, как и любая, в таком размере, с V6.
я дуже толерантна людина якщо що, але невелика різниця у витраті палива авео та мурано, іноді мурано може й економічніше буде 18 року мурано у знайомого споживав по місту 9л цього літа, але це не показово, казав що з пробками 11 але я особисто не бачив то не підтверджу, думаю що більше або він дуже повільно їздить, по форумах 3,5 - 22миль на галон (це десь 10 здається але омериганські умови пересування трохи інші за наші)
...
Если спрашиваешь про расход, то не нужна тебе такая машина, как и любая, в таком размере, с V6.
Взагалі то у мене у профілі машина не менша за мурано, так що я сам знаю що мені треба. Натовпи мурано на наших дорогах наочно свідчать про те, що вона взагалі мало кому у нас потрібна.
я дуже толерантна людина якщо що, але невелика різниця у витраті палива авео та мурано, іноді мурано може й економічніше буде 18 року мурано у знайомого споживав по місту 9л цього літа, але це не показово, казав що з пробками 11 але я особисто не бачив то не підтверджу, думаю що більше або він дуже повільно їздить, по форумах 3,5 - 22миль на галон (це десь 10 здається але омериганські умови пересування трохи інші за наші)
я правильно понимаю, что вы говорите о мурано с двиглом 3.5?? 9 литров он может по городу употребить в двух случаях: 1. если ехать , вернее тошнить, на круизе , не спеша, утром или вечером 2. если задача проехать не 100 км, а где то 60 км, то тогда 9 литров хватит:)